Почитатели на Майкъл Джаксън 22 - DEAR MICHAEL...

• 19 394
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
bari, извинявай, мило, ама много ти се издразних...!!! Няма да повтарям leidi_08 , само ще кажа, че съм съгласна с всяка една нейна дума. Даже, ако трябваше аз да взема отношение първа, едва ли щях да съм толкова любезна като нея! След като следиш темата от самото начало, защо до сега не направи нещо, тя да изглежда по-интересна, щом не я одобряваш в този вид?Същото се отнася и до всички други , които са се включвали с подобни мнения....Моля, ако имате какво да кажете и покажете - заповядайте, с удоволствие ще ви четем! В противен случай си гледайте отстрани и не ни обиждайте, моля! Ще си слагаме и снимки, и пеперудки, и сърчица, и всичко, което ни се иска.....! Вчера реших да се поровя в други теми от форума от любопитство, не го бях правила до сега. Искам да кажа, че темата ни, в сравнение с доста други , е прекрасна, без повече да коментирам защо. Така че, ако искате да стане още по-прекрасна, действайте, а не само да ни "съветвате", моля!

P.S. Много отдавна искам да направя едно уточнение - Benisima и Benisima-gost са едно и също лице, в зависимост от обстоятелствата.

Прегръщам и целувам всички!

cold

# 211
Пропуснах да взема отношение по една твърде съществена част от поста на bari:
Никога, по никакъв начин и от никого не съм била уговаряна, принуждавана и каквото още се сетите,
да правя или да не правя каквото и да било в тази тема!
Край от мен по този въпрос.
 Пожелавам ви да ви е топло и физически, и на душата, че вчера доста се бяхме сговнили пак!

# 212
Тъкмо щях да ви питам, дали не смятате и вие като мен, ако сте гледали клипчето с филипинските затворници, което  пуснах вчера, че първите трима отпред са хореографът на This is it Травис Пейн и двама от танцьорите, и се оказа, че клипчето е свалено от Сони, което май потвърждава подозренията ми. Ето го тук момчето пак, учи ни на танца, та като се постопли времето очаквам масови трибути по улиците на света. Давайте, докато не са го свалили и него...

http://www.youtube.com/watch?v=IPkKbepFvjQ

# 213
# 214
Айде пак се почна!!!Абе какво става с тая тема?!Аз предлагам на такива потребители,които влизат само за да пуснат някоя муха и да дразнят,хич да не им отговаряме!!! Peace После дим да ги няма, а ние тук обираме негативите от техните писания и караниците си остават при нас! Twisted Evil

# 215
Досега в нито един мой пост не съм казала,че мразя Джо(всъщност и който и да било).Просто не съм такъв човек,може да ми е неприятен,да не го понасям,но аз не мога да мразя.Не вярвам на 100% на всяка дума казана по интервюта от Майкъл(не съм толкова наивна,знам,че по интервюта се говори това,което искат да чуят феновете).Не вярвам,че му е простил и това е категоричното ми мнение.Майкъл толкова обичаше децата,чувстваше болката им като своя,а Дже е насилник на деца,може да му е баща,но е насилник,това няма как да се промени.Ето и от мен малко цитати:
"Той беше груб.Биеше силно.Понякога първо те събличаше,полива те с олио и когато те шибне с желязна корда,се сещаш.Сякаш умираш,имаш следи от камшика по цялото лице,гръб,навсякъде.И чувах майка ми:”Не Джо!Ще го убиеш,ще го убиеш,не!”И аз просто се предавах,нямаше какво да направя.И го мразех за това,мразех го."

"Да,няма да забравя как един ден каза:”Ако вие момчета някой ден спрете да пеете,ще ви смачкам като горещ картоф”.Това каза той.Това ме нарани.Не се говори така на дете и аз никога няма да го забравя."

"Изплашен съм от него.Баща ми влиза в стаята-Господ ми е свидетел,че казвам истината,много пъти ми прималява от присъствието му.За да бъда честен ще кажа веднъж,веднъж ми е прималяло.Повърнах когато влезе в стаята,защото когато идваше с него се носеше и една такава аура,стомахът ме заболяваше,свиваше,сякаш съм застрашен от нещо.А сега е толкова различен.Сега иска да е по-добър баща.Ще ми се да го беше разбрал по-рано."

"Защото страхът е все още в мен.Аз съм като ангелче пред него.Веднъж той ме попита:”Защо се страхуваш от мен?” Аз не можах да отговоря.Мисля,че казах:”Джоузеф,знаеш ли какво направи ти?Знаеш ли какво ми причини?”"

Тези откровения не са били предназначени за публикуване,за това съм по склонна да се доверя Wink.
Om,надявам се не приемаш това като заяждане или избухване,просто се получава диалог и това много ми харесва.Различните мнения дават цвят и трябва да ги уважаваме Peace.

P.S.И много ви моля спрете да разводнявате темата,уточнете се на лични кой какво с кого.Тук говорим за Майкъл,междуличностни конфликти нямат място тук.Съгласна с някой от нещата,които казват гостите,но ще кажа на всички които негодуват за това как изглежда и как върви темата ,да направят нещо по-въпроса,а не само да критикуват.Вие като имате толкова ценни неща за споделяне,ами споделете ги тук,а който иска да ги коментира.На какво основание отправяте критики за темата като не сте пуснали нито един пост свързан с нея,а само с хората пишещи тук?

# 216
Скъпи Майкъл,

Миличък, много се надявам да не можеш да видиш какво става тук.
Тук новите идеи се отхвърлят,
различното не се приема,
оригиналното се осъжда,
излизането от коловоза се посреща на нож.
От друга страна, конфронтациите процъфтяват,
споровете са единствена форма на комуникация,
острият език се приема за еталон и израз на значимост,
личностите се губят между снимките и линковете.

Питам се, Майкъл, какво ли правя аз все още тук?
 И колко ли време още ще ми трябва да осъзная напълно, че тук няма да те намеря?

# 217
lenitta  ,  абсолютно си права  Hug  всеки път някой гост пуска мухата и изчезва !   И  към leidi_08  се присъединявам  - и аз  не мога да превеждам , да давам информация ,  но въпреки това  искам да съм тук !   Peace

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:32 от ani_220778

# 218
ще спрете ли вече да подклаждате огъня,конфликтите процъфтяват точно заради това.Има тема по-добре коментирайте нея или дайте нещо ново,но стига стова възмущение и негодувание.

# 219
# 220
Бари,добре си се завърнала  bouquet
И съм абсолютно съгласна с теб.
Не си тръгвай пак.
Моля те.
Ом,мойте поздравления.....точно така винаги съм искала да се развива темата.
Да има диалог,различни гледни точки и коментари.
Защо се е случило така?
Защо е постъпил по даден начин.
В какво настроение е бил когато е пишел дадена песен...............
В кое интервю е бил сърдит и в кое е бил обиден............
Надявам се ме разбиратекакво искам да кажа.
Така повечето от нас намират отговорите,плачат по различни поводи,усмихват се заедно с него на децата му,мразят еди кой си журналист,аплодират друг.
Знаят руснаците за какво пишат и испанците колко го обичат.
Споровете не са скандали/видяхте разликата преди няколко страници/.Нека се опитаме да бъдем искренни и да си признаем,че ни е трудно да приемем,чуждото мнение.
Да се опитаме да го разберем и приемем.
Нека слушаме,но и да се чуваме...........

# 221
 Thinking Момичета, изумявате ме! Вие не позволявате да ви критикуват въобще, всичко приемате много лично, сякаш някой е влезнал в дома ви и ви нарежда как да си наредите мебелите.

