Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 436
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Люси, ваш'то много сериозно.... Калоян вече скъса с неговото гадже  Confused Първо беше решил, че са гаджета, ама тя не знаеше и един ден и го беше сервирал в градината, а тя "Ние сме само приятели".... На другия ден, обаче, явно след размисъл (а може би консултация с родителите) се беше съгласила да са гаджета, но наскоро Калоян каза, че вече не му е гадже. Междувременно той харесваше едно друго момиче, но не я закаше, защото е гадже на неговия приятел  Joy Вижте в кви любовни триъгълници сме се забъркали ние  hahaha Между другуто кръщелника ми е втори клас, а гаджето му е още от 1ва група на градинката и нещата стават все по-сериозни  Crazy

Аз съм навита за срещичка по женски. Честно казано използвам всеки момент да се разнообразя от децата, така че това по ме блазни от клубчето  Wink

# 91
# 92
Мили приятелки, детенцето на мои приятели е болно от тежката болест Бета Таласемия Майор. Диагнозата му е поставена, когато е бил на 1 годинка и оттогава всеки негов ден е съпроводен с тежки и много болезнени поддържащи процедури. Сега Кики има шанс да бъде излекуван чрез транспрантация на костен мозък или стволови клетки. Намерен е донор и е определена дата за операция през март тази година, но след операцията Кики трябва да остане между 4 и 6 месеца в болницата в Сан Франциско, за да бъде лекуван и наблюдаван. Моля който има възможност да помогне на това невероятно смело дете и на неговите изключителни родители с колкото може. Можете да видите повече информация в линковете, които съм дала. Благодаря ви!!!

http://www.facebook.com/pages/Kikis-Friends/292452229661?v=wall#!

http://www.kikisfriends.net/

# 93
Добър ден!
МъжО днес има рожден ден-почерпете се за негово здраве:

# 94
Чочиии ,да ти е жив и здрав рожденника,много да ви слуша.
mishlentze надявам се да се съберат паричките и детето да се оправи. Praynig

# 95
Чочи, да ти е жив и здрав мъжа, да те слуша много  bouquet

Пепи, дано да се съберат. Познавам това семейство от 3 години, още тогава търсеха усилено донор. Чак сега са открили подходящ, а детето 6 дни в седмицата спи през нощта с игла в корема, изкарват му някакво желязо ,което натрупва и му уврежда органите. 1 път месечно ходят да му преливат кръв. Въобще някакъв ад е. Много се надявам операцията да е успешна и Кики да се оправи веднъж завинаги Praynig Невероятно семейство са, много мили хора. Обаче са се измъчили жестоко Cry

Дала съм линк на майката на Кики към темата, защото аз ще отсъствам за малко. Тя се казва Емилия.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 23:50 от mishlentze

# 96
http://www.album.bg/chochosan/images/21416213/  -малко снимки от РД на Йоан

# 97
И аз ви пиша с молба да бъдете съпричастни към съдбата на един татко..

Момичета,на 12.02 ще се проведе благотворителен концерт "За Любовта!",в подкрепа на Ангел Ангелов. Той е брат на Теди,с която родихме заедно в ТК.Неведнъж съм изпращала суми според възможностите си,приканвам ви да го направите и вие! Hug

http://www.anonce.bg/articles/view/blagotvoritelen_koncert_podkrepa_Angel_Angelov

# 98
  • Madrid
Здравейте момичета!

Първо искам да поздравя Мишленце Hug,успех,само положителни неща и по-малко отрицателни да срещнеш! Heart Eyes

Видях прекрасни снимки на усмихнати и красиви януарчета  Simple Smile

Ние сме добре,разбира се благодарение на родителите ми,които ми помагат много,за да мога аз да се отдам напълно на Бояна,която между впрочем е разкошна,не съм и мечтла за такова спокойно бебе,то след Самуил имам добър тренинг,ноо...ставали и чудеса  Heart Eyes!

Проблем имам с него,макар вече да се нормализират отношенията по малко.Ревността му се изразява в постоянни протести,викане и сърдене  Shocked,в чудо съм се видяла,честно,а и не мога да се похваля,че се справям с голямо спокойствие,просто...ми е трудно с него,много. ConfusedТолкова своенравен е станал,променен е,надявам се в близък план да се нормализират отношенията като посвикне със ситуацията,че не е единствен маминчо,както досега. PraynigДобре че е градината...

