Раждане във Втора градска болница, София

• 305 713
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 2 910
Аз родих там през лятото на 2016г.началото на годината лежа няколко дни в рискова. Двете отделения са събрани в един коридор, като първите три стаи са рискова и нататък е родилното.  Мн приятно съм изненадана от персонала, прекрасни са за държавна болница. Родих спешно секцио при др Стайков и Якуб, страхотни хора и специалисти, благодарение на тях имам прекрасно слънчице. Анестезиоложката- страхотна жена, за съжаление не мога да кажа името и (с къса коса) и тримата дойдоха да ме видят на сутринта как съм. Акушерките също са хора които си вършат работата мн добре. Не мога да кажа имена на мн от хората на които бих искала да благодаря за грижите, но там никой не носи баджове и не знам имената. Бях чувала лоши отзиви за неонатолозите, но за да съм честа пред себе си не мога да се оплача (имаше една мн крива, но другите си бяха супер) и така, аз лично съм мн доволна и пак бих родила там.

# 2 911
Момичета, колко дни е престоя във Втора градска болница при нормално раждане и секцио?

# 2 912
  • София
Момичета, колко дни е престоя във Втора градска болница при нормално раждане и секцио?
Три дни за нормално раждане и пет за секцио.

# 2 913
Мерси много! Simple Smile

# 2 914
Извинявайте ,объркала съм името на анестезиолога ,който ми сложи упойката при първото раждане.Казва се Найденов страшно добродушен човек.....дали е там все още? newsm78

# 2 915
  • Montana, Bulgaria
Някоя мама да е раждала секцио по мед. причини без избор на екип?

# 2 916
  • София
Аз. Преди 2г - близнаци. Оперираха ме д-р Калеви, но те май вече не са там.

# 2 917
  • София
Здравейте, някой с актуална информация за добра гинеколожка за проследяване? Държа да е жена.

# 2 918
Здравей. В момента следя бременността си при д-р Мария Маринова, във Втора градска. Доволна съм от нея, внимателна е, и обяснява доста подробно всичко.

# 2 919
ЗДРАВЕЙТЕ момичета аз също съм решила да раждам във  втора гр ако е всичко наред но без избор на екип Simple Smile със секцио .Знаете ли дали бебето е при вас при секциото?

# 2 920
Герди, в края на 2015г., при секциото ми показаха бебето за малко, и го дадоха на неонатолозите. След това имах престой в рамките на една нощ в реанимация (също ми го донесоха да го видя и прегърна), и след като ме заведоха в стаята, ми го доведоха за постоянно. Тогава, ако не си се възстановила от операцията, можеше да го оставиш (само) през първата нощ при акушерките (ако пожелаеш).  Peace

# 2 921
Дес  много ти благодаря за подробната информация доктора който ми следи бремеността каза че края на март трябва да влезна в болница да ми определят дата за секциото

# 2 922
Здравейте, някой може ли да ми каже в Патологична бременност какво трябва да си нося, ако постъпвам в болница и как е там със свиждания и с излизане от отдлението пускат ли да се разхождаме или не дават заради това че май са ги сляли в едно Родилното и Патологична бременност ? newsm78

# 2 923
Здравейте, някой може ли да ми каже в Патологична бременност какво трябва да си нося, ако постъпвам в болница и как е там със свиждания и с излизане от отдлението пускат ли да се разхождаме или не дават заради това че май са ги сляли в едно Родилното и Патологична бременност ? newsm78

Там са строги със свижданията. Поне така беше през далечната 2008 - свиждане само от 4 до 6.
Трябва да си носиш всичко, което ти е нужно. Аз си носех моя си нощница. Чаршафи имат и завивки имат.

# 2 924
Има ли момичета,родили нормално или секцио наскоро с прясна информация?

Общи условия

Активация на акаунт