Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Любовта!Какво е тя?!Един човек,чието присъствие е напълно достатъчно за миг,който искаш да се повтаря непрекъснато!Нещо,което си търсил,красота,за която си мечтал,хиляди дребни неща-думи,жестове,с които си спомняш любимия човек!
Честити празници ,желая ви да се обичате,да умеете да си прощавате и да незабравяте хилядите малки неща,които ви правят щастливи Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts  Kiss Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts

# 271
  На всички празнуващи днес , пожелавам много топлина в душите и много любов в сърцата !!!
Бъдете здрави , обичани и обичащи !
И прощавайте , ако с нещо съм ви обидила.

http://www.fun-6.com/cenni-misli-istoria-lubov.htm   Heart Eyes

Hug

# 272
Честит Празник от една много влюбена Валентинка!

Пазете огънчето на любовта, обичайте се и бъдете щастливи!

Простете ако съм обидила някой! Било е неволно, защото ви обичам всички! Аз прощавам на всички, въпреки че няма какво, тъй като тук винаги ми е топло, уютно и приятно!

# 273
  • по пътеката

4естит троен празник! да ви помоля за прошка и да ви по4ерпя за деня на влюбените с едно слади4ко! в действителност  ще по4ерпя домашния свят с един ябълков кекс и крем -карамел, инашала! за лозарския празник ,който си оби4а лозенцето и виноправенето да му е сполу4лива реколтата и аромантно гроздето!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Привет, дами. Как сте? Много сте заети.  Hug Големи вкуснотии правите, затова ви няма сигурно.   chef

Дала, успя ли да излезеш от положение? Какво прави Раян? Heart Eyes

Близначкова, при теб винаги има от по две неща - ето сега и капките.  Mr. Green Да не ти е скучно и да не се минеш да разбереш как е по втория начин. Hug

Лина, хабибската рода какво прави? А работата как е? Peace

Марси
, оздравявате ли вече?  Outta Joint

Либра, значи си гледала откриването? Беше много грандиозно, хареса ми, че заложиха на индианската култура и казаха, че все повече има завръщане към традициите сред индианските племена.  Peace

Магребките, Марси, сирийският вицепрезидент ще ви идва на посещение с цел координация на бъдещата среща на Арабската Лига и развитие на отношенията за общи арабски действия, координация и сътрудничество. Мисля си, че точно това му трябва на арабския свят, колкото и да не звучи възможно. А не всеки да си дърпа на своята страна като орел, рак и щука. Confused

На тези, които не съм споменала поименно усмихнат снежен ден.  Hug

# 275
Хей, къде сте се изпокрили всички? Сигурно сте по разходки в хубавото време Grinning
Аз минавам набързичко да почерпя, че моя тати днес има рожден ден!

# 276
Рали,да ви е живо и здраво татито!
Още много години да го празнувате заедно!

# 277
  • София
Аааааа ама така няма да се разберем. Какво значи това два дена тука нито една магребска дама да не се е появила. Я се взимайте у ръце аре.

# 278
  • Varna
Калпазани, мързеланки smile3534

# 279
Айде да се отсрамя.
Амал,ами хабибската рода не ги знам,нещо и него го е затресла една луда треска.Оня ден звъня като луда да го 4уя и ми дигна някакъв аз реших 4е съм сбъркала номера.Пак набирам и внимавам пак тоз ми вдига и аз викам хелоу,оня ми ляля на арабски.Накрая се усети и ми вика говориш ли арабски и аз не,а английски и аз да.Викам къде е мохамед няма го вкъщи.И аз ми добре кайи му,че се обаждала годеницата му. Laughing Рших,че сега е момента да натъртя оя съм.Оказа се че бил брат му,а че и казал кой се обадил на мама и на тате.Мама и тате пък седнали и дигали гири като незнам арабски как щели да си говорят с мен.А с работата както казах много ми идваше изнанагорно и я напуснах просто неможех вече от един месец немога да си наваксам сън и сега в нас съм като ударен самолет.
Рали честит рожден ден на тате,да е жив и здрав и все така да те радва  bouquet Hug

# 280
Ехоооооооо.....къде ви отнесе я Свети Валенти,я Трифон Зарезан....
елате си ....и аз ще се прибирам вече
минала сватбата на девера-без подпис в кметството,с венчавка пред имам.В крайна сметка нещата се свели до малка почерка в дядовата ръкавичка и.....всеки да си поема ангажиментите и да си сърба попарата
Разума незнайно как наделял!!!!!А аз бях се обезверила по едно време Sick
Ще метна във Фейса снимки-ако беха лични мои хич не се притеснявам да ги метна свободно във Снимката,ама на други хора не е етично -та затова само за приятели...не съм отваряла Фейса отдавна-последния път не можах да влезна-дано сета успея

