Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 339
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
4естит имен ден на вси4ки именници!!!живи и здрави

# 301
  • София
Обещаното от мен - постна Тудорова турта (Тодорова пита) и хаджийски фалафели с кисело зеле на фурна:

# 302
  • Varna
ХАДЖИ И ОТ ТАЗИ ТЕМА  ДА ТИ Е ЧЕСТИТО ИМЕТО И СЪС КЕФ И ГОРДОСТ ДА СИ ГО НОСИШ!!! newsm18  Party Time newsm18

БЛИЗНАЧКОВЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТВОЕТО МЪНИЧКО СЪКРОВИЩЕ!!!

МАРСЕЛИНКОВЧЕЕЕЙ Hug
Хайде бееее оправяй сееееее. Преди малсо се прибирам и до нас има една тур агенция. Гледам и спирам- предлагат пътуване до Тунис от Варна и то точно почва тура от мойтУ рожден ден Laughing Сетих се веднага за тебе и Дидонкича Wink Ама щом говориш за манджаре, почваш да се попраняш май smile3503

# 303
Честит Имен Ден Дядо Хаджия!

Да си жив и здрав и всe така да радваш близките си! Пожелавам ти много интересни дестинации и все хубави впечатления!

Честит Имен Ден на сладура Теди!

Да е здраво, послушно и все така чаровно детенце!

Дидонка, Линка, Белбейка благодаря ви за пожеланията за баща ми! Да сте живи и здрави и вие и вашите близки! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 304
Иначе нма да съжаляваш. Ще сънуваш Тунис после поне една година.
Peace Wink Simple Smile
Хайде и тук да те поздравя.   bouquet
Честит Имен Ден!
Нека всички добри пожелания този ден да бъдат Божията благословия към теб!
Наздраве!

# 305
Честит Имен Ден и на ЧАРОВНИКА ТЕДИ!

Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Това е за прекрасната мама!

# 306
 Честит имен ден и на двамата именници!

# 307
Благодаря на всички , за поздравите и пожеланията към моето момченце.  Hug
Амалче- мерси .  Hug

# 308
Честито на Дядо Хаджи и на Теди  bouquet Hug

Късмета и здравето да е техен спътник
Подкова-за Късмет

Благодаря много за разесненията за паспортите-направо си отдъхнах....чух че задължително трябва да се сменят за тези които пътуват през граница  и ме затресе нервата....В този случай  хич няма да се напъвам-ще си изчакам догодинае-хем да улегнат нещата

Марсияна-охххх ако знаеш колко чи е хубаво при брата и неговото фамили!Много ми допада  снахичката.Колкото аз съм дърдориво-нервозна и обяснителна-толкова тя е мълчалива и спокойна.Седим си,мълчим си.....колко е хубаво понякога да се мълчи с чаша чай в ръка-а не да се дрънка щяло и нещяло!Тя е усвоила английското държание-любезно усмихната и спокойна.Обожава брата и дъщеричката си ....и това се усеща ,в контакта с нея.Приятно е да се общува с такъв човек.Обхваща ме и мен едно спокойствие-че всичко минава,че нищо не си заслужава изхабените нерви....Не ми се тръгваше-ама тоя арабски маниер да се натресеш за дълго гости ,пък било и при родния ти брат-не бива да го усвоявам! Mr. Green Sick ако искам да бъда винаги добре приета там!
Завчера правихме на Елизабет седем месеца-порасна дудката.Ще ти кача снимки-доре е за сега.Май ще надрасне и преодолее всичко и ще си е добре....става все по-бяла-ама пък е хубава,дундичка.Пу-да не са и уроки!

Дидонче-Райчо така и няма Френски паспорт.Като се роди-Другаря си чупи краката да си го сложи в алжирския паспорт.Да бъдел алжирец и сина му.То-тяхната процедура е адски лесна.Акта за раждане на детето-паспорта на бащата че е негов син-снимка и....оп!Плескат снимката в бащиния паспорт и вече е алжирче и детето.Няма нужда от визи за Алжир

Аз-от своя страна също се затресох да си извадя на детето българско гражданство.Е!!!Процедурата не беше така лесна,като при алжирското...но получих съдействие от нашето посолство тук-и изкарах и българския паспорт на Райчо тук.Като пътувахме дори сега за Лондон-с българските докумунти...проблеми никакви нямаме!Та-таки и не се трогва никой да му изкара френски....Всъщност аз и да искам-не мога..Баща му трябва-а той тоя зор не си го дава!

Фаиме-къде си?Не вдявам доре английдкия ама тези дни нещо за Тутанкаммон говориха.какво станало?-открили кой е бащата и от какво е починал.Този ми е най-любимия фараон!толкова млад е починал-дете.

Ези-така се радвам че се разписа HugАко можех да избирам-и аз бих избрала Тунис.Тледам страхотни раклами тук за него...Бих искала от все сърце един ден и аз да го видя

Албичка-дано и ти се появиш скоро.И дано от Италия се разпишеш. Hug  bouquet

За Алжир-бейче..имаме билети от повече от половин година-май беше за 20април..ще проверя!Аз не изгарям от желание да отивам.Не крия!Но говорихме с Фатима-това е френскатат майкана Другар да отида с Раян  и този път да не се размятам из цялата рода!запознахме се вече.ще си стоя при нея-в Оран.А там ми харесва.Къщата е голяма,чиста,уредена.Иначе-във прословутата родна Френда...не е за говорене!нито за ходене...Но Оран ми допада отвсякъде-та затуй....се навивам пак на туй приключение.
Проблема пак е в нашето тъпо преместване....че срока мина!!!!А ние сме си още в общежитието.И сега..май-май трябва да се обърнем към адвокат или асоциация и да съдим държавата,че не е изпълнила това,което ни е обещала.Ей такива простотии....ама не е леко!Като не знаеш къде в крайна сметка ти е мястото.....не смееш и да мърдаш .Казаха че до 6месеза ще ни преместят-извиниха се за грешката...времето мина!-ни дума,ни мопъл,ни вест!На всичкото отгоре  май-май тук сега,където сме ввече е дадено на едно пакистанско семейство SickТа за това и Алжир е меко казано-под въпрос....Навиват ме Сама  с Раян да отида...ама нещо ме плаши таз идея!Ще ти пиша...като се избистри положението

Целувки за всички Ви

# 309
дала за Тутанкаммон казаха ,че майак му и баща му са били брат и сестра и смъртта му е била свързана с наследствена болест.Казаха и кой е бил бащата ,но не се сещам в момента. Embarassed

# 310
Момичета и дядо хаджия....никакви не пишете. Явно времето и на вас ви се отразява : )

Аз искам да ви се похваля, че в събота купихме пръстените за сватбата, обаче едва вчера ги взехме, защото ни предложиха да ни ги гравират безплатно и за това. На моя отвътре пише неговото име и датата, а на неговия пръстен/ моето име и датата. Ето ги (не мога да не се похваля....)
http://img696.imageshack.us/img696/4085/23022010109.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/9485/23022010110.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/2849/23022010114.jpg

Избрах си и рокля... Simple Smile най-накрая след дълго търсене. Вече почти се бях отчаяла, че няма да мога да си харесам нищо. Остават само обувки Simple Smile Хайде и нея ще ви покажа...че аз на вас ако не се похваля на кого Simple Smile
http://img215.imageshack.us/img215/8354/sl273409.jpg

Лек ден на всички и пишете повече! Simple Smile  Hug

# 311
  • София
Момичета и дядо хаджия....никакви не пишете. Явно времето и на вас ви се отразява : )

Аз искам да ви се похваля, че в събота купихме пръстените за сватбата, обаче едва вчера ги взехме, защото ни предложиха да ни ги гравират безплатно и за това. На моя отвътре пише неговото име и датата, а на неговия пръстен/ моето име и датата. Ето ги (не мога да не се похваля....)
http://img696.imageshack.us/img696/4085/23022010109.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/9485/23022010110.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/2849/23022010114.jpg

Избрах си и рокля... Simple Smile най-накрая след дълго търсене. Вече почти се бях отчаяла, че няма да мога да си харесам нищо. Остават само обувки Simple Smile Хайде и нея ще ви покажа...че аз на вас ако не се похваля на кого Simple Smile
http://img215.imageshack.us/img215/8354/sl273409.jpg

Лек ден на всички и пишете повече! Simple Smile  Hug

Абе роклята на булката не се ли криеше до деня на сватбата.  Laughing

Мина пръстените са страхотни, дано да си ги носите дълги години с щастие.

# 312
дядо хаджия, то това не е баш булченска рокля... понеже ние няма да правим голяма сватба Simple Smile и я избирах заедно с хабибито. Simple Smile какво да я крия... Simple Smile

# 313
  • Varna
МИНЧЕ Hug
И за ти харесах нещата много newsm10 Миличка, да си ги носиш със здраве, късмет и удоволствие да ти носят Hug И пак да ви пожелая живот пълен със много лИбоФФФ, ама много!!!

# 314
  • по пътеката
мина, много се радвам и роклята си е супер! то си е подисване ,нали?! аз бях с костюм в бледо зелено в три 4асти, за  48 градуса  много подходящ!доста делово си мина при нас договорната 4аст!
халките са  подобни на тези, които съм искала и аз,но накрая решихме друго исега сме с класи4ески! ина4е в  общината ние нищо не слагахме като пръстени! 4ак на голямата  гюрюлтия  ми се подари пръстен като змия, тенденциозно се отръвах от него! Naughty
нека събитието мине по мед и масло и да  си го спомняте с  много нежна емоция!  bouquet Hug
в бг ще има ли наново събитие за другите роднини? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт