Пепи ,Честит Рожден Ден! 
Здраве , любов и късмет ти желая!
Честит рожден ден Пепито 

Вики миналата седмица беше 5 дни с температура, за малко тя да сефтоса АБ, но се пребори пак без него.
Предишната седмица пък Сашко ... а, и минала и аз барабар Петко с децата - ангина + конюктивит (от двамата ме прехвана сигурно този конюктивит
), не бях пила АБ от 15 год. сигурно... ама много боли тази ангина бее. Та Вики пропусна 1 седмица почивка на Огняново със свекърва ми, та пуснах Сашо заради нея. Тя пък свекърва ми паднала до басейна и си навехнала ръката, та трябваше да ходим с мъжа ми до там да ги докараме с 2те коли. А пък от вчера и тя е с Т - направо семейна болест
, то и без това никога не мога да разчитам на нея...
и аз от 2 месеца нямам цяла седмица на работа
май ще взимаме една жена да помогне малко.
А защо с кората ?
/quote]
Дари си е на градина,здрава се задържа вече доста време(пу-пу) и дано така да продължи!Тя по принцип не боледува почти(има по няколко пълни месечни такси) но се случва разбира се и тогава не минава без АБ.Много се радва на сестра си,вече контакта им е по-зрял така да се каже,ама и малката си е характерче(на кой ли се е метнала 

Сами вече те поправя в произношението,а?
Много са напредничави децата,да се държим за тях и далече ще стигнем!
Поръчах и другата, но не се одобрих и я върнах с куриер(добре че от фирмата излязоха коректни,иначе трябваше да я пускам в продавалника).Кумуването наближава,ходихме с булката на пробни прически.Моята дружка работи в "Луксор" и прави разни миски и актриси,та последно ще ми изправя и удължава косата(много ми е мерак,а и знам че никога доброволно няма да се подложа на това
) и проф.грим си избрах,с изкуствени мигли-абе ще съм пълна промяна.
В събота имам час за оформяне на вежди(и на такова не съм била),много съм назад с тези неща покрай майчинството,а и не само.Нямам фин.възможност да ходя на разкрасителни процедури,не че не ми се иска като на всяка жена..затова покрай тази сватба се забавлявам с тези неща и попивам всяко женско удоволствие,макар за някои това да е ежедневие.Но,както се казва-човек никога не знае какво ще стане утре.

Приема поръчки 

Правихме такъв за един колега, мъжки букет било, вървяло с ракийка
Напориста госпожица си имаме

Препоръчани теми