Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 669
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА!!!

# 556
  • София
Честито Рождество Христово! Много сбъднати мечти и късмет!

# 557
Честито Рождество Христово!
 Весело посрещане на Новата година!
 Здраве, мир и любов за всички!
  Hug

# 558
ЧНГ! Нека е здрава и успешна!

# 559
  • София
ЧНГ и от нас Simple Smile,
нека тази нова година да Ви донесе много здраве, любов и късмет.

Ние си имаме първо сменено зъбче   tooth

# 560
ЧНГ  много здраве и късмет...
НА  децата които ще са 1 клас от септември желая да попаднат на добри учители  и успехи с ученето
ЧЕСТИТО  на новите  попълнения в семействата  ..

# 561
Момичета, честита нова година Hug Желая на вас и семействата ви здраве, късмет, щастие, благополучие и много любов!

Заповядайте на торта от моркови по случай помъдряването на моите мишки:

Пепито, сигурна съм че Анджела много е нучила на касите, не само за баркодовете bowuu

Илиндичка, браво на Сами, чакам с нетърпение да гледам рекламата Heart Eyes

J&M, от баницата ми се падна бебе Laughing Ако това означава заслужена почивка Laughing Миналата година ми се падна сватба Laughing Как мина концерта? Ели също ми каза един ден че имала желание да пее, но после не е споменавала повече Laughing

Furia, честито ново зъбче!

# 562
  • София
mishlentze, да са ти живи и здрави малките, много игри, усмивки и щастливо детство  newsm59.
Страхотна торта.

# 563
  • София
mishlentze да са ти здрави и много поводи за гордост да ти носят!
Как смятате да празнувате? Моля ви майки януарски юнашки, споделяйте че няма време и в чудо се видях. Моят син иска купон и само ми изрежда кой ще кани, а майка му е на никъде с организацията.

# 564
Furia, Neda, мерси момичета! И вашите да са здрави и много щастливи дечица!

Neda, ние празнуваме за втора поредна година в Цар Лъв - един клуб наблизо. Организират чудесни тематични партита- миналата година правихме Пирати и Русалки, тази година Бен 10 и Хана Монтана. Новото там е че вече има дискотека в клуба. Адаптирали са мазетата под клуба, но като казвам мазе предизвиква доста размисли, а всъщност си е като помещенията горе - топло, уютно, има килим и се слиза по стълба вътре в самия кът за игра. Пускат музиката и специално осветлиние и децата се кефят максимално. Падат страшни танци Laughing Има опция за организиране на фойерверки пред заведението. Актьорите са с чувство за хумор, правят шоу и на родителите като вадят тортата. Част от гостите ни миналата година си направиха там партитата тази година.

Да ви питам - чудя се дали да не запиша децата от есента на училище, но нямаме сертификат за предучилищна понеже в градината предучилищната е 2 години и се предполага че трябва да караме там още една година. Имате ли представа дали такова преместване и записване в първи клас без сертификат е възможно? Също в училищата предучилищната дали са я сменили на 2 години или там е една? Нещо съм изостанала с информацията и ще съм благодарна на ъпдейт  bouquet

# 565
МИШЛЕНЦЕ  писах ти лични но ако децата са 3 та група  това което зимат в 4 та е различно  ние например вече имаме домашни пишеме сричаме и .... добре е да идеш до  училището и да попиташ:)

# 566
Мерси, Орхидейке, ако ни приемат може да сме заедно първокласници от септември живот и здраве  bouquet

И моите пишат домашни, само че на английски в Алианса Mr. Green В детската учат срички, до сричане на български още не сме стигнали, макар че пишат думи. Но ще отида да говоря с директорката да видя какво ще каже, ако трябва на изпит ще минем. Мерси за инфото  bouquet

# 567
  • София
Колко е хубаво зиме, когато
своя рожден ден празнувам!
Тортата с преспи от бяла сметана
как се разтапя в устата...
После на истинска снежна поляна
черпя с пързалки децата!
Честит празник ВИВ, слагай масата идвамееееееееееееееееее...

# 568
  • там където ме зове сърцето!!!
Neda, Благодаря  Hug  love001 Идвай , сложена е  Hug
Честито на всички празнували Януарчета!  bouquet
Здрави , послушни и щастливи да растат!

# 569
  • Варна
Аз Александър ще си го пусна първи клас с набора, т. е. есента на 2013. Има възможности да го науча да сричкува, но не иска и аз няма да му давам зор. Познава всички букви, покрай батко си иска да пише и под диктовка пише задачи от събиране и изваждане до 10. Бавно и полека.

Общи условия

Активация на акаунт