СЕПТЕМВРИЙСКА мама чака с нетърпение,сърчице да чуе с умиление!

• 19 757
  • 699
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Септемврийче не е точка вече,а е мъничко човече!

Гаденето отшумява,Септемврийска мама разцъфтява!

Септемврийчето ще се покаже вече,че е мъничко човече!

Зимата минава вече,расте си Септемрвийското човече!

Подарявам ви ги,скъпи майчета!Нали и аз имах същите трепети миналата година по това време!

# 631
  • у нас
последното ми харесва Peace а това с гаденето има го някъде защото им хвърлих поглед и знам че го има Peace
гласувам за последното Peace

# 632
[
Зимата минава вече,расте си Септемрвийското човече!
да добро е.

# 633
  • у нас
хайде мами, вкарайте малко въображение и рими Crazy аз..... нещо от това гадене ми убягват Crazy

# 634
Tommelise, ами така де, това със сантиметъра си беше чиста дискриминация!  newsm47

последното ми харесва Peace а това с гаденето има го някъде защото им хвърлих поглед и знам че го има Peace

Ох, много се развеселих. За малко и за тая гадна мигрена забравих. Трябва да спретнем една група да рови из форума и да изчете всяко едно заглавие, че току-виж са ни осъдили за авторски права.  Joy

# 635
  • у нас
аз съм мъничко човече, Септемврийско буболечке Hug  Crazy

вече ме избива на шашкъния  Joy Joy Joy Joy

# 636
Септември е далече, но аз вече те обичам мъничко човече!

# 637
  • у нас
Септември е далече, но аз вече те обичам мъничко човече!
Peace

# 638
  • у нас
"Септемврийско мъничко човече- сантиметър стана вече" -Tommelise

Зимата минава вече,расте си Септемрвийското човече! - Simbioza благодарности за подаръка Hug

аз съм мъничко човече, Септемврийско буболечке -Tommelise

Септември е далече, но аз вече те обичам мъничко човече! - Jani4ka

още пазя тайната голяма -  Септемврийска ще съм мама   -Tommelise аз също много го харесвам, може би защото е и още тайна Mr. Green обаче повечето вече са казали Rolling Eyes

давайте още да добавим и да въвеждам гласуването Peace Даниелка да се включи и ще направи една анкета Peace

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 16:23 от Tommelise

# 639
. Трябва да спретнем една група да рови из форума и да изчете всяко едно заглавие, че току-виж са ни осъдили за авторски права.  Joy
Именно! Гледам в някои отчетни просто са си написали някакво стандартно заглавие, не отнасящо се към развитието на бебето или нашите коремчета, а просто накрая слагат пореден № или пишат продължение. Т.е. идеята ми е , ако няма никакви идеи за заглавие не е толкова страшно да си остане и предното.

# 640

още пазя тайната голяма -  Септемврийска ще съм мама  Whistling

Аз мисля, че това е доста подходящо Peace

# 641

вече ме избива на шашкъния  Joy Joy Joy Joy

Е как няма!  Joy  Joy  Joy

А за моето предложение държа да отбележа, че НЕ ЧЕТА другите теми, НИТО ГЛЕДАМ други заглавия. Това е изцяло мое творение и ако евентуално е станало повторение на думи или словоред от предишни заглавия от цялата история на бг мама е абсолютно съвпадение!  Peace

# 642
  • у нас
аааааааа тук ще измислим нещо. Peace трябва да е шаранко Crazy и всеки път различно Mr. Green аз много обичам промените за разлика от моя мъж- тамън свикне да ме гледа с новата ми визия и аз я сменя Joy и всеки път едно и също- пак ли hahaha аз му викам че всеки път трябва да се радва че все едно е с чужда- ама той не ще Crossing Arms е сега като не мога да сменям цветовете на косата, поне едни заглавия различни да измислям Crazy

малко по-горе, където е шаренията добавям още предложения.... хайде мами- да не посочвам

# 643
  • Словения

още пазя тайната голяма -  Септемврийска ще съм мама  Whistling

desunique, и на мен това много ми харесва, а също и:

"Ний си имаме краченца и ръчички, Септемврийски мънички душички"

Tommelise, как само ти се отдават римите  bouquet

# 644
  • у нас
хахаха като не ми се чете физиотерапия и "творя" рими  Joy тия токове- хич ме няма по физика

Общи условия

Активация на акаунт