ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YİĞİT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 54

• 30 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
нещо днес коментираше,че и е гръмнала главата на кметицата #Crazy #Crazy #Crazy

а и че английския превод бил отчайващ,тоест и емели ще има много работа
по редактиране.ако искате се поспрете до утре,за да може да вървите що годе в синхрон
но най-добре те двете да ви кажат
от това,което гледах и на мен ми се стори много слаб английския превод ooooh!

# 136

кексинаааа,много добре!!!
Отличен 6

# 137
# 138
Хайде, мацки, не се отказвайте от превеждането. Докато има трудов ентусиамъм, да не го секваме. Мен не ме жалете. Не се оплаквам от нищо, освен от качеството на англ. субове.
Значи, до тук имаме изцяло преведени 1 и 2 епизод - Плами, Индира и Буба. Преводите на Плами са готови, работя върху направеното от Индира и чака това от Бубето. Който почне трета да свирка...

# 139
бланче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
казвай ,ако искаш да ти помагам,но знам че  и редактираш,паралелно с другата работа
а това аз няма как да го свърша
видя ли какво съм надробила
и ако си съгласна ми изпрати резюмето на първи епизод
а най-добре ми ги пусни по скайп всички които са минали през ситото бланка и емели ,и са готови лакуна да ги флясне нейде из нета Laughing Laughing Laughing Laughing

а кога ще можем да гледаме първа серия?

# 140
другия вариянт може би е по-добър:да видя какво и до колко ще се редактира и да се включа с превод на цели серии когато минат редакциите на всичко готово до тук.
дайте да видя какво има до сега-дори да не са цели серии

# 141
  • КиТ
Аз ще се оттеглям,че днес беше тъжък ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 142
емка видя ли резюмето на 13-ти епизод
вчера имаше забележки по резюмето на първи,ако го имаш направено както трябва да бъде, го постни в темата,за да кача и него Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

пламуна забравих да ти кажа-лека нощ!

кексинооо овърте се в гифове и те няма никаква

# 143
Аз да отговоря - резюмето на 1 и 13 е окончателно одобрено от Емили. Текстовете са при теб. Ако не си сигурна, да ти ги дам още един път.

Емили, каквото съм направила, го дадох - 30 минути от първи епизод. Има още доста преведено, но предлагам да го гледаш на субтитри, а не на текст, за да не ти отнема време... Така мисля, инче обратният вариант мен по-ме устройва. Днес диалогът между Омер и Дженгиз в кухнята ако имате идея как го пренаредих и пак не съм сигурна, че е вярно...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 144
да искам първото резюме
нямам идея защо съм го изтрила
може би защото емката каза,че ще се преработва newsm78

# 145
ето го и първото резюме

http://docs.google.com/View?id=ddp8bh8q_2c6nbghfq

# 146
Дайте да се уговорим за трета серия и следващите, моля.  Praynig Всеки да си знае какво ще прави и да си следва плана. Аз предлагам, щом Индира е свободна, а Пламето ще почива, да я мятаме двете с Индира. А другите да почват 4-та, като са свободни и имат желание.

Бланка, защо не ни научиш как се слагат субтитри и да ги правим направо като превеждаме. Няма ли да става по-бързо и по-лесно? /не че изобщо си имам идея, но просто най-лаишки предлагам  Grinning/ Ти пак ще се включваш, защото като гледам ще има работа за всички ни.

Май не е зле Емели да погледнеш досега какво сме натворили, защото много ме притеснява качеството.  Praynig  Hug

П. С. Сега като прочетох резюмето на 1 епизод ми се струва, че е доста обширно. Обхваща и втора серия. От началото на втория абзац до края на петия всъщност е преразказана втора серия.  Peace

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:28 от buba_bs

# 147
бубеее цял ден те няма да те гушна Hug Hug Hug Hug Hug Hug

мацки аз си лягам

лека нощ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
бубеее цял ден те няма да те гушна Hug Hug Hug Hug Hug Hug

мацки аз си лягам

лека нощ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЛакункаHeart Eyes  Hug Да спиш в кош и да сънуваш .../познай кой/... цяяяла нощ. Mr. Green  Wink

# 149
Бубе, ти сега ме застреля, че в резюмето са смесени 1 и 2 епизод. Аз не мога да преценя все още... Ами може отгоре да пишем 1 и 2 епизод и готово... Че то стана историческа епопея писането на тези резюмета.

Бубе, хващай 3 епизод. Ето - официално: Бубето започва 3 епизод.
Друг, който е свободен да превежда, да минава направо на 4.

Бубе, за субтитрите - аз съм самоука. Никой не ме е учил - просто един ден отворих да видя какво е това субфайл и постепенно му хванах цаката как се прави. Чувала съм, че има програми за правене, но в нашия случай едва ли ще свършат работа, защото текстът не е съвсем готов, има си работа и по него... Това идва от изходящите субтитри, иначе НИЕ СМЕ СУПЕР!!!!

Общи условия

Активация на акаунт