Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (11)

• 91 500
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
А онази форумската маска за коса пробва ли?

Аз си купих Тривитаминол. Остава и да я заправя.

# 661
  • София
Не, не съм, нямам идея къде има ветеринарна аптека или кабинет около нас /и около работа/. ooooh!

# 662
  • София и там където не се пуши
Joy
Мерц пък абсурд. тези съм ги пила няколко пъти през живота си, дори цепещи нокти не успяват да оправят, какво остава за косопад. ooooh!
Пила съм Пантогар, на Phito витамините, Ревалид, онези гръцките Priorin extra...всичко що има на пазара съм пробвала, от година и половина нон стоп пия витамини. И вит.А и коприва и вече ми се реве просто.

Ми тогава опитай с прочистване от тези витамини, да не би да са ти вповече. Спри ги за месец два поне.

# 663
Клеми,когато ми откриха високия пролактин,аз вече довършвах първата опаковка Анакапс.
И косопадът намаля 1-2 седмици след това,а това време ми се струва крайно малко за да се оправи пролактина при положение,че 6 месеца ще пия Достинекс,а когато косопада спря-бях изпила само 2 хапчета от него.
Но това са си мои разсъждения  Wink

За Тривитаминола-казвай,ако трябва да пращаме   Simple Smile
В този онлайн зоомагазин го има,доставката за София е 5лв,а цената на тривитаминола-6.80лв.
http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&am … p;products_id=754

Диди  Hug Трудни са тези първи месеци с малкото човече.
Ако може се редувайте с таткото за нощните ставания.

# 664
Здравейте момичета, нещо напоследък не ми остава да пиша, но тази сутрин изчаквайки 30-те минути след еутирокса четох малко преса он лайн и попаднах на интересна статия в стандарт, приятно четене  Peace,

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-03-04&article=315752

а аз отивам на един ужасно тъп курс  ooooh! успешен ден на всички!

# 665
Страшна статия!Аз знаех само за грейпфурта.
Успешен ден и от мен!

# 666
  • София
мда,мда,аз знаех за грейпфрута и млякото Thinking

# 667
  • София
Бърди, много се радвам за теб! Дано занапред всичко да е както трябва!

dianach, благодаря за статията.

erota, минималното време, за което Достинекса може да повлияе, е 3 седмици. Имам опит с това лекарство. И ми стана интересно как са определили, че трябва да го пиеш 6 месеца? Каква ти е точно диагнозата във връзка с пролактина?

# 668
Клеми, сещам се още нещо да питам. Ти какъв шампоан ползуваш.

Аз установих, че този Дева - евтин и български най-добре ми влияе. Останалото ужас на ужасите .

# 669
  • София
Моята коса стана форумска дискусия.  Laughing
erota , може да е било съвпадение при теб, знам ли...Може и от Анакапса да е, при мен явно не е липса на витамини. А за този сайт не знаех, ще изчакам лекарско мнение и после ще поръчам, ако не ми кажат нещо друго.

Шампоани съм ползвала няколко вида против косопад, за сега най-много ми харесва Прегаин. Иначе последно си взех прехваления Дефлувал, от който обаче ми излезе моментално пърхут.  ooooh! Ползвала съм жълтия фитовал, също не е лош. Нищо няма да правя повече, ще чакам да видя д-р. Тодорова какво ще каже другата седмица.

# 670
Всички продукти преди, което чуех ползувах. Но откакто спрях и пърхота спря и сърбежа и косопада.

Продуктите, които били в България, не били същите, които са в чужбина. Например на мен и не само на мен продуктите на W& GO ужасно ми действат, но закупени, я в Гърция, я някъде другаде, ами нищо общо нямало. Затова вече разчитам на българското с марка  Арома.

# 671
  • София
То аз вече за поне 50% от козметиката минах на българска, просто е в пъти по-добра от скъпите марки. За антицелулитни гелове и кремове преди съм давала и по 50лв, но по-добър от българския гел на Дева няма.  Peace И редица други неща...Иначе много бях доволна от българския шампоан Милва с хинин, но скоро не съм купувала. Ще задържа още една седмица и ще видим какво ще ми каже ендокриноложката. Няма смисъл сега да купувам нещо, а после да се окаже, че трябва друго.

# 672
Да, де, но нали все пак трябва нещо да ползваме!
А иначе, ако спрем да си мием косите, със сигурност всичко ще се регулира от самосебе си за няколко седмици, но как да стане това Laughing

Дефлувал не е ли български?

Милва и аз си купих. + някакъв спрей. Но още не съм ги почнала. Заредила съм един шкаф с шампоани, мазила, гелове, спрейове, маслА, маски и ампули... На моменти като ги погледна, и всичко ми се отщява, честно да ви кажа.

Антибиотик и прясно мляко не знам колко не е добре, преди да се заговори за несъвместимостта помежду им, съм ги давала на децата, действал си е.
За другите комбинации - и без статията е ясно, че трябва да се внимава и че не може да си пие всичко, което се рекламира, и то наведнъж или в някакви ненормално големи количества. Мисля, че предупреждението е насочено към америк. пациент, те там са малко..., хм Mr. Green Попадала съм на филмче по Дискавъри, където едни откачени на тема здравословно нещастници пиеха по паница хапове на ден. Не шепа, както често казваме метафорично, а наистина паница. Сигурно им се събираха по 50-60 хапа дневно. То не бяха витамини, антиоксиданти, пробиотици и т.н., и т.н... наредени, шишенцата с добавките заемаха плота на масата.
При нас по-рядко се срещат такива, но ги има. Наскоро в темата за билковия чай за отслабване (17 билки) се канеха да го комбинираха с медикаменти, гладуване и водуване... Някои пък го пият по 1.500 л дневно. Хора разни Grinning

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 12:23 от птица

# 673
  • София
Май е български, не съм 100% сигурна. Уж е за косопад на хормонална основа, но нещо при мен не сработи, направо ми иде да го зафуча в кофата за боклук.  ooooh!
Да ви кажа май най-малко косопад имах докато пиех пантогар+омега 3-то и си обливах косата с коприва.  newsm78 Но пак беше леко намалял, а не съвсем спрял. Имам предвид, знам за нормалния косопад до 100 косъма, не говорим за това.

# 674
Здравейте,
Ужасно се притеснявам и моля за съвети.Дъщеря ми страда от Автоимунен тиреодит на Хашимото от 4 години.Откриха и възел в десния лоб, който се оказа злокачествен.Оперираха левия лоб през 10.2009 , диагноза след цитологията Папиларен карценом на щитовидна щлеза.
Преди 10 дни бяхме на контролна ехография при доц.Ковачева.Откриха 4 уголемени лимфни възли и след направената биопсия, откриха отново злокачествени клетки. Доц. Ковачева ни препоръча втора операция за пълно отстраняване на щитовидната жлеза и проблемните лимфни възли с последваща терапия с радиоактивен йод.Препоръчаха ми д-р Кънев от ендокринна хирургия в Майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт