Очилата са си му тъкмо на място 
За влюбения празник, има вероятност тогава да съм си сама вкъщи, а децата да са на ски с мъжО. Няма да си отменят почивката заради мен я
И аз си падам по китайската храна. Мъжа ми не искаше до скоро да я помирише, понеже е бил няколко месеца в Китай и има лоши спомени от храната
много се радвам се че успя 

Тук съм била в поне 30 различни ресторанта, в София комай всички съм ги 'изръшкала', почти никъде, даже никъде не е автентичен вкуса. Но съм се примирила вече. Сега има вероятност след 2 месеца пак да отскоча за малко /а дано!/, та чакам с нетърпение... И то в южен Китай, там готвят най-вкусно, според мен.

А моя пък вчера каза, че не си пада по женки, само по Васко и малкия Георги, а баща му "Ще ти дойде акъла".
Чудесни кифлички, ще ги сънувам.
Ели се е огледала в едно момченце, дето е с една глава по-ниско от нея 
Аз понякога взимам храна за вкъщи. За 12-15 лв взимам една огромна кутия с ориз и една с мръвки и ядем 2 дни с мъжО
/, 100% ще ме вземе за чисто луда. Между другото, единствения път, когато съм получавала хранително натравяне в Китай /зверско при това, мислех, че ще умра/, беше в KFC.
Не мога да си го представя. После ги развръзвал на Илиенци. Това по времето когато нямаше нищо и се редяхме на опашки за пилешки колбас от 4 сутринта. Малко след това всъщност
Явно пицата наистина им е излизала скъпо

Те са страхотни домакини, наистина. Страшно гостоприемни. И колкото по-бедни - толкова по-гостоприемни. Но стане ли дума за бизнес...