Раждане във Втора градска болница, София

• 305 656
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 90
Да няма и друг форум нещо този се позабрави, искам само да ви кажа нещо извън темата онзи ден бях със много силни болки и най близо ми беше майчин дом отидох да видя дали всичко и наред и немога да ви кажа ужаса, мизерията, и безодговорноста на лекарите там пуснаха ме да си лежа вкъщи със 3см разкритие и отлепена част от плацентата, можете ли да си представите .  smile3515Не ходете там втора градска може и да ви е по далече ама стискайте там е най доброто. За тези 8месеца обиколих всички но като втора градска и отношението там никъде не срещнах newsm10 smile3521

# 91
Съгласна съм с теб,аз се излъгах да отида на тонове в Шейново и знам че повече там няма да повторя...наистина неможе да се сравни с отношението на персонала на 2-ра градска...Поне вече със сигурност знам къде ще тръгна като зараждам...

# 92
  • София
Ради, аз ти писах в отчетната, ама не знам дали си чела - ако пренасяш по документи, ще те приемат в Патологията, но не мисля, че ще ти предизвикат раждането, ако всичко е наред - т.е. добри тонове, липса на разкритие и липса на контракции. На теб по документи кога ти е термина?
Ще те приемат да те наблюдават - минават по 3 пъти на ден с мобилно доплерче да видят бебока за минута, поне веднъж дневно правят същински запис на тонове и контракции на хартия /може и по-често, лекар определя колко пъти дневно/.

# 93
a Никич знаеш ли все пак до колко дни чакат от преносване...защото тези овци в Шейново ми казаха че чакали до 8 дни...и предизвиквали...

# 94
  • София
Ради, имаше една жена с над 10 дни, без индикации за раждане - без разкритие и без хубави контракции. Наблюдаваха я много често на апарат за тонове, постоянно я питаха как е, караха я да се разхожда, но не я насилваха. Евала, за което. На мен ако ми се случи също не бих желала да ми предизвикват раждане без да е тръгнало само, защото смятам, че ще си е жива мъка. Жената си чакаше търпеливо. Винаги има шанс да си забременяла по-късно от предполагаемата овулация и наистина бебето да не е готово.

# 95
а има ли вариант при такова положение просто да си искам секцио...

# 96
Мисля че не но нищо непречи да опиташ за секцио, но според мен изчакай моя приятелка преносва 11дни и не я насилваха всичко стана от самосебеси но беше под наблюдение 11дни.Стискам палци всичко да си дойде нормално  newsm17

# 97
И аз бях в патологията Август месец и съм много доволна!Живот и здраве смятам там да раждам и не надявам всичко да мине добре и пак да съм така доволна! Praynig

# 98
  • София
То като гледам, Мартенските мами сме много, така че доста ще разказваме.  Hug

# 99
И аз бях в патологията Август месец и съм много доволна!Живот и здраве смятам там да раждам и не надявам всичко да мине добре и пак да съм така доволна! Praynig
За да те приемат в патологията от къде се минава има приемен кабинет или се минава отзад през входа за родилното налага ми се да ме приемат в болница но незнам как да отида в патологията на втора градска? Hug

# 100
Привет от мен, момичета Hug
Аз родих на 30.01 нормално с епидурална упойка. Като цяло съм доволна, ако имате въпроси - давайте:) На всички мами успех и здрави бечета!

# 101
  • София
Дериса, за патологията се минава през главния вход, свиваш вдясно. Пише си патологично отделение, а до него има кабинет ЖК, мисля, че именно на ЖК-то трябва да отидеш, там се прави прегледа и после те вкарват в патологията. Hug

Велви, да сте живи и здрави! Hug

# 102
честито velv Simple Smile)) здраво и усмихнато бебче   bouquet

# 103
Честито Велв да ти  е живо и здраво бебчето много да ви радва  Hug, сега сигорно ви е много напрегнато но ако можеш разкажи нещо повече за това как мина всичко и как стоят нещата с упойката?  bouquet

# 104
За да те приемат в патологията от къде се минава има приемен кабинет или се минава отзад през входа за родилното налага ми се да ме приемат в болница но не знам как да отида в патологията на втора градска? Hug
Минаваш през главния вход и там ще питаш портиера,защото първо трябва да те види гинеколог и той да прецени дали ще те приемат!Аз бях по спешност с кървене и беше вечер ,но пак извикаха дежурен лекар който прецени че трябва да постъпя!Отиваш там и ще питаш на информацията! Peace

Общи условия

Активация на акаунт