Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хайде и тук да почерпя със сладко от фурми, сусамов тахан и глюкоза.

Напълно домашно производство е.

# 256
Привет, момичета  и момчета   bouquet
Мерси за милите пожелания
Понеже вчера не можах ме да се   съберем
 на трапезата нека поне вас да ви поканя

За сметка на това Тамир се беше ошашавил, имахме скромно гости две мои приятелки едната с бебе 2 месеца по- малко от моя немирник, а другото голямо момче е ама Тамир се направи на маймуна  Mr. Green.То беше тичане из хола, скачане, дърпане  ooooh!.По- късно дойдоха други познати  е тогава беше върха  #Crazy, едвам се успокой да заспи.
 Днес новото е че си гледа космонавта и сочи че иска да ходи на вън   Cry.А времето пак е студено.
Марси, да има такова нещо даже даваха снощи , че хората се подготвят за тези дни с диги, и разни там пинизи за да избягнат наводненията на дворове и къщи.
Деденце, мерси за сладкото.

# 257
  • по пътеката
привет на вси4ки! линда, трети ден, е  болна и на сума  ти лекарства, хими4ни и бабешки лекове! ами разви се  болестта, явно вирусно, 4е и другото детенце е  болно, което беше с нас  на път до в къщи! то неговият брат е болен ,ама нали тука  не признават вирусите, не знам на какво викат грип ве4е!та вси4ко е от дрехите! направо си мъл4а! навън е ураганен студен вятър, около 0-3 градуса сутрин,не успява да завали,както го дават - страхотни дъждове според сателитната прогноза!затова сме в къщи и сме с  нервни изпълнения, как капките  се слагат около 30 мин с  голям зор!накрая като види зора и игнора, и сама ходи уж да си слага спрея! за  сиропите нямам проблем! правя и аз едни ила4и по форумски съвети, има ефект, върна й се гласа,4е 4ак съжалих  малко, заради тихото!каква зима е тая, не знам, не ми се мисли лятото какво ни 4ака, но поне; ако е добре за реколтата  да е кхир!е, оплаках ви се!

# 258
  • Varna
МАРСЕЛИНКА Hug
Четох те и на друго място където говориш за Линдичка. Как е сега. Живна ли малко?  Много неприятно е това, че със зор и даваш лекарствата, ама много. Дано до усети, че те и подобряват положението, вече не е толкова малка и би трябвало да го усети.

# 259
  • София
Хич ама хич не ми харесва тая тема. Заспа направо. Бе кво чините по магребско та се изпокрихте.

# 260
  • Варна
Хич ама хич не ми харесва тая тема. Заспа направо. Бе кво чините по магребско та се изпокрихте.
готвим дядо хаджи готвим  Flutter, за мен уикенда е не само време за почивка но и възможност да се развихря в кухнята и да спретна вкуснотии,за които през седмицата нямам никакво време,ето днес например направих лазаня, племенникът ми ме врънкаше от дълго време ади ади ади наготви че искам,играчка е ,отнеми около 2 часа време но резултатът е да си оближеш пръстите,хади почерпете се виртуално и вие:

останаха 3 парчета,които са за следобедната закуска на магарето Мони  Mr. Green,заплю си ги още от обяд,чудя се дали да не взема да направя и един кекс  newsm78,прочетох интересна идея за сладкиш с черен шоколад и банани,ама ще видим,сега май ще си полегна да зяпам зимната олимпиада,много обичам да спортувам........пред телевизора  Mr. Green
бах бай за сега  Whistling

# 261
libra, много вкусно ти изглежда лазанята! И аз се ровя из форума и се чудя какво да си сготвя днес.... За кекса може да направиш шоколадовия с майонезата. Много вкусен става и е много лесен. Ама каквото и да решиш...да не забравиш да ни почерпиш по едно парченце после.

Лек ден на всички!

# 262
Привет и от мен  wavey

Либра - много апетитно ти изглежда лазанята   chef аз много обичам , но никога не съм правила.
Мина- видях снимка на шок. ти сладкиш с майонезата в готварския, много красиво си го украсила.   bouquet
След лазанята на Либра , да почерпя и аз с едни много вкусни бисквитки които правих вчера.

Марси- как е Линда ?  Hug за капките и ние сме същите с Йоана  Crazy голям зор виждам докато ги сложа  Tired докато Теди пък е другата крайност .....той сам си казва - хайде мами стеримара, хайде сиропа , много е изпълнителен .... Simple Smile имам едни капки за хрема които не се слагат в нослето , а на чаршавчето или на дрешките , онзи ден ги бях забравила на бар плота, Теди ги взел и си изсипал цялата капсула в нослето  ooooh! и тича при мен, реве , пищи , много люто му било.  Crazy

Дидонка- благодаря ти за новините за Елип  Simple Smile Непременно да я поздравиш когато се чуете .  Hug

Поздрави на всички и хубав ден !  Heart Eyes

# 263
Марси, бързо оздравяване на Линда Hug. Знам колко е неприятно, моите, с почивки от по 2-3 дни, боледуват нон стоп последните 2 месеца Tired

Близнаците, много красиви сладки Heart Eyes

дядо хаджия, ще те питам нещо за постите, понеже знам, че си наясно, а такава информация не открих в нета. Интересува ме дали е позволена растителна суха сметана за кафе. Това ми е големия дерт - не мога да пия кафето чисто, пък без кафе не мога Crazy

Ще празнувате ли Св. Валентин? Как Simple Smile

# 264
  • София
Марси, бързо оздравяване на Линда Hug. Знам колко е неприятно, моите, с почивки от по 2-3 дни, боледуват нон стоп последните 2 месеца Tired

Близнаците, много красиви сладки Heart Eyes

дядо хаджия, ще те питам нещо за постите, понеже знам, че си наясно, а такава информация не открих в нета. Интересува ме дали е позволена растителна суха сметана за кафе. Това ми е големия дерт - не мога да пия кафето чисто, пък без кафе не мога Crazy

Ще празнувате ли Св. Валентин? Как Simple Smile

Всичко което няма произход от животински продукт е разрешено по време на поста. Разрешава се и миди, скариди, охлюви, октоподи и подобни морски дарове (без риба).

# 265
Благодаря ти много  bouquet. Това за морските дарове не го знаех. Обожавам миди - значи няма да ми е проблем спазването на постите Simple Smile

# 266
  • София
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПРОСТЕНО ДА ВИ Е, ПРОСТЕТЕ МИ !

Аз съм само един обикновен човек и грешките са ми присъщи независимо дали съм ги сторил волно или неволно, с умисъл или без умисъл, със слово или без слово.

# 267
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПРОСТЕНО ДА ВИ Е, ПРОСТЕТЕ МИ !
Простено да ти е!И Бог да ти прости!
Моля за прошка,всички,които съм обидила,волно или неволно! Praynig

# 268
Добро утро на всички магребинки и на дядо хаджия също!

Искам да честитя празника на всички, които празнуват, без значение какво! Желая ви най-вече да сте здрави и да сте много обичани и да обичате! Това е едно голямо щастие!   bouquet

Моля и аз за прошка, ако съм обидила или наскърбила някого. Простете ми!

Дидонка и дядо простено да ви е!

Лека неделя на всички!

Аз още снощи си получих подаръка за Св. Валентин...едно музикално изпълнение по телефона  Heart Eyes

# 269
  • Varna
НА ВСИЧКИ ФАРАШКОВЦИ ЧЕСТИТЯ ПРАЗНИЦИТЕ, НЕЗАВИСИМО КАКВО ПРАЗНУВАТ!!
А АКО СЛУЧАЙНО СЪМ НАРАНАЛИ ИЛИ ОБИДИЛА НЯКОЙ, МОЛЯ ВИ ПРОСТЕТЕ МИ. ПРОСТЕНО ДА ВИ Е И НА ВАС!!! Hug Hug Hug Hug
Много, много се обичайте, не забравяйте да се обичате, обичайте се винаги!!! За мене всикчи празници са свързани със това прекрасно чувство.

Общи условия

Активация на акаунт