Бари, радвам се и теб да видя. Heart Eyes

Kakво лошо ви каза момичето, че толкова се надъхвате?!Вие ни възприемате като опозиция и оттам идват всичките проблеми в комуникацията. Това е форум, не е седянка пред пейка, в която чужди участници се намесват в разговор. Имам дълъг стаж в писането по форуми, още когато не бяха разпространени и толкова прочути в България и от опит ви казвам, че едно мнение няма никога. Нормално е някой да не съгласяват с вас, нещо да не се харесва. Иначе щеше да е безлично. Обаче да се въприемате като жертви е недостойно.Някои от вас са нови тук и не са писали в най-първите теми и много лесно виждат само негативите. Ние бяхме част от онези, които градяха темите, не си мислете, че сме шпиони пубери, които седят по цял ден да ви дебнат правописните грешки и глупости. Що се отнася до грамотността - едно е да допуснеш в бързината техническа грешка, да не знаеш определени правила, но километрични постове с над 30 грешки си е срамно. Нищо, човек се учи, ама виждам, че даже и не се прави опит да се пише прилежно и красиво.явно е въпрос на вкус. То си беше закачка, не завися от лейди за да ми бърка чак толкова дълбоко грамотността й.

Искахте да пишат хора, които имат регистрация - е, писаха ви, ама пак сте недоволни. вие всъщност що не си напишите едно правило, че не искате различно от вашето мнение?Спомняте ли си в първите теми като ви направиха забележки модераторите и вие като ги изядохте веднага?Още в началото оплакването ви като разни лелки по погребенията отблъсна много хора. На мен лично ми беше много приятно да чета спомените на Вики, Галя и Дамита. Не ме разбирайте по грешно, ама форумите са за дискусии, а не за снимки, рев и виене до небесата.Това ми прилича на театър.

Подценявате хората, принизявате ги много ниско, а всъщност вие не изпъквате с огромен интелект, че да се чувстваме комплексирани от вашия литературен кръжок.

Но в скрита сянка остава госпожата Клои /Албена/, която дърпа конците и вкарва негативи чрез чатчетата и замазва положението, като не се включва във форума и да покаже на модераторите, че тя е чиста като сълза и ник лук яла, ни мирисала. А госпожите като Таня се хвърлят като първосигнални зверчета да се карат с околните и обират негативите. Защо не си траеш като Лили?

Всъщност е много трудно човек да ви убеди, че се държите като властелини в темите, чакате някой да ви каже директно какво мисли за вас, да засегне тъй жалното ви его и да свирнете на модераторите да ви разчистят храмчето, което тъй чисто си поддържате със снимки и да се убеждавате колко несправедлив е света и да се молите на светинята си да ви дари с един сън, вместо лексотан и кило ракия.

Аз лично се срамувам, че точно такива фенове /Клои и Лейди/ поддържат темата, точно такъв тип представят пред България Майкъл, защото е ясно, че форум бг мама се чете от много повече хора, отколкото ммлегенд, което е много лошо. Оплаквачки и неграмотни писания, конфликтни и комплексирани, когато им посочиш грешките.Когато градяхме беше добре, когато започнахте да ни изхвърляте една по една - стана зле. Сега искате да пишем нещо за Майкъл. В момента вие сте ми по-ссериозен проблем, щото вие претедентирате, че исакте да запазите наследството му и да запознаете младите с онова, което не се знаеше за него. Хубаво е да ви провокира човек и да си покажете цялата същност скрита зад крокодилски сълзи.

И много моля да не се включват ни в клин, ни в ръкав някакви девойки и да приемат постовете персонално, когато най-малко пък за тях става дума. Мисля, че лисиците много добре знаят срещу кого негодуваме, посочих ги в скоба, за да бъде съвсем ясно.

Пускам един списък на хората, които ми липсват и които пишеха всекидневно:

1.   Kiara
2.   Lati
3.   Me and baby
4.   Bee
5.   Woman in the mirror
6.   Топъл дъжд
7.   geradost
8.   Облаче
9.   Platina 33
10.   Пумукъл
11.   Stela2910
12.   victoria
13.   skali4ka
14.   *AvvA*in*Love
15.   geradost
16.   Miss Fairy
17.   bari
18.   mi6ince
19.   Елси
20.   cleare
21.   Anna
22.   eldi
23.   Aurora
24.   memorgana
25.   dolphin-mama80
26.   Ditta
27.   ahinora_
28.   sivanova
29.   Ana Maria
30.   Смарайда
31.   Люсил
32.   dani_sl
33.   MJ
34.   .◦♥Toche♥◦.
35.   McKitty
36.   Rosie-Posie
37.   6o6ul40
38.   Julai4o
39.   Тони&то
40.   INNER
41.   desi02
42.   ЗИЧЕ
43.   nataliii
44.   happymammy
45.   bella_
46.   elly_G
47.   densi
48.   sunny1979
49.   sandcastle
50.   anilevi
51.   shimamoto
52.   GlaDneSS
53.   борчето
54.   galiushana
55.   GorgonaMedusa
56.   Grizanka
57.   zlateline
58.   ♥Rbaby1♥

# 222
А моето мнение по въпроса за отношенията на Майкъл с баща му е следното. И то е продиктувано на база не само на това, което съм чела и гледала, като мнение на Майкъл към баща му, а и на това, което е в отношенията ми със собствения ми баща. Първо за да съм ясна ще ви кажа, че, когато бях малка се ужасявах от баща си и го мразех от цялото си сърце. Той беше груб с мен и редовно ме удряше. Веднъж дори ме би с колан и остави по тялото ми грозни лилави ивици. Наказваше ме за щяло и нещяло. Ъм..това са спомените ми за него от детсвото. После нашите се разведоха и аз сведох контактите си с него до минимум. Сега от разстоянието на годините, си давам сметка, че поведението му е било непростимо, но макар и да помня тези неща, аз не мразя баща си. Дори напротив - обичам си го. Кеф ми е да се виждаме всяка седмица и да си пием ракията заедно. Той всъщност е добър човек, но трудно показващ любовта си. Съжалява за много от нещата, които ми е причинил. Повярвайте, че въпреки лошите спомени от детството, той ми е баща и аз наистина го обичам. Пък и никога не съм мразила човек в живота си. Просто омразата ми е непознато чувство. Изхождайки от това, ми се струва, че въпреки всичките си лоши спомени от баща си, Майкъл е имал нормални отношения с него в последните години. Освен това, имайки предвид, че Майкъл е човек, който не умее да мрази, е още по вероятно да е обичал баща си въпреки всичко. Пък и няма да забравя какво казва в This is it: "....Катрин, Джо, обичам ви! Бог да ви благослови!"

# 223
Скъпи Майкъл,

има хора, сочещи че трябва да се спазва темата, но доколко те самите спазват идеята и темата? И знаят ли каква е изобщо?
Всичко трябваше да е игра, удоволствие, забавление...
Аз няма да спра обаче да се обръщам към теб, Майкъл.
Обичам тези твои думи:

"Изумително е какво може да постигне човек, стига само да опита! Щом искаш да направиш нещо - прави го. Ако не се прицелиш в нещо, никога няма да узнаеш дали би могъл да го улучиш."

Питам се, Майкъл, дали думите ти ще бъдат чути и обсъдени от момичетата тук, или пък на тях може би други неща са им далеч по-интересни?
Още по-добре, Майкъл, дали пък момичетата няма да обърнат внимание на други твои думи, да ги посочат тук...Толкова повече богатство и теми за размисъл има в твоите думи, отколкото в изкуствено раздухваните препирни.
А и нали заради теб сме тук?
Ще видим, Майкъл...

# 224

Общи условия

Активация на акаунт