Суперхраните на Аквасорс - 3!

• 157 205
  • 755
  •   2
Отговори
# 45
Аз пак да питам, по колко мл. на ден е нормалната доза на Омега-3, рибеното масло. и до колко мога да го увелича като е болна. В момента дъщеря ми вече повече от седмица е със страхотна кашлица, от понеделник се боря с ГП-то да ни приема, нямали часове даже и за спешни случаи и не ми остава нищо друго да я лекувам с подръчни материали от къщи.

Що за лекари са това? За какво плащате данъци  там #Cussing out ?
От кое точно рибено масло даваш ? От тези, за които аз говоря профилактичната доза е една чаена лъжичка. При боледуване може до 3 чаени лъжички на ден.

# 46
  • Бургас
Благодаря,Голямо дете !Ще се съобразя с твоето проучване за САО.

# 47
Аз пак да питам, по колко мл. на ден е нормалната доза на Омега-3, рибеното масло. и до колко мога да го увелича като е болна. В момента дъщеря ми вече повече от седмица е със страхотна кашлица, от понеделник се боря с ГП-то да ни приема, нямали часове даже и за спешни случаи и не ми остава нищо друго да я лекувам с подръчни материали от къщи.
На опаковката не пише ли какво количество се дава съобразно възраста - те и лекарите няма да ти кажат нещо различно.А ако искаш да лекуваш детето без синтетични лекарства се обърни към опитен хомеопат,в повечето случай те обръщат повече внимание на пациентите си ,защото си плащаш.

# 48
  • ENGLAND
Давам това http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=19 … 0&prodid=2078 . На опаковката пише 2 пъти по 5 мл. Аз увеличих дозата на 3 пъти по 5 мл., давам и Коластра, пак двойна доза. В аптеката ми дадоха и един сироп за суха кашлица и него давам, направих и и бабитата рецепта с мед, ракия и зихтих, и него давам. Не мога да си оставя детето да се мъчи, вече 10 дни е със страхотна кашлица, малко понамаля, но пак яко кашля. Само кашлица е.
За лекарите нямам думи, нямало час за ГП-то за цяла седмица, пратиха ме при сестрата, за 10 мин. разпит стигна до извода, че Ели има астма и изписа някакви инхалации. И си мислят, че аз трева паса и няма да прочета, че едната кашлица не е астма.
Жaнетка, синтетични, несинтетични, искам поне малко да облекча тази кашлица, направо рева като я чуя как кашля. А за хомеопат, тук просто не мога да си го позволя, за един преглед ще отиде половината заплата на мъжа ми.
Благодаря ви.

# 49
  • София
Антиоксиданти на деца дават ли се?

# 50
Антиоксиданти на деца дават ли се?
Само при положене че много се налага и по половин капсула,но зависи от възраста на детето.Ако е алергия или астна на дете под 3 г. се дават - кол,афа, емк.аКО Е НАД 3 Г. ПРИ НУЖДА - КОМБИНАЦИЯТА Е  - кол.сао,емк.

# 51
Мами, да попитам..На каква възраст е хубаво да започнеш да даваш добавките на Аква Сорс?..
Дъщеря ми е на година и половина,хомеопатичката ни препоръчваше да й давам...Чета различни мнения за даването на добавки на деца под 3 г Thinking

# 52
Давам това http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=19 … 0&prodid=2078 . На опаковката пише 2 пъти по 5 мл. Аз увеличих дозата на 3 пъти по 5 мл., давам и Коластра, пак двойна доза. В аптеката ми дадоха и един сироп за суха кашлица и него давам, направих и и бабитата рецепта с мед, ракия и зихтих, и него давам. Не мога да си оставя детето да се мъчи, вече 10 дни е със страхотна кашлица, малко понамаля, но пак яко кашля. Само кашлица е.
За лекарите нямам думи, нямало час за ГП-то за цяла седмица, пратиха ме при сестрата, за 10 мин. разпит стигна до извода, че Ели има астма и изписа някакви инхалации. И си мислят, че аз трева паса и няма да прочета, че едната кашлица не е астма.
Жaнетка, синтетични, несинтетични, искам поне малко да облекча тази кашлица, направо рева като я чуя как кашля. А за хомеопат, тук просто не мога да си го позволя, за един преглед ще отиде половината заплата на мъжа ми.
Благодаря ви.
рАЗБИРАМ ТЕ ,но мисля,че е време да си купиш от аптеката чай от подбел,живовляк и мащерка - те дейстат много добре при всякакви кашлици и ако има секрет го втечняват,не спирай другите неща но това можеш да включиш и също ще помогне.Трите билки излизат не повече от 5 лв.

# 53
Мами, да попитам..На каква възраст е хубаво да започнеш да даваш добавките на Аква Сорс?..
Дъщеря ми е на година и половина,хомеопатичката ни препоръчваше да й давам...Чета различни мнения за даването на добавки на деца под 3 г Thinking
Индивидуално е ,аз на голямата си дъщеря започнах да даавм на 1,6г,тогава започна да се налага защото беше тръгнала да се разболява и да пие АнТ понеже ходеше на ясла,а на малката се наложи доста по-рано ,но за профилактика и давам много малки дози,а когато е болна ги засилвам и понякога кашлиците и се влачат по-дълго но не е пила АНТ. ,сега е на 1,1г.Лично според мен 1,6г . е време да се започне нещо,поне витамин,но не синтетични ,защото те са повече вредни от колкото полезни и с тях не съм постигала такива резултати като с продуктите на АКвасорс.Според случая мога да те консултирам аккво би било полезно за вас.

# 54
  • Пловдив
Ива&СиЕ, би ли споделила какъв е проблема при детенцето, който те навежда на мисълта да дадеш антиоксидант?
teoha, права си, мненията по въпроса кога да се започне с имуностимулатори, модулатори, инхибитори и т.н са доста противоречиви. Доколкото съм запозната продуктите на аквасорс са хранителни добавки и нямат много общо с гореизброените, все пак кога и дали ще ги даваш е твое решение. Ние започнахме да ги даваме на детето на 2г., сега мисля че доста късно. Живот и здраве с второ дете ще започна веднага със старта на захранването, разбира се говорим за контролируеми количества, а в кърмаческия период ще си ги набавя чрез мен Grinning.
С две думи по моето скромно мнение може да ги започнете, с малки количества и постепенно достигнете до 1-2 капсулки на ден. Интересно ми е какво точно е препоръчала вашата хомеопатка?

# 55
  • София
Няма проблем просто хомеопата ни ме посъветва по една капсула дневно,за седмица за прочистване на организма.Ама сега вече съм в чуденка #Crazy

# 56
Няма проблем просто хомеопата ни ме посъветва по една капсула дневно,за седмица за прочистване на организма.Ама сега вече съм в чуденка #Crazy
Щом детето е на 2,7 г. максимум може да му даваш половин капсула,този антиоксидант да ти кажа си е силнчък,ако не е наложително може да поизчакаш малко до 3 г. възраст,но ако лекарката е преценила,че е наложително му дай но не цяла капсула,а дори първата капсула трябва ад се раздели на 3-4 приема т.е ще стигне за 3-4 дена

# 57
Ще споделя с вас моя опит.
По препоръка на наша близка педиатър,започнах да давам по 1 капсула коластра,когато дъщеря ми беше на 5 месеца.Тоест миналата цяла зима.След като свърших опаковката-тоест към пролетта,по препоръка на хомеопатичката ни,давах по 1 капсула зелена енергия всеки ден.Имахме нисък хемоглобин,но след изпиването на опаковката-също ни отиде за 3 мес,хемоглобина беше 122.
Сега давам бифидуса,понеже пихме АБ.

# 58
Ще споделя с вас моя опит.
По препоръка на наша близка педиатър,започнах да давам по 1 капсула коластра,когато дъщеря ми беше на 5 месеца.Тоест миналата цяла зима.След като свърших опаковката-тоест към пролетта,по препоръка на хомеопатичката ни,давах по 1 капсула зелена енергия всеки ден.Имахме нисък хемоглобин,но след изпиването на опаковката-също ни отиде за 3 мес,хемоглобина беше 122.
Сега давам бифидуса,понеже пихме АБ.
След изпиването на опаковката ЗЕ хемоглобина е бил 122 ,а преди това колко е бил

# 59
И на двете ми деца започнах от 2-та седмица от раждането им.Но ме консултираше свекърва ми която е навътре в нещата.Започнах с малки дози бифидус-половин капсула,даже и по малко в кърмата.

Общи условия

Активация на акаунт