Незабравима(unutulmaz)-тема 3

• 54 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли да ми каже как да си сложа подпис в профила? Предварително благодаря много! Simple Smile

# 151
въпреки че изместваме темата но аз не съм имала такава интересна история като  на Йо работех на място откъдето минават много хора съпруга ми ме видял и много ме харесал така 4мес търсил информация за мен и най накрая намерил тел номер оказа се че имаме общ познат та обажда ми се сегашния ми съпруг и ме кани на среща и аз със целия си акъл отидох на срещата без дори да знам как изглежда /бях разпитала предварително познатия що за човек е/ не го харесах веднага но за сметка на това 12 гд сме заедно и 2 деца имаме

# 152
Някой може ли да ми каже как да си сложа подпис в профила? Предварително благодаря много! Simple Smile
прочети във правилата на форума на описано е подробно

# 153
аз мога да твърдя, че преди да срещна съпруга ми имах невероятна любов, която малко наподобява на сериала, с разликата, че момичето не ми беше сестра , а моя приятелка и колежка, с която живеех. Този мъж и до ден днешен не може да ми излезне от главата, но това е дълга история...
Същото както при binzi, аз не обичах съпруга си, но пък намерих нещо различно и нещо което ценя в него.

# 154
АЗ не казвам че не обичам съпруга си точно обратното просто не беше това за което говорят пеперуди във стомаха и тем подобни пък и аз бях на18 той на 30
мо дайте да се върне на темата незабравима

# 155
е, много ясно и аз за това говоря. Явно не се изказах правилно

# 156
binzi, мерси много! Simple Smile

# 157
# 158
Гледам много истории все достойни за сериали Hug

# 159
всеки си има сериал, в който е главния герой.

# 160
Гледам много истории все достойни за сериали Hug
Ако може във мойта история гл герой да бъде изигран от серхан яваш ще се съглася да се филмира

# 161
От  понеделник май само по една серия ще дават ?!

# 162
Да, гледах програмата. Добре, че ще е само понеделник.
Binzi - сложи една снимка на Серхан на лицето на мъжа си и го яхвай Laughing
Аз обмислям коя снимка да си сложа на телефона Rolling Eyes

# 163
Снощи 21 и 22 серия ли даваха, че бях навън и не успях да го гледам?

# 164
Аз много го харесвам Серхан Яваш като мъж но такава съдба като неговата не пожелавам на никой хиляди жени въздишат по него а той е сам сигурно не е много приятно като излезнеш някъде и постоянно да ти лепят разни нахалници

Общи условия

Активация на акаунт