Момичета и Деде-кажете ми как стои въпроса с тези нови  биометримни паспорти.нещо не мога да разбера Всички задължително ли трябва да си сменяме документите.Моя паспорт изтича през лятото на  2011 година-на Райчо през лятото на 2013
Трябва ли да си сменяме сега задължително паспортите с новите-биометрични?!
 Притеснявам се защото тези дни ще ходя до алжирското посолство за виза...да не ми кажат че са ми нередовни документите.
Купих вече и билетите за лятото в България.Половин година по-рано....ама пусти пари ooooh!-поне тази година летим директно,без прехвърляния. Дочух аз,че България Еар щяла да фалира...знам ли?1 newsm78-то слухове какви ли не!Ама ме достраша все  пак ..и избрах друга компания.
Аз,моите документи У Дома мога да ги сменя...ама на Райчо -няма как без подписа на баща му!
От друга стана като си сменя номерата на Личната карта и международния паспорт...тогава тази Прословута декларация за разрешение на пътуване на детето с единия подител,когато другия не ги придружава...Трябва ли да подменям и нея?!?!защото все-пак там си пише,че разрешението е дадено от бащата на майката с еди кои си номера на документите.....А като си ги сменя с  новите биометрични-се променя и номера....И ако си изкарам У Дома номи мои документи ,тогава как да си сменя Декларацията-като бащата няма да е с нас да ми даде ново разрешително?! newsm78 Sick

Ей такива въпроси ме вълнуват......Все ме е страх като минавам граници...може би ми е останалтози страх от онези времена,когато клечахме пред посолсвото за визи-когато ни обследваха до девето коляно ,с декларации,с визи,с покани...и то -само да отидем до една съседна Гързия!Та ..ми е останал този страх все от документи-от неизправности разни ,свързани с тях ....
Много ще съм Благодарна за всяко разеснение по този въпрос  bouquet Hug

# 281
  • София
Биометричните ще ги почват от март нататък. И удължиха срока на тия дето им изтича нали та да могат да си ги сменят нормално. Тука обсъждаха, че тези дето ще пътуват за ЕС те щяли да бъдат на зор, та за Алжир не мога да кажа.

България Еър за сега не е дала нито един симптом да фалира, така че това вероятно е някакъв непотвърден слух.

За пълномощното, щом се променят реквизитите ще трябва да вървиш да си вадиш ново.

А иначе за подробности някъде тук по форумите се коментираха новите паспорти ама аз така минах по диагонал и не съм чел подробно.

# 282
Ехе Далчева, добре се завърнала   bouquet
 Да ти отговоря  Naughty доколкото знам  Peace
1.Сменяш документи( паспорт и л.к) когато изтича срока
2. за паспорта на Раян, ако си решила да го сменяш у нас( което е по- бързо и препоръчително  Peace)- Може с пълномощно( другаря да ти направи едно в нашето посолство,), молиш там също да ти направят декларацията за пътуването( но ще ги попиташ при смяната на номерата как е( евентуално не вписваш номер на паспорта а само твоито егн))
Кога ще се подвизавате у Алжирско?
 Рали да е жив и здрав таткото на голяма патерица   bouquet

# 283
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Понеже аз трябваше да пътувам наскоро и си смених паспорта със нов, но не биометричен. Във МВР- то ни казаха, че този нов паспорт въпреки, че не е биометричен е валиден докато му е срока. И аз бях разбрала, че трябва да е задължително биометричен но излезе, че може да се притежава от стария модел. Просто трябваше да пътувам а старият ми изтичаше. Сега пък старите още повече ги удължиха и ето Донката остана за мене. Мисля, че твоя като изтича догодина, тогава ще правиш нов

# 284
  • по пътеката
привет, аз нали съм болна и освен това  и омърлушена нещо и с това слънце  правих едно леко основно 4истене  в4ера, днес профилактика ,но ми е уморено напоследък! уж пия витамини!
днес свекито има ден-ден и трябва да  ходя за подарък! а съм ходеща мумия! ина4е и направих без да се усетя едно торте, от най-мързелковите, още в4ера! пия кафето и бягам до магазините!
далке, видях момата! добре направи да идеш в лондона! ти оттам също сложи снимки да видим бубката колко е порастнала! верно кога ще идвате до алжето? за паспортите  няма да ги сменяш ,ако са новонаправени!ина4е и моят е за  2011 за смяна! тук имат  апаратура и се надявам да нямаме  инцидентите  от миналата година с  линдиния!но ако слу4айно се прибера  до бг , може и да си пусна  за нови ,4е да не ги мисля, но само ,ако е няма да 4акам три дена  и 5 нощи по администрации!
пълномощното се сменя,защото е според л.к !но пък се вписва номера на паспорта на  бащата ,ако не се лъжа! та си направи копие на стария паспорт или ли4на карта за да доказваш ,ако се налага ,4е сега е сменен!за алжерия,нямаш проблем за визата, ако имаш пове4е от 6 м до изти4ане! това важи и за турция ,ако някой има нужда за инфо!
а забравих да кажа,4е прослувутото ваксиниране при нас минало в4ера в у4илището , инжекция и капки като сироп4е! линда стиснала зъби,за да не  й се смеят, герой за пред хората, в къщи глезла отвсейде! другата седмиця по4ват изпитите тук, тъй 4е ще го лиспвам пове4е!  ooooh!
който има да празнува да го поздравя!   bouquet Hug Peace
после ,ако има може и пове4е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт