Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Фанта моя холестерол също е висок,но според лекарката ми режима ще ми помогне за свалянето му,заради липсата на мазнини,само трябва да сведа до минимум употребата на яйца,или по точно жълтъците.

# 406
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Срядааа, додрапахме до средата на седмицата Peace Ама що така взе да ми тежи това ходене на работааа  newsm78 Я да гаврътнем по кафе  Wink

При мен пораженията от освинването - стабилни, чак се чудя дали някой не е изрисувал това 80.100 на кантара  hahaha Но добре, че е само толкова...
     Я да отивам да си правя второто кафе и да се стягам, че до петък вечер има мнооого време  smile3507
          Пожелавам ви усмихнат, спокоен и режимен ден, силно ви гушкам  Hug Hug Hug и ви предлагам малък стимул  Wink

miss Marple отдавна не ни е събуждала с песничка..., дали да не го направя аз тази сутрин... Я се раздвижете с това  Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 06:02 от mimensita

# 407
 smile3507 smile3558

Да, ама не, както казваше Петко Бочаров.... tooth

Мименсита, добро утро, най-сетне и аз да се излюпя рано и след теб, както едно време............ hug

Кантарът тази сутрин възмутено и с отвращение си пока3а стойностите, неприлични разбира се за след втори протеинов ден, newsm09 но и аз се тегля след 10 часа принципно, все до късно спя.............чудих се дали да не го сритам рано-рано сутринта, но предпочетох да съм мила, любезна и добра......  newsm51 smile3532

Отивам да работя, че се измързеливих напоследък.........   animal085 newsm57 newsm19 smile3540 moresmile

cotaranoHug
Foli, Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 07:12 от zorita

# 408
  • Велико Търново
Добро утро и от мен някой да иска за закуска бухти по дюкански ?да заповяда в кещи.

# 409
  • София
Добро утро момичета!

Аnineykova ,само да имаше кой да гледа бебока веднага щях да дойда на бухтички Laughing.

Zorita, и на мен ми се иска понякога да го счупя кантара.

Verche,  направих рибена чорба по твоя препоръка ,стана страхотна Hug.

Момичета може ли да ме боли глава от стартиране на олекотения режим?

Лек и усмихнат ден от нас !

# 410
  • Велико Търново
Едва ли е от режима то самото време такова подтискащо пий някакко хапче и ще мине  chef newsm78

# 411
  • Враца
Момичета може ли да ме боли глава от стартиране на олекотения режим?
Да ,аз преди две години я пазих диетата и се започва със силно главоболие..но за три..четири дни минава...
Ще се включа пак в редицата на Дюкан..но най-важното е волята.на два три пъти почвах..минат няколко дни започна да свалям и се откажа.. #Cussing out
Но наистина има ефект от този режим.За два месеца свалих 10кг и задържах досега ,но започнах много със кубетките..по1-2 пакетчета на ден и ето резултата.. ooooh!

# 412
mimensita-все ми се струва че твоя кантар не е добре,като те гледам на снимките от последната среща,колко си се променила newsm10  да вземеш да си купиш нов smile3521
 При мен нищо ново имам си +2 качени но не ги мисля ще ги сваля Peace
Скоро ще направя 2 години на режима и мисля че няма по добър режим за мен,свалих много кг и за сега успешно ги задържам.
 Ще пусна някой ден снимки да видете промяната ми но  сега нямам време.
Успешен ден на всички  bouquet

# 413
  • Бургас
Здравейте момичета при мен нищо ново.Минавам само да ви кажа,че съм тук и не съм се отказала.Ще правя схемата 4/3,и ще се тегля веднъж седмично,щото това несваляне ме изнервя.Въпроси също нямам-дали умни дали глупави.Толкова ви завиждам,че сваляте,пък аз си стоя все така. smile3514Продължавам напред и дано да се похваля скоро с някой минус.

# 414
Фанта моя холестерол също е висок,но според лекарката ми режима ще ми помогне за свалянето му,заради липсата на мазнини,само трябва да сведа до минимум употребата на яйца,или по точно жълтъците.

добро утро
относно холестеролът
не се хващайте на лъжите на лекарите
простено им е, 4е са обу4ени грешно
ама е непростимо, 4е не 4етат и не се образоват допълнително

холестеролът е основен градивен елемент в тялото

повишеното му ниво е сигнал, 4е някъде има проблем и 4е тялото се опитва да го оправи
ако запо4нете да взимате лекарства за понижаването му ще се инвалидизирате бавно, постепенно, но сигурно
от храната само макс 20% отива към холетерола в кръвта
другото се произвежда от тялото
колкото по-малко холестерол приемате, толкова пове4е се произвежда

в подписа ми напр има инфо по въпроса, за който не го мързи да 4ете

ето и тук малко нормално инфо по въпроса:
http://lichentrenior.com/milko-govori-za-polzite-ot-holesterola/

# 415
Бачи, Едира, честити ви празници и от мен! Да сте винаги усмихнати, доволни от живота и от себе си!
Гарденийка ама ти на олекотен режим ли се стопи така? Пак нещо съм изтървала  newsm78. И аз още го кърмя БЯсен, ама олекотения режим хич не ми понася, та реших да рискувам с кратък ударен и после П/ПЗ  Rolling Eyes.
Не е много хубаво това, което правиш. Колкото и малко да кърмиш, все пак при рязко отслабване се отделят токсини, които директно преминават в кърмата и от там ги приема и детенцето. За това Дюкан е измислил олекотената фаза.

Гардения не ми понася в смисъл, че има прекалено много храни и грамажи за следене и се обърквам  Confused. Нещо не го правя като хората.
Не мога да си обясня как така организма на майката произвежда кърма според специфичните нужди на бебето, не само като количество, а и като качество и съставки и с порастването на бебето, кърмата се променя по състав, а в същото време се смята, че се допускат токсини вътре  newsm78. Еми нелогично ми е. Токсините не се ли чистят през кръвта и лимфата, после черен дроб и бъбреци? Де ги в тая схема гърдите?
Как да е. Като ме "посритахте"  и се коригирах. Вкарах и малко зеленчуци и плодове в режима. Чат пат малко картофи/ориз, ама наистина малко и рядко. За другите въглежидратни и за мазнините ме е страх да не ми стопират съвсем процеса. И без това ужасно трудно отслабвам по принцип.
Днес си спретнах мастърската попарка  Laughing. Сложих й малко мерудийки и стана чудна   chef.
А за следобяд мисля да пробвам пълнени тиквички. Дано не ги изям наведнъж  Joy.
Последно - кайто отваря Дюкански ресторант в София, да измисли моля един абонамент или карта с отстъпки за такива като мен, дето по 4 пъти на ден ще го посещаваме  Joy Joy Joy

# 416
Добро утро и от мен ,сладурки! Hug
sneji_bs , (голяма слабост са ми Снежките  Heart Eyes) я си дай менюто за деня.Да няма нещо грешка/ newsm78
Килограми при мен стабилни (60,500 днес). Вчера пак нямахме танци,в тоз студ на хората не им се излиза от вкъщи.То и на мен ми е студено ама мерака е голяма работа ,хукнах към читалището ама нъцки...5 човека бяхме само. #Crazy
vichi95,чакам снимки.Много ми е интересно след 2г на режима какъв е резултата. Hug
anineykova,явно няма да мога да дойда и ще те помоля за рецептата ,ако може. Praynig
Звездев много хубава рецепта на ястие с дробчета показа . Party Ще пробвам да видим ще ги ям ли ,че много са ми сухи иначе.
Днеска сме на паламуд със зеленчуци и рибена чорба.Добре ,че сме две готвачки в къщи . bowuu bowuu
От мен лек,спорен и усмихнат ден!  love001 newsm51

А,сега видях поста на наборчето Mma Ramotswe -много благодаря.А мойта лекарка пък ми направи кръвни изследвания ,а за холестерола нищо не каза.Той отделно ли е? newsm78 Не съм запозната.

# 417
  • Морска приказка
Добро утро!
  anineykova newsm64 може ли и аз на опашката....ако са останали  LaughingДнес пак съм много доволна от моето миличко кантарче. То няма , няма резултат и като  се втурне надолуууу  Laughing вчера 59.500, днес 59.100, а съм само 3 ден П.
tonnny_bg и аз днес на рибка, ама ти от де го извади тоя паламуд, като 3 години няма бе човек  Shocked. Аз всяка година се моля баща ми да хване малко за нас ама тц, и си карам на чернокоп /стана ми любимата рибка, като няма паламуд/, който на тефлоновия тиган вчера стана страхотен, едвам се сдържах да си го оставя за днес  Blush.

# 418
Добро утро.  bouquet
Мерси за почерпката , Мименситка HugЩо се отнася до царевичното нишесте, въпреки че е разрешено не го ползвам и нищо не мога да кажа по въпроса newsm78
Отбелязвам още 900 гр. свалена вода Party
Относно по-бавното сваляне през този сезон, съвсем нормално е, метаболизмът е настроен на по-бавни обороти и не си дава много зор. Затова моржуват през зимата, да си останат вечно млади Wink
Mma Ramotswe , подкрепям поста ти за холестерола. Мъжът ми имаше висок холестерол и го свали само с трици, поне така си мисля, щот това беше единственото лекарство дет му препоръча д-р Фоли hahaha
Зори, как позна , че е петък hahaha
Хубав ден момичета Hug

# 419
Здравейте момичета при мен нищо ново.Минавам само да ви кажа,че съм тук и не съм се отказала.Ще правя схемата 4/3,и ще се тегля веднъж седмично,щото това несваляне ме изнервя.Въпроси също нямам-дали умни дали глупави.Толкова ви завиждам,че сваляте,пък аз си стоя все така. smile3514Продължавам напред и дано да се похваля скоро с някой минус.

В предишната тема ако не се лъжа (не можах да го намеря сега) някой писа, че такива измислени схеми не са за препоръчване. Т.е. Дюкан си казва, че най-ефикасната за сваляне на повечко кг си е 5/5, а ако са малко 1/1. Преди почти 2 години от един момент нататък и аз карах 4/3. Но сега тотално се обърках. И понеже съм в офиса, няма как да отворя книгата да търся в момента, моля някой от можещите да го направят да кажат отново какво казва той по въпроса. Гледам и други мнения за разни невероятни схеми като 2/1 или 3/3 или тям подобни. Това на мен ми изглежда като съчинения на свободна тема. Нали не бъркам? Вещи, и твойто мнение ако не се лъжа беше да не се правят свободни съчинения, а да се кара по препоръките на Дюкан. Моля за мнения  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт