Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да си представя ,че има родители които не се заглеждат по децата си.Как така,ще се върне детето с чужда  дреха и аз няма да попита чия е?Отзи ден в раничката й намирам една носна кърпичка и веднага се ядосах/стара ,захабена,протрита/ след това веднага я попитах кой й я даде/знаех отговора/, и тя ми го потвърди-свекървата.
А преди няколко месеца отварям й шкафа с чорапките и намирам,такива които не са ми познати,миришат на омекотител който не ползвам,питам детето ,а то веднага-Леля ми ги даде,били са на Мони и Саши. Joy

# 151
Галитка, права си, не си оставям аз така нещата Mr. Green В понеделник се качих горе, пуснаха ме, намерих едната пижамка на Ники и всичките дрешки на Ели. За нейните са питали на кой са и Ели после си призна, че не й харесват и затова нарочно си мълчала Crazy

На мен се е случвало иначе да ми връщат пижамка на Ники изпрана и изгладена Wink Ама си зависи от човека. Ще видим дали ще се намери и другата пижама. Тя е от миналата седмица само, така че вероятно някъде в чаршафите се намира. Имаше цял куп дрехи в които порових докато открия нашите Peace

# 152
А моята щерка накашля (аз я заразих, а на мене ми мина вече ) Сега е при баба си ...  . Беше само кашлицата , а сега двете с баба й са хремави от вчера  (бабата павече  Tired ) Мъжо също кашля  Whistling , абе , въобще  ooooh! заразих всички ...
На нас в градината ни се губят само  ластички и фибички  Mr. Green ама аз не ги и търся ,  напоследък купувам от по-обикновенните , по много,  и различни , та да имаме в изобилие  4470 #Silly

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 00:10 от Мимито & Светла

# 153
Ставам посред нощ да загася нощната лампа и гледам наште се увили и спят.Не се стърпях и ги снимах.

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs463.ash1/25432_10 … 141_1410028_n.jpg

# 154
  • София
леле Пепи, страхотно попадение! Разбира се, че ще ги снимаш и посред нощ!  Grinning

# 155
  • Madrid
Пепито,страхотна снимка,ама те къде са легнали?Направо удар в десятката е тази снимка! Simple Smile

Ани,видях един много готин щъркел ,много е сладък!

Неда,как мина празненството?

Мишленце,направо ме уби с тази реплика на Ели  Mr. Green

# 156
ilindi4ka , ама как къде-на леглото.
Сега когато баща й го няма спим на нашето легло.Но мен ме изритват на единия ъгъл и те двете се настаняват.Другата възглавница коята се вижда е моята.Събудих се и видях ,че нощната лампа свети/както винаги съм заспала преди тях,тя Ади гледаше ТВ/,загасила ТВ-то,но лампата не.Станах загасих лампата и като ги видях,си викам я да ги снимам,не помръднаха,дори и от светкавицата.

# 157
  • Madrid
Ох,душици мили!

# 158
Пепи, майстор си, признах те! Wink

Илиндичка, госпожите в градината са пропищяли от нея напоследък, за утре има заплаха че ще я заведат в яслата при бебетата ако продължава да се държи зле ooooh! Embarassed Не знам какво да го правя това същество Crazy Явно госпожите и те не знаят, щом са стигнали да я заплашват с яслата Laughing Поне това ме успокоява, айде моя стаж е малък, ама техния е стабилен Crazy

# 159
  • София
ilindi4ka Тържеството беше прекрасно.  Grinning Всички деца бяха с чудесни костюми на цветя и животни. Ками се представи блестящо, каза си стихчето ясно и високо, без да бърза и след това пя песен соло с акомпанимент на пиано, като чукаше с едно чукче по едно дърво. Пя вярно и всички много му ръкопляскаха и викаха "браво". Останах доста приятно изненадана. Участваше активно във всички общи песнички и танци, позираше и казваше на всички деца, че "ей там са майка ми и баща ми". По едно време правеше забележка на едно момченце в другия край на залата.  hahaha Много бяха сладички всички. Браво и на г-жите за организацията и правилния подбор. Ще метна снимчица в общия албум на кълвачето, да дано повлека крак.
http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/Mart-%20April-M … nt=Picture144.jpg

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 11:42 от Neda

# 160
  • Madrid
Неда,много е красив твоя Камен,какви очи,чар,пу-пу!Беше ми направил впечатление още като малък-имаше една снимка с два налапани биберона... Simple Smile Heart Eyes

# 161
  • София
ilindi4ka в този ред на мисли, аз пък си падам по Бояна  Laughing вече можем да се сродим. Hug

# 162
  • Madrid
Готово! Peace

За Камен :

http://samyil.multiply.com/photos/album/25#photo=1

Sunglasses   

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 11:13 от ilindi4ka

# 163
                                                              Честит празник ,мили майки!!!

# 164
  • Варна
...и всичките дрешки на Ели. За нейните са питали на кой са и Ели после си призна, че не й харесват и затова нарочно си мълчала Crazy

Уби ме.  Laughing

Ние пак болни. Излекувахме една ангина-сега сме с остър бронхит. Н езная вече как да укрепвам тази имунна система, станал е като радар-лови всички вируси. Ходи само 3 дни на ДГ и ... От 1-ви сме на Трявна, поне да сменим малко климата. Дано му повлияе.

Общи условия

Активация на акаунт