Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 470
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Madrid
ludmilana,честитооо! Grinning

Лека бременност! Hug

Така като гледам моята зодия ще е,на 12.11. съм.

# 196
Люси, честито!!! Леко бременеене  Hug

# 197
Люси,честито.Лека бременност и едно прекрасна принцеса/само ако искаш де/ Laughing
Да драсна и аз някой друг ред.........
Добре сме,тати се прибира днес от двумесечната командировка.Заплодихме Зарка инвитро/дано всичко да е ОК/,ще си имаме кученца.
Анджела нещо не й се ходи на градина,много малко деца са/дали са болни не попитах/.Вчера за първи път  ги извели на вън,но днес трябваше да си носят от вкъщи лопатки и кофички,та занесохме.
Забелязах,че харесва много батко си Галин/момчето което ги учи на народни танци/.То за мен си е мъж де,защото е почти 30г.Намерихме се във Фейсбука,и всяка вечер Ади ме кара да разглеждаме снимките му.И почва-Мамо,аз много го харесвам,обичам го,.Радва се само като го погледне на снимката.
Онази вечер ми показа,че са започнали да учат и стъпки.Споменах пред колежката и тя найстина ми показа това ,което ми показа и Адито.Значи схваща детето.Много се радвам,защото аз исках да играя народни танци,на времето нашите ,не ме пуснаха.Сега,не аз я записах,нищо не й бях казвала,тя сама ме помоли,виждайки ,нейната приятелка в групата.
Тази седмица се уморих на работа,днес да изкарам и ще почивам 4 дни,ще се видя с мъжа си.......

# 198
  • София
ludmilana  Hug БРАВО ! МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС! ЧЕСТИТО И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ!  bouquet

# 199
  • София
Благодаря ви за пожеланията!

PraynigДано се сбъднат, защото засега е много зле положението - постоянно ми се гади, повръщам по 3-4 пъти на ден, отслабнах и съм като парцал...
Повтаря ми се същата тежка бременност като с Мъри. Лошото е, че не мога да си позволя да изляза болничен, защото ме осигуряваха на минимална заплата и сега каквото изработя го давам на шефката да ми го внася като осигуровки за нормално майчинство после. Абе, гадост!

Мъри е от три седмици на село при баба си понеже съм като труп и не мога да си го гледам пълноценно. Днес са имали пролетно тържество в групата, но, уви, Мъри го изтърва... Иначе, той там се чувства супер - като принц го гледа баба му, почернял, напълнял и подивял!

Като го взема трябва да минем през кабинета на педиатърката да ми го измери и изтегли, че откакто ходи на градина въобще не знам колко е порастнал.

Всъщност, я да ви питам, ако е отсъствал 19 дена от градината нали няма нужда от някакви прегледи, изследвания или бележки от ЛЛ? newsm78
Май ще трябва да се обадя на госпожата да я питам

Уф, наоплаках ви се, мили дружки, сега да се похваля-утре татито се прибира от Германия за цели 8 дена и една седмица почивка на село ще ми се отрази добре/дано тъкмо накрая на почивката ще влизам в 12-та седмица и с формирането на плацентата гаденето да отшуми/

Приятна вечер и целувки на всички януарчета и техните майчета!  bouquet

# 200
Людмилана, честито ,дано да е момиченце ,както си го планирала Grinning Желая ти лека бременност оттук нататък.

Галита, вие как се разбирате. Ние и имен ден и рожден ден заедно празнуваме Crazy

# 201
  • Варна
Люсииии, честита новина! Дано скоро отмине неразположението и всичко е наред. Стискам палци.

Аз отдавна не съм писала, но отново имаме здравни проблеми, коит овсъщност откакто се разболяхме ноември-не са отминали. Заредиха се дни последователни бронхити и ангини, искаха да ни махат сливиците, сега е с поредната кашлица, която вече лекуваме при алерголог, защато педито чу поредните свирещи хрипове и имаше съмнение за астма. та сега правим провеждаме поредното лечение и ... не знам вече. Дано не се развие и стане по-зле.

Най-специални поздрави на всички ви и не съм ви забравила.  Hug

# 202
  • София
ludmilana Дано скоро отмине, че както си слаба, не ми се иска да си представям какво значи отслабнала. Мисля, че само бележка от ЛЛ ще свърши работа, но за по-дълъг период искат и изследвания. Чух също, че ако детето отсъства повече от 30-40 дни за уч. година, независимо по какви причини, сме щели да плащаме част от таксата, ама не знам това само за нашата градина ли е или за всички.
sea woman правиха ли му замерване на това на колко процента диша, при моя баща се съмняваха за астма и му направиха това изследване, за жалост се оказа, че диша на 30%  Sad , дадоха му инхалатор и лекарства и на другата седмица беше вдигнал на 50%.

# 203
  • Варна
Неда, не сме. Днес пуснахме кръвен тест за алергии. Що рева...Продължава да "свирят" гърдите и алерголожката изписа лекарства, които трябва да вземем с рецептурна книжка, за жалост.   Sad

# 204
Sea Woman, дано отмине каквото и да е. Все пак на тази възраст децата израстват доста болести и алергии.  Praynig Hug

Люси, и аз си помислих точно същото като Неда - слаба накъде повече? Приятна почивка и се радвай на татито ви  Heart Eyes

Неда, в коя градина е Камен? Ние преместихме Калоян в ОДЗ 30 и сега сме ви в квартала  Joy

Днес Калоян имат тържество. Той тази година случи на тържества - в старата градина беше края на март - точно преди да напусне, а в тая е сега - малко след като дойде. Има роля и сега е заек. Сутринта се нагласи с риза и папионка, напарфюмира се и даже взе дезодорант за другите, но не го внесохме в градината да не стане някоя беля. Голям е суетник. Сутрин се гласи повече от мен  hahaha

# 205
  • София
sea woman тъжно е, но ще се оправите, дано да е по-скоро.
petenceto Ооо, добре дошли в квартала!  Hug Искаме снимки от тържеството. Ние сме в съседната, но лятото, може би вашата ще е дежурна и може да сме при вас. Казаха ли ви нещо по въпроса за лятото? Нашата ще почива юли и август, та направо трески ме тресат.  ooooh!

