ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 54

• 30 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • при най-добрия мъж...
На мен така много ми харесва.

А в 1 епизод,който превеждах липсва финала на серията.Потърсих я из други профили без превод и епизода завършва като Езел се почества по главата,а Ейшан го пита-Познавам ли ви?Отрязани са около 30-40 секунди.

# 166
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
индирче,нали се вижда добре текста
че аз съм малко кьорава и прекалявам с размерите понякога
сега реших да го направя аз да не го виждам добре,за да е нормален
надявам се да е четливо,но ако има забележки ще го поправя

и накрая,и аз те добавих към френдовете си във фейса

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

кексина,ако искаш хубаво копие на този филм,аз го имам
мога да ти го изпратя Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
А в 1 епизод,който превеждах липсва финала на серията.Потърсих я из други профили без превод и епизода завършва като Езел се почества по главата,а Ейшан го пита-Познавам ли ви?Отрязани са около 30-40 секунди.

Втора серия почва точно оттам, когато Езел й отговаря на този въпрос с " Не мисля така. Ако ви познавах, отпреди нямаше да забравя...."

# 168
  • СТАНДАРТНО.
кексина,ако искаш хубаво копие на този филм,аз го имам
мога да ти го изпратя Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пращаааааай  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 169
 Лакунче, на мен така повече ми харесват резюметата  Peace

# 170
И на мен така най-много ми харесват резюметата - красиво, атрактивно и най-вече - достъпно. Важното е до инфото да се достига с едно кликане. (като обслужване на 1 гише  Joy Joy Joy)
Минуси - за мен текстът е много едър. Изнесен е нагоре, а отдолу има много празно място.
Казах си, нали не мога да мълча.  Embarassed Embarassed Embarassed

Сега и аз да представя един проблем - в първа серия - от минути 41:08 до 41:32 няма никакъв текст. - Уж половин минута, но е монолог на майката, която дава пръстена на Омер, за да се сгоди с Ейшан - всъщност си е много текст, който липсва. Възможно е аз да съм го изпуснала, защото събирах частите отделно, но ... може и да го няма.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Някой ако се сеща...

Сега се сещам да кажа, че втора серия ще я тегля отново и от друг източник, защото Емили намери пропуск в това копие... Но няма да стане преди понеделник сутрин, в почивните дни Рапида не може да се пипне...
Което значи, че програма максимум е до неделя вечер да имаме цялата първа серия.

# 171
  • КиТ
Здравейте      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ПРЕВОД НА "ЕЗЕЛ"
1 епизод - ГОТОВ
2 епизод - ГОТОВ
3 епизод - ПРЕВЕЖДА БУБЕТО
4 епизод - ПРЕВЕЖДА СИД
5 епизод - ПРЕВЕЖДА ИНДИРА
6 епизод - няма заявка аз почвам тази от утреMr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лакунче разписвам се веднага и в двете анкети Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Но не мога да намеря,линка за втората анкета Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 172
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
пробвах да го оправя,ама сега имам друга работа и нещо не ми се получи
по-късно,като се освободя ще се заема сериозно
въпреки,че ако намаля текста още аз въобще няма да мога да го прочета Laughing Laughing Laughing Laughing

кексина сега ще се пробвам да кача филма в докса,и да ти пусна линк
ако не стане следобяда ще те чакам на скайпа Peace Peace Peace

# 173
кексина сега ще се пробвам да кача филма в докса,и да ти пусна линк
ако не стане следобяда ще те чакам на скайпа Peace Peace Peace
Ако ще го качваш в докса може ли и аз да го изтегля ? Моляяяяяя  Praynig Praynig Praynig

# 174
Е, Пламка, как не можеш да намериш линка за анкетите! Аз защо наредих всичко необходимо на 1-ва страница, под началния пост! Там са линковете към Езел, линк към Ютуб - сериите с английски субтитри, за да не ги търсите в предходните теми, и линковете към двете анкети.

За заявката -  Hug Hug Hug Hug
Вие сте като преводаческа машина.   bouquet  bouquet  bouquet

... ако намаля текста още аз въобще няма да мога да го прочета

Ти докато намериш най-добрата форма, ще си научила резюметата наизуст. Не ти трябва да ги четеш.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Следващите ще ги имаш утре вечер. В неделя на работа ще опраскам още няколко епизода - това, което остана, е кратко.

# 175
ПРЕВОД НА "ЕЗЕЛ"

1 епизод - ГОТОВ
2 епизод - ГОТОВ
3 епизод - ПРЕВЕЖДА БУБЕТО
4 епизод - ПРЕВЕЖДА СИД
5 епизод - ПРЕВЕЖДА ИНДИРА
6 епизод - ПРЕВЕЖДА ПЛАМИ
7 епизод - няма заявка

# 176
 Сега като го преведете и пуснете във vbox може да му падне цената за БГ на сериала  Laughing Тогава по- може някоя телевизия да го купи.Ще им искате процент  Sunglasses

# 177
  • КиТ
Е, Пламка, как не можеш да намериш линка за анкетите! Аз защо наредих всичко необходимо на 1-ва страница, под началния пост! Там са линковете към Езел, линк към Ютуб - сериите с английски субтитри, за да не ги търсите в предходните теми, и линковете към двете анкети.

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Бях забравила Crazy

# 178
Добър ден на всички!

Аз ставам  само за  цъкане в първата тема / аааа, и за гледане на преведените епизоди много ще ме бива, много съжалявам, че не мога да бъда полезна

От филма P.S. I love you. Много хубав филм Simple Smile

newsm10 newsm10    Изтеглих си го още вчера като го постна.Артиста не играе ли и в "Грозната истисна"

# 179
  • СТАНДАРТНО.
От филма P.S. I love you. Много хубав филм Simple Smile

newsm10 newsm10    Изтеглих си го още вчера като го постна.Артиста не играе ли и в "Грозната истисна"

Точно там Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт