Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (11)

• 91 503
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ! Днес съм като парцал бе хора,едно ми е замаянооооо SadДано да е свързано със свикването на организма ми към хормоните,уфффф.Нямам мотивация да правя  нещо, а днес имам толкова работа.Относно раждането ,родих  на 21г.(не че е от значение де)за 2 часа ,бебето 3.850 кг  и нямах никакви разкъсвания. За мен естественото разждане е по-добър вариант,но незнам защо и мен сега ме е страх. И аз мислех,че никога няма да излезе,но все ми казваха,че все още нямало някой който да е бил в 9 месец и да не е родил Laughing

# 571
При ТСХ 1,15 ли пиеш еутирокс 50? Shocked

Мда и на мен ми се струва доста високо.....И се чувствам много по зле, настроението ми се сменя на половин час, отпаднала съм ,всичко ме боли и ми се плаче най-вече. Нямам кураж да звънна на д-р Тодорова, да видя дали няма да ми намали хапчето, защото незнам дали е от него. Вече ясно се вижда колко ми е оголемена жлезата, даже и мъжа ми забеляза и преглъщам трудно. Оплаках ви се....

Прасунчо, стискам палци всичко да мине без притеснения.

Мама Светла, антитела изследвала ли си?

# 572
  • София
A, с размера не се лъжи.  Peace Моята е огромна направо на външен вид, но ТСХ си е в норма, вече 7-8 години...Може да е уголемена от стремежа да компенсира разни липси. Аз съм родена в район, в който има липса на йод и честно казано все повече мисля, че проблемчетата се дължат именно на това. Peace

# 573
  • ВАРНА
Благодаря за подкрепата, момичета!
Ще се взема в ръце, надявам се  Simple Smile
Извинявам се, че изместих темата с моите оплаквания  Blush

# 574
  • София
Привет момичета, днес се погледнах случайно в огледалото на таксито, в което се возих и видях едни огромни торби под очите  Cry По визуални спомени май си ги влача от няколко месеца, и ми се струва, че се уголемяват. Спя по 7-8 часа на нощ, а приличам на вампир Confused Някакви съвети- лед, маски? Вие имате ли подобен проблем?

# 575
Little Evil, аз също имам такъв проблем! Особено в момента под очите съм с подпухнали торбички, самите ми очи също са раздразнени. Не знам на какво се дължи, но си мисля, че е от Хашимотото. Понякога спадат тези торбички, друг път се подуват и стават тъмно сини, дори кафеви. Даже малката ми дъщеря забелязва сутрин, че имам ужасни сенки. Аз не съм намерила начин да се справя. Прикривам ги с фдт или пудра. Не намирам и зависимост, не мога да разбера защо се влошават в определени моменти. Чувала съм, че помагат използвани торбички от зелен чай, леко охладени, да ги държиш на подутините, но не съм пробвала, защото нямам нерви. Ако откриеш някакво средство, моля те да споделиш!  Hug  bouquet

# 576
  • София
Колко ми е познато това с очите! Така съм от няколко месеца,кога повече..кога по-малко, прикривам ги и аз с грим и лек руж на бузите-по скулите-има ефект Peace
И аз спя по7-8 часа...

# 577
  • София и там където не се пуши
А моите очи съхнат. Просто като че са ми се изчерпали сълзите.

# 578
Имам чувството, че това с торбичките под очите започна, откакто съм на Л-тироксин. При вас така ли е или си внушавам?

# 579
  • София
Утре ще сваря чай и ще го замразя на кубчета, да видим дали ледът ще помогне newsm78

Може би торбичките имат връзка със задържането на вода в организма? Като бях малка пиех чай от сапсарила /не знам дали така се пише/-приличаше на някакви корени дебели или нещо подобно, и беше с цел да се "отводня" малко. Сестра ми има проблеми с бъбреците и със същата цел пие чай от мечо грозде.

Ще пробвам и ще докладвам.

# 580
  • София
Писана, според мен ги имам от няколко месеца, но като че ли откакто пия хапчето са станали по-дълбоки. Днес направо се уплаших от себе си- червилце, ружче и две огромни торби...На 25 март имам час при д-р Тодорова /за първи път/ и ще питам.

# 581
  • София
хм, а при мен е от преди да започна лтироксина,който го пия едва от две седмици и не виждам да са станали по-зле newsm78

# 582
Little Evil , питай я, тя винаги обяснявала изчерпателно, може да даде някакъв съвет, ох ще чакам да споделиш, че ми е много важно да изглеждам добре  Flutter Crazy, а с тези торби  Sad
направо цели пазарски чанти  Mr. Green
magnet_for_happines, щом ги имаш отпреди, значи е от хипофункцията и самото Хашимото, а не от приемането на хормона, както на мен ми се струва  Thinking

Лека нощ, отивам да спя, за да не ми станат още по-огромни  Tired  bouquet

# 583
Добро утро момичета!  food010Моля ви Praynig кажете ми на вас случвало ли ви се е да ви е размазано пред очите и  замаяно на главата. Пия хапчето вече 5 ти ден и ми е все така.Много е лошо когато деня започва така Tired

# 584
 ianica stefanova, на мен така ми се размазва пред очите и сега като се замисля май започна откакто пия хапчето, преди около един месец. А аз имам и проблем с очите и си мислех, че ми се е увеличил диоптера и какво ли още не, но не го свързах с хашимотото.

Общи условия

Активация на акаунт