# 206
И нашата щяла да почива. Ще ходят на лагер... Забравих обаче, кога и не знам коя ще е дежурната.

# 207
Eх че хубава новина! Heart Eyes Людмилана,честито и лека бременност!Хайде сега една сестричка на Мъри! Hug

Бодливка, каня се от известно време да ти пиша, ама все не ми стига времето. Знам, че искаш да местиш Дари. И ние бяме така - като се преместихме от Люлин във Витоша, Калоян не можахме да го преместим и остана в градина в Люлин. Добре, че мъжа ми работи горе-долу в тая посока, та го караше на градина, но като е командировка нямаше начин. Та писахме до Дирекция Образование и от там на комисия ни разрешиха преместване, когато има свободно място... Чакахме половин година да се освободи, но не би. Добре, че дир. на новата градина излезе печена и накрая отвори място за него и го взе. Та пиши и ти и дано да стане.

Ох,писах аз..мъж ми ходи в Дирекцията и разговаря с една от експертките от работната група.Жената наистина присърце е приела проблема ни,обадила се е и на дир.на тукашната градина.Въпросната дир.е разговаряла и с колежката и от градината на Дари но проблема остава.Тук засега няма никаква възможност,групите са препълнени.Но все пак внесохме молбата с вх.номер и получихме уверение че при първа възможност ще я вземат Дари.Сега на класирането има най-отпред дете с предимство и пак сме 10-ти. Tired

Ние миналата неделя бяхме кумове в "Маската". Flutter
В неделя не бях спала 19 чАса!Целия понеделник ми мина като на сън!Децата са слушали свеки,и даже са били на разходка през деня.Едва вчера взех да се "аклиматизирам" бавно,просто недоспиването ме убива.Докато бяхме сватбари ни слагаха и новия водопровод,та и с това се занимавахме с мъж ми,дистанционно.Та сега вода има и налягането се супер,ама трябваше да ни е гадно  и баш преди сватбата да ходим в Горубляне при баща ми на баня. Crazy

А от вчера имам и работеща пералня,та по този случай пуснах 4 че се бяхме зарили!  ooooh!

Да разкажа за сватбата,но с думи едва ли мога да пресъздам онази атмосвера!Страхотно беше,и емоция и настроение..!Само ще кажа,че не беше типичната сватба(то и няма как иначе с младоженци групари  Sunglasses). За цяла сватба имаше точно три хорА,колкото да уважат тези след 40 набор. Mr. Green То аз бях дала на диджея списък с околко 20 от най-популярните сватбарски песни,колкото да не е като в небрано лозе. Mr. Green Свири много свежа група на живо,а в почивките звучаха и Диана Експрес,Данчо Лазаров и световни hard & heavy групи.  superuu
ШофЕр през цялата сватба ни беше шефа на "Маската",с него останахме до края на масата, като изпратихме и последния гост. Неочаквано с мъж ми си намерихме нови приятели,в лицето на шефа на Toucan Bluzz & Rock club и неговата половинка(големи свежари!). Heart Eyes Аз естествено накрая разбрах,като си дадоха визитките ама какво ми пука-нали се надушихме рокаджиите в клуба Sunglasses,а те бяха и в гражданското и в църквата.Младоженеца е Георги,та на празника ще се съберем всички в нас на барбекюто на агне.

Ето снимки от събитието:
http://www.facebook.com/album.php?aid=51586&id=1660458789&l=1bebb89caf

# 208
Бодливата, много добре изглеждаш и наистина си с променен вид  Peace А да се празнува сватба в Маската е супер оригинално  Laughing Относно преместването - ако ви разрешат такова от дирекцията (пускат ти писмен отговор на молбата на теб и директорката) изобщо няма да се редиш на опашката - директно влизаш като се освободи място. Така беше при нас - даже директорката специално му отвори едно, защото 6 месеца не се освободи и нямаше и шансове да се освободи.

# 209
Бодливка, страхотно изглеждаш Peace Heart Eyes

СирЕнке, съжалявам за проблемите, дано да се окаже моментно неразположение и да се оправя вече детето. Praynig

Ние днес бяхме на състезание по художествена гимнастика, в зала с отбори от всички клубове. Бяха само дребосъци, най-големите бяха на по 10 години. Накрая раздадоха на всички по един "златен" медал, но беше голяма емоция Mr. Green Еленка все нещо недоразбрала милата, пак се моташе по залата като муха без глава Crazy

Друго нямам с какво да се похваля. Работата върви с пълна сила, ще имаме тийм билдинг скоро, ще е първият в живота ми. И за първи път ще ходя на рафтинг в тази връзка Laughing Във вторник се очаква от мен да водя едно едночасово обучение на английски по конферентна връзка, обикновено се качват по 20-30 човека от цял свят и задават всякакви въпроси, та съм се шашардисала Whistling

Общи условия

Активация на акаунт