А иначе успяхме да излезем с мъжа ми три пъти за по час,два,пих и чаша винце  Blush,ама много добре ми се отрази...иначе нали знаете омагьосания кръг на ежедневието адски подтиска,та така.
Друго ново при мен засега няма.

Скоро пак ще се включа  Hug

# 99
Ехеее, Илиндичка, много се радвам за Бояна!  Hug
За Сами да ти кажа - ревността е повече от нормална, макар че няма как това да не притесни родителите. Мен всички педиатри ме съветваха да обръщам много повече внимание на голямото дете, защото е много по-разумно и схватливо, а бебето има нужда едва ли не само от храна и преобличане.  Rolling Eyes Аз съм далеч от идеята, че малкото трябва да се зарязва, но е факт, че в този етап голямото дете има нужда да бъде уверено, че любовта към него не намалява. Според мен най-добрата терапия е баткото постепенно да бъде включван в отглеждането на малкото. Да носи памперси, да хвърля изцапаните в коша, да носи шишенцето с вода, ей такива неща. Стефан така се чувстваше много полезен, чувстваше се баткото , който помага на бебето, което нищо не може да прави. Ревността я има и до ден днешен, разбира се, но агресията от този тип, дето го описваш, вече я няма. Спокойно, ще отмине, но трябва наистина много търпение. Знам колко е невъзможно да стиснеш зъби понякога, само че ти си облагодетелствана със спокойно бебе. Защото представи си да беше като мен - след спокойното първо бебе, да ти дойде един ревлив дявол, който врещеше почти денонощно, ядеше почти денононощно и т.н. И след като почти не си успял да дремнеш, голямото и то да ти се затръшка за нещо...  Whistling Казвай си 'ох, имало и по-зле от нас' и карай напред. Боянка ще порасне много бързо, няма да усетиш, и нещата постепенно ще се нормализират. Изливай си тук напрежението, когато ти се насъбере, ние няма да се уплашим!  Wink

Мишленце и Бодливка, стискам палци на вашите познати да се преборят!  Praynig

# 100
Здравейте, момичета Hug

Бяхме на ски за една седмица, децата покараха добре и се поплацикахме в басейна. Всеки ден пускахме с децата по веднъж туристическата писта на Банско. Ники се научи да прави рало, но Ели нещо я е страх да си отвори толкова краката и я влача по пистата Laughing Може и да съм свалила някое килце. Обаче нещо много ми дойде "почивката" и утре нямам търпение да ги изстрелям в градината, хващам бас, че ще са първи Mr. Green

Тази вечер пасувам с празника, с мъжа сме на нож и едвам се гледаме след като хууууубавичко си починахме с терористите Laughing А и утре ми е първия работен ден на новото място и по-добре че се изпокараме, че да съм си свежа сутринта Joy Решили сме догодина двамцата да си ходим на ски, децата ще ги запишем на Витоша да си ходят, нямам нерви трети път с тях на ски да ходя. То страшна работа беше #Crazy И с две баби и баща ми, всичките ни направиха луди. Дивяха, щуряха, полудяха и ние покрай тях Rolling Eyes Леко съм се превърнала в истеричка напоследък и съм сигурна ,че на работа ще ми е по-спокойно, каквото и да е натоворването, 100% по-леко ще да е Joy

Виждам, че майката на Кики не е писала тук newsm78 Кити, мерси  bouquet

Илиндичка, радвам се че Боянка е толкова добро бебе Heart Eyes Сами ще свикне, няма къде да ходи. Здрави нерви на теб и мерси за пожеланията Hug

# 101
Честит св.Валентин

Честит Трифон Зарезан

# 102
Най-сърдечни поздрави и  Hug на всички по случай многото празници днес! Бъдете здрави и много щастливи! И ми простете, че напоследък се разписвам по-рядко, но ще наваксам   bouquet

# 103
  • Madrid
McKitty,уж знам,че е нормално,но си ми е трудно! CrazyАма те хората са казали-лесно мама не се става,така че вместу да се оплаквам ,по-добре да помисля как умело да избягвам истеричните му кризи. Thinking

Мишленце, и на мен ми се ходи на планина,затъжила съм се за сняг. Simple Smile

# 104
Илиндичка, нека поотрасне малко Боянка, пък ще ходите по планините, има време Hug

Общи условия

Активация на акаунт