Раждане във Втора градска болница, София

• 305 655
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 75
аз съм си взела,че знам ли вече какво ще потрябва а не съм сигурна дали веднага ще може да ми донесат това което ми трябва..
иначе благодаря за стиснатите палчета-определено ще имам нужда защото шубето в мен е Огромно... Hug

# 76
  • София
Ради, горнище ще ти е напълно достатъчно, но например пуловер ще ти дойде доста топличко.  Peace

# 77
Xcat термина ми е 06.03  Simple Smile
Radi успех на теб, дано всичко мине леко и спокойно и после да ни зарадваш с хубава новина  Hug

# 78
Значи за малко ще се разминем. Wink

# 79
  • София
Хихихи, аз съм с термин 07.03  Peace

# 80
Xcat твоя термин кога е?
Antoniya The One с теб може да се засечем, стига да устискаме до март месец  Wink

# 81
Терминът ми е определен за 27 февруари, но съм нарочила 1 март. Grinning
Но...кой знае? baby_neutral

# 82
Здравейте и от нас.Имам си още една малка пинцеса-Габриела,родена на 26.01  Peace
За сега само искам да кажа на мамчетата,които са се насочили към 2-ра градска,че съм изключително доволна от условията и персолана на болницата  bouquet.
Относно второто раждане:по-бързо е и по-леко Peace
Ако имате въпросчета питайте Simple Smile
Успех Peace

# 83
Rally_and_Betty, да ти е жива и здрава втората принцеса! baby_neutral

# 84
Честита принцеса Габриела, Rally_and_Betty!
Много да те усмихва и да е здраво и спокойно бебче!

Ако имаш възможност, би ли разказала повече за раждането  Praynig , а това, което най - ме вълнува е свързано с обезболяването, шева и кройката.  Embarassed

# 85
Присъединявам се към въпроса на bitter chocolate за обезболяването и шиенето,и във каква торбичка ти беше багажа ? Второто раждане е минало по леко което означава ли че веднага щом усетиш че е настъпил момента трябва да тръгваш тъй като аз си мислех да не бързама толкова този път, че първия отидох с 2см и седях 24ч в очакване.

# 86
Доколкото знам, при второ раждане разкритието става по-бързо.
Първият път отидох с 9 см разкритие и след 2 часа всичко приключи, но сега не знам дали е много разумно да чакам толкова. Wink

# 87
За обезболяването:не се възползвах от епидурална/било безмислено,защото бързичко се отървах/
Имам няколко шева с пълна упойка/след 10-15 мин излизаш от упойката и си в пълна кондиция и без главоболие/
На мен контракциите ми почнаха в 2 през ноща и родих в 8,30 сутринта.Бях в болницата 5,30 с 3 см разкритие и полуизгладена шиика.Този път поседях само 3 часа преди да родя.Първия път бях вързана с коланите 30 часа Crazy
Успех мамчета.Няма нищо страшно PeaceА за тези,на които им е за 2-ри път,спокойно!/по-лесно и бързо е от 1-вия път/

# 88
Rally_and_Betty, много ти благодаря!   bouquet  Hug

# 89
  • софия
Чудех се ,къде се изгубихте,а то имало нова темичка Simple Smile
Честито и от мен на новите мамчета и да са Ви живи и здрави бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт