Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Далка,не е нужно да ги сменяте,а когато им изтече срока.
Ние с Алекс си сменихме паспортите сега,защото ни изтекоха декември месец.
Подадохме молба в Бг.посолство и сега си ги получихме,но не са биометрични.
Валидни са ни до 2015г.
Декларация от бащата,не ти е нужна,в случай,
че Раян има двойно гражданство и паспорт на съответната държава.
Поне на мен до сега никога не са ми искали.Показвам му туниз.паспорт и нямам проблеми.
Но пък ние пътуваме до Тунис,а ти си до Франция! newsm78

# 286
  • София
Имахме ли дами от Мароко и биха ли казали има ли нещо ново около тази новина.

# 287
Привет и от мен!   bouquet
Тъй като се появявам за първи път във форума тази година да пожелая най-напред тя да е спорна за всички!
Далка, не е необходимо сега да си подменяш документите - когато им изтече срока тогава. А относно декларацията, колкото и нелогично да е да я изискват, т.к сте с обичайно местопребиваване във Франция, можеш да си направиш такава в която да не се посочват номер на паспорти, достатъчно е пълните имена и ЕГН -та /твоето и на детенце/ и за да не му се стори на поредния умник - митничар много постно добавяш и адрес. Дано да не съм обидила някого, но имам познат митничар, който реши да ми обяснява, че тези декларации имат срок на валидност 6 месеца   #Crazy  ooooh!   Laughing  Да не попадаш на такъв  Laughing
Дядо Хаджия, аз понеже след много размисли и страсти между Египет и Тунис си избрах последния за почивка, та исках да те питам ти с коя туристическа агенция ходи? Да не стане реклама, но като чета по форумите отзивите за   организираните "приказни"  Confused  Sick екскурзии в Тунис от разни тур оператори и ме побиват тръпки....

# 288
  • София
...
Дядо Хаджия, аз понеже след много размисли и страсти между Египет и Тунис си избрах последния за почивка, та исках да те питам ти с коя туристическа агенция ходи? Да не стане реклама, но като чета по форумите отзивите за   организираните "приказни"  Confused  Sick екскурзии в Тунис от разни тур оператори и ме побиват тръпки....

Отговорих ти на лични въпреки че всички купуват от едни и същи пакети. Аз гледах скоро по една телевизия филм за екскурзии в Тунис дето е сниман много преди аз да отида и дадоха абсолютно всичкото което съм видял.

Аз лично не съм очаквал много и може би затова бях много очарован. В Тунис определено мислят за туристите и пакетите им са много внимателно изпипани от властите.

Иначе нма да съжаляваш. Ще сънуваш Тунис после поне една година.

# 289
  • по пътеката

новината е за 40 умрели в мекнес! 71 ранени !
за при4ината ,стара е дйамията от 18 в. и проливните дъждове  са досвършили нещата! ако не е била поддържана сградата  и обновявано строителството! доста  умрели има там от придошлите реки и наводнени къщи!отделно поради традционната теснотия м/у къщите на улиците е било затруднено влизането и намесата на пожарникарите и спасителните операции ! кралят е дал нареждане да се възстанови джамията в най-бързи срокове!
то там и тежка катастрофа е имало в на4алото на седмицата, с доста  умрели и ранени!
да пази господ от злини!
 изи, слушай дядко, той остана доволен , но и си е до 4овек, отвори о4и и сърце и се  гмурни в магребското! Hug

# 290
Марси, таман това гледахме сутринта. Ужасно просто.  Tired Джамията изглежда много красива, но явно нещо се е объркало. Дано спасят някои хора под развалините.  Praynig Praynig Стават и такива чудеса. Ти защо така си скапала?

Близнаците, имаш поздрави!!! Hug Hug

Лина
, пропуснала съм факта, чеси напуснала. Е понякога напрежението ни ес изаслужава. ще намериш друга работа, която да ти пасва.  Hug Значи така, родата я подковаваш поетапно.

Белбей,
как е Тамир, излизате ли вече навън? Hug

Дала, слава богу, че разумът надделя.   bouquet

# 291
Дядо Хаджия, Честит Имен Ден! Желая ти да си жив и здрав и да имаш много прекрасни изживявания с любимите си хора!

А и на всички останали, които празнуват днес: Честит Празник!

Моето хабиби е тука...така че не пиша много много....След малко отиваме да избираме пръстените, че ни останаха още 2 седмици някъде Simple Smile  Heart Eyes

# 292
ДЯДО ХАДЖЯ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СИ НОСИШ ИМЕТО С ГОРДОСТ И ЧЕСТ ОЩЕ МНОГО МНОГО ГОДИНИ!!!

# 293
  • по пътеката
дядко, да ти е живо името и да ти го по4итат,  и ти да си го носиш със здраве! ако има други именници да им е 4естит именният ден!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
амал , нещо са ме погнали едни мисли, притеснения! болна съм още, аз най-зле карам грип! някоя добра новина  би ми подействала добре на настроението!
другият петък се празнува  денят на профета, тоест рождения му ден! прави се  згуго, голяма галимация е, но си е  вкуснотийка! ина4е не знам какво ще е менщто , дали кускус или млухия!
 днес за сефте  ще ми готвят булгур, да видим дали може да ме изненадат, аз си го ползвам редовно! откога  ми минава като пейзаж един зелник с булгур и кисело зеле!  bowuu  chef
за теди на близна4кова- един за мама и за малкия  юнак-!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 12:06 от marsy

# 294
  • София
Много Ви благодаря за поздравленията. От тук от дома макар и далече от вас, аз ги усещам топли и сърдечни. Сега съм във фурията си в кухнята и не всичко е готово, но си мисля, че мога да ви почерпя с една баница с ябълки:

# 295
Дядо Хаджия,да си жив и здрав,да си носиш името още много години,пожелавам ти още много приключения ис Магреба Hug  bouquet
Амал имат нужда от припомняне и те и хабибито,че иначе току ви го оженили.А работа се намира,ако не нямеря тук има възможност да замина за Турция.

# 296
Честит имен ден, Дядо Хаджи! да ти е живо и здраво името, още дълги години да ни каниш на вкусно гозби!
 Честит имен ден и на полвинката близначкова! Да расте и хубавее за гордост на мама и тати!

# 297
Амалче- Благодаря за поздравите .  Hug Heart Eyes

Дядо Хаджия- Честит имен ден ! Бъди жив и здрав !

Марси , Белбейче- благодаря ви за пожеланията .  Hug

Да почерпя за моето именниче  Simple Smile

http://foto.bg/data/500/tmpphpwl8L3E.jpg

bouquet

# 298
И тука да пожелая късмет, дръзновение и обич на именниците.   Hug Да спретнете по една чудна софра.

Близнаците, чудна тортичка. Прекрасно си справила и с темата. Завиждам ти за времето и желанието.  Hug

Марси, за съжаление дорбите новини са кът. Не само в БГ.  newsm78 Интересно предложение за зелника. Азникога не съм яла. Confused

Минааа,
тупка ли ти сърчицето? Heart Eyes

Лина, дано всичко скоро приключи благополучно и да не се налага да ръчкаш никого.  Hug

Изи 24wavey

# 299
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ НА БЛИЗНАЦИТЕ!!!! ДА ТЕ РАДВА МНОГО ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт