Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 331
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Добро утрооо!

Делтичка, ммммммммм какви са тези вкусотийки, мале мале...ти ли ги прави? То човек да не е гладен, ще му се прияде  Crazy

Файма, надявам се си изкарала празника страхотно...с любимите си хора Simple Smile. Имам едно въпросче към тебе, понеже ти се занимаваш повече с блогове и т.н. (а пък може и някой от другите да знае де...дядо хаджия?) ...Харесала съм си няколко такива и искам да чета новостите там. Понеже хич не съм наясно с тия работи....трябва ли да се регистрирам и има ли нещо подобно на това във форума тука да те уведомяват, когато има нещо ново написано? Или просто трябва да ги проверяваш постоянно, за да видиш дали има нещо ново написано там? хммм... хич не ми е ясно, ама ще ги науча аз!

Лек ден за сега от мен! Много  Hug на всички!

# 241
  • Varna
БЕЙЧЕЕЕЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕН. ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ ДУШИЦО И ЯКО НЕРВИ ДА ИМАШ ДА БЯГАШ СЛЕД ТАМИРЧАААА!!!

Дано не ти бъркам Рожденният ден но на Скайпа ми показва, че си рожденничка Simple Smile

# 242
Мерси, Делте, не бъркаш!   bouquet
Хайде да спретна еднаа почерпка, за сега виртуална а по- късно ще постна реалната торта  Laughing

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕЛБЕЙ!!!
МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!

# 244
Белбейче, честит рожден ден.
Любов, късмет и безкрайно щастие ти желая.
Весел празник!

# 245
4естит рожден ден белбей4е,мн здраве,мн семейно щастие и усмивки.

# 246
Честит Рожден Ден Белбейка!

Желая ти да си мнооого обичана, желана и щастлива мама и съпруга!

# 247
  • по пътеката

белби, много, много здраве  и спокойствие! семейно огнище ,което никога да не тлее ,а да гори!!

# 248
  • Egypt
Честит Рожден Ден и от мен, Белбейче! Жива и здрава, и много щастлива!

# 249

честит рожден ден Белбейче-много здраве,щастие и любов ти желая

# 250
Честит рожден ден Белбейче! Много здраве, късмет и любов!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:00 от tess_of_durbervilles

# 251
  • София
Белбей, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Пожелавам ти много здраве, радост и благополучие !

# 252
Честит Рожден Ден мила Белбей !
Бъди здрава и много, много щастлива!!!

Амалче- как сте ? Оздравявате ли вече?  Hug Подивяват в къщи мойте малчовци и още как... Crazy днес им е ден за бели, на обяд докато готвех се бяха затворили в детската стая , по едно време беше много тихичко, отивам да ги видя и цялата стая в тоалетна хартия... Crazy в коридора имаше един голям стек с тоалет. хартия, те го взели и извадили почти всичките ролки , и се омотали с тях да се правили на мумии  ooooh!  Laughing после на Йоана и било скучно и взела пластелините , решила да украсява Теди , и му налепила цялата коса с цветни пластелинени топчета  #Crazy  не можах да го изчистя и се наложи да го постригвам  Crazy и сега е с нова прическа  Simple Smile а до довечера има още време... кой знае с какво ще ме изненадат  Whistling
Дидонка- благодаря ти, много целувки и прегръдки и от нас на твойте сърчица.  Hug  Heart Eyes
Файма- представих си как си пийвате чай на покрива на къщата с твоите добри съседи и си приказвате сладко  Simple Smile дано и на новото място случиш на същите добри и невероятни хора.  Party
Алба- радвам се, че се включваш .  Grinning   bouquet
Момичета, често си мисля за Елип  Thinking какво ли става с тях...как са ?
Дидонка- вие подържате ли връзка ? Знаеш ли нещо за Елип ?

# 253
  • по пътеката
близнаците, мислех, 4е мене  ме хваща критиката по непоносимост на белите, но явно си е закономерност! как ги измислят!моята линда явно някъде има  астрален близнак, 4е телепати4но и ги вменява ! просто седи си и казва на магарето:4уш!
днес имаха  открит урок, ако така с еказва, тук се казва моделен урок, на който идват много даскали от разни райони на страната  и инспектори и дават оценка, атестация на даскалката ни! та беше от избраните деца, не знам колко са на брой ,но 16 бяха представителната извадка! тя каза,4е много било хубаво и правили театър, тя е играла слънцето! при нас  4асовете не са  с м/у4асия като в бг, имат на 2  4аса  10 мин!
ще видим утре има ли усмивка в у4илище, 4е даскалката й не е по усмивките!  Shocked
пак ли е лошо  бг? 4ета едни реки призиждащи се 4акат! ох ,пак мисли ме хванаха! Praynig ooooh!

# 254
Честит Рожден Ден Белбейка!
Бъди здрава,щастлива и обичана!
Весел празник!

Близначе,чуваме се с Елип.
Те са добре.Тя работи и може би за това няма много време за Нет.
Двамата и малчовци са станали вече големи и са ,като картинки.
Много красиви деца  Heart Eyes !Пу,пу!Скоро ми изпраща снимки.
А твоите слънчица,ме разсмяха много! JoyОт къде им идват на ум подобни неща?! Joy
Да са ви живи и здрави! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт