Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
от мен.
Приятно изкарване на празника пред някоя

# 136
  • Варна
Честит празник, момичета! Уважение и любов от най-близките ви, здраве и късмет!

# 137
Честит 8ми март! Бъдете много обичани!   bouquet

Бодливке, честит двоен празник  Wink Да е жива и здрава Ади и да порастне мамина отмяна!

# 138
Бодливка, да ти е жива и здрава Ади  bouquet Да расте умна, красива и най-вече здрава  bouquet

Момичета, честит празник на патерица  bouquet Да имате много поводи за усмивка, да сте обичани и обичащи Hug

Много съм уморена след вчерашния празник до 1 часа и днес цял ден на работа, ще ме извините, че ще пропусна търсенето на букети в нета Embarassed Heart Eyes

# 139
  • Madrid
Здравейте и от мен!
Включвам се набързо да ви покажа  нови наши снимки,на който му се гледа  Hug:

http://samyil.multiply.com/photos/album/24#photo=1

Ние сме добре,утре нашите си тръгват и ми е едно тегаво...

# 140
  • София
Честит празник на всички МАМЧЕТА!!! Hug
ilindi4ka прекрасни, прекрасни, прекрасни! Grinning
Аз имам нови шефове и се чувствам доста шантаво. Освен това с щерката ще слагаме брекети, та съм  Sad . Иначе очакваме тържество в градината, Ками ще е кълвач, та му ших шапка с клюн. hahaha Знае си стихчето, ама го казва със скоростта на светлината и нищо не се разбира.  Laughing Та сега се мъчим да го забавим като темпо. Иначе г-жите казват, че не млъква, а девойките се оплакват, че е палав. Не знам как се държи, но има много приятели и други "които ме дразнят" ooooh!, но ходи с желание.

# 141
Иначе очакваме тържество в градината, Ками ще е кълвач, та му ших шапка с клюн. hahaha

В такъв случай, поздрав за вашия кълвач от нашия щъркел с червения клюн и кльощавите червени крака.  Laughing

Илиндичка, страхотни сте! Бояна наистина има вид на много спокойно бебе, много е сладка!  Heart Eyes

# 142
Като сме тръгнали да се поздравяваме,хайде и поздрав от Майката коза.
http://vbox7.com/play:323dc64a

Само да кажа,че седмото козле обърна гръб още когато влязоха майките.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:38 от Пепито

# 143
Искрено се забавлявах със снимките на всички деца и животни  hahaha Калоян ще е мишле, но тържеството ще е на 15 март. Още не съм измислила сивия костюм, иначе има елече и шапка на мищка с уши от градината. Като натъкмя тоялета ще снимам и аз.

Илиндичка, стротни сте! Най-ми харесаха двамата а леглото  Laughing

# 144
  • София
McKitty Joy Е няма такъв хубав и сполучлив щъркел, това е просто щъркел от класа.  hahaha Вече спокойно ще махна мартениците.  Hug
Пепито Козата е върха,  hahaha защо има 2 вълка обаче. newsm78
petenceto очаквам включване  Grinning . Ние ще се включим след 22-ри, да видите резултата.

# 145
McKitty Joy Е няма такъв хубав и сполучлив щъркел, това е просто щъркел от класа.  hahaha Вече спокойно ще махна мартениците.  Hug
Пепито Козата е върха,  hahaha защо има 2 вълка обаче. newsm78
petenceto очаквам включване  Grinning . Ние ще се включим след 22-ри, да видите резултата.
Защото вълк трябваше да бъде едно момченце,което като започна тържеството категорично отказа да бъде вълк.Та смениха детето,но като започна песничката,изкочи и вълка от "Медената питка и станаха двама,за сметка на липсващото седмо  козле/ и то отказа да играе/........

# 146
  • София
Значи драматизацията е по приказката "Двата вълка и 6-те козлета"  Joy Случва се.

# 147
Здравейте, момичета Hug

Гледах снимките, много са хубави и сладички всички дечица, а на филмчето на Адито си поревах от умиление Embarassed Ние нямахме тържество и няма и да имаме Rolling Eyes Поне все още никой не ни е известявал. Мъчно ми е Confused

Освен това вече не знам калко дрехи им изчезнаха на моите, 2 пижами на Ники просто си изпариха Rolling Eyes В понеделник отвам да видя какво става, в петък ми върнаха раничката на Ели празна, само пижама и 2 чифта гащи и потници имаше вътре, нито панталон, нито суичър, нито блуза, нито чорапи Rolling Eyes Какво става не знам вече. Едната пижама липсва от 2 месеца. Ники каза ,че са я давали на едно момиченце да я облича когато нямало пижамка. Ок, ама поне да я върне. Какво е това чудо не знам. Няма на края на зимата да купувам нови зимни пижами за да има с какво да спи в градината. Ядосвам се вече Rolling Eyes

Иначе ходят на градина, вечер просто нямам сили да се занимавам с тях, да правим нещо, толкова изморена се връщам Embarassed ДНес трябваше да съм на английски, но просто не ми стигнаха сили и съм спала цял следобяд Crazy

# 148
Мишленце, разбирам те отлично и за умората и за изчезналите дрешки. На Калоян в яслата редовно му се губеха пижамите. Не знам как ставаше... Сега се върна в раницата с една бяла долна блузка, която не си спомням дали е неговата. Каза, че си я съблякъл като му било топло, ама дали е така  newsm78 Като неговите е, а аз не знам колко е имал. Ако обаче беше суитчър или панталон веднага щях да разбера дали не е  на някое дете. Веднъж си дойде с чужди чорапи, аз ги изпрах и ги върнах, ама тези на Калоян така и  не се появиха...

Неде, и нашето тържество се отлага за 22ри  Wink

# 149
  • София
момичета, я, какви хубави тържества имате! За някакъв повод ли са? При нас няма нищо такова, или поне Вики не ми е казвала (най-вероятно е второто), ще я попитам довечера като ми я доведат нашите дали правят нещо Thinking
А за губенето на дрешки - никога не ми се е случвало - нито с Вики досега, ното със Сашо в яслата. Преди не съм носила пижама - в яслата всички са спали с някакви нощници от там. На 2 пъти се е прибирала от градина без потник, но това е защото е голяма жега там и наобяд ги карат да си ги събличат, за да не се потят като спят, та е голям заплес, но на другия ден си ми го носи  Grinning ... винаги е спала с тънка пижама  (материя на ти-шъртка) и у нас и за там, но в градината е наистина голяма жега, а и тя доста разсъблечена е свикнала да ходи - там е с тениска, но у нас е доста по-хладно (аз ходя и със суичер отгоре), а тя не иска и да чуе за нещо отгоре  Rolling Eyes Предполагам за реда основна отговорност носят госпожите - децата ни като са заплеси и не си търсят нещата  Wink мишленце, питала ли си г-жата ви за дрехите, трябва да се поразтърсят - не може така системно да ви изчезват дрехи!  Naughty Ако трябва - на всеки родител сутрин като си води детето ще настоява за вашите дрехи да се потърсят! Не вярвам да го оставиш така, де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт