Суперхраните на Аквасорс - 3!

• 157 378
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Вече писах веднъж, но имам още въпроси.  Laughing Привършваме първото шише АФА. Давам на дъщеря ми по 4 капки (по предпоръка на педиатърката) от края на септември. Следва ли да продължим с второ или да направим почивка?

# 691
Вече писах веднъж, но имам още въпроси.  Laughing Привършваме първото шише АФА. Давам на дъщеря ми по 4 капки (по предпоръка на педиатърката) от края на септември. Следва ли да продължим с второ или да направим почивка?

Не е необходима почивка. АФА-та е храна. Все едно да си почиваш от яденето на зелена салата  Hug

Колко ЕМК да давам на децата профилактично и колко когато се разболеят?

10 капки профилактично и  2 пъти по 10 ако се разболеят.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 13:57 от Голямо дете

# 692
  • София
Някой може ли да ми каже точно каква е разликата между АФА, спирулина и люцерна....като им чета описанията ми се струват еднакви  Rolling Eyes

# 693
Някой може ли да ми каже точно каква е разликата между АФА, спирулина и люцерна....като им чета описанията ми се струват еднакви  Rolling Eyes
ob]общото между трите ,е това че и трите са суперхрани/висши храни/,но всяка от тях има своите силни страни така да се каже,например Спирулина е "Майчиното млако на планетата",Алфалфата е "бащата на зелените храни",а АФА е суперхрана  и от скоро е извесна с ,това ,че стимулира размножаването на стволови клетки.
Трите съставки в комбинация са много синергични и се постигат повече ползи за организма.

# 694

Всяко едно от трите си има своите предимства според мен.
Като започнем от това, че АФА и спирулина са синьо-зелени водорасли, докато хлорела е зелено водорасло, което означава, че има несмилаема целулозна стена. Тази стена трябва да бъде механично разбита, за да може човешкия организъм да я усвои. Това е един много скъп процес и се отразява в цената на продукта. Около 80% от хранителните съставки на хлорелата са вътре в клетката, а останалите 20% представляват твърдата целулозна обвивка от три пласта, която не се разгражда от човешките ензими. Именно тази целулоза се свързва с тежките метали, радиоактивните частици и други токсини, и ги изхвърля от организма. Ето затова наричат хлорелата - "метла за червата".

Спирулина и хлорела се отглеждат в изкуствени водоеми, докато АФА се добива в диво състояние от езерото Кламат, където расте в девствена, богата на минерали среда, която не може да се създаде по синтетичен път. Разликата в енергията, която получаваме  от всички тези храни, е подобна на разликата между добиването на култивирани и диво растящи плодове и зеленчуци.
Въпреки това, пак повтарям и спирулината и хлорелата също имат своите предимства.

Дано да съм била поне малко от полза, въпреки че има още много много какво да се каже за всяко едно от тях.

# 695
Здравейте, може ли да ми кажете за какво се приема Морска енергия?

И втори въпрос - приемането на супер антиоксидант колко време трябва да е? 1 месец достатъчен ли е?

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 21:51 от Zl-76

# 696
Имам въпрос към ползвалите продуктите и дистрибуторите, детето ми е на 6г., боледува много , с астма е , която обаче контролираме от три години с хомеопатия. Не използваме други медикаменти освен хомеопатични, за укрепване съм прилагала сребърна вода , клеева тинктура,цитросепт, витамини, пресните плодове и зеленчуци са задължителни.НОО дойде ли време за градина настъпва ад, четири дни ходи и се разболява , не знам вече как да укрепвам имунитета му. Чета ви и като последна сламка реших да давам и от тези суперпродукти. Какво е подходящо за него - ЗЕ или АФА? Коластрата я изключвам, тъй като се страхувам от алергизиране / имахме и атопичен дерматит/, притеснена съм и за ЗЕ защото прочетох,че съдържа люцерна, а ние с тест имаме доказана алергия към диворастящи треви и билки. И досега не давам чай , меда го въведохме постепенно! Очаквам съветите ви и ако има дистрибутор за Пловдив моля да ми пише на лични!

# 697
Имам въпрос към ползвалите продуктите и дистрибуторите, детето ми е на 6г., боледува много , с астма е , която обаче контролираме от три години с хомеопатия. Не използваме други медикаменти освен хомеопатични, за укрепване съм прилагала сребърна вода , клеева тинктура,цитросепт, витамини, пресните плодове и зеленчуци са задължителни.НОО дойде ли време за градина настъпва ад, четири дни ходи и се разболява , не знам вече как да укрепвам имунитета му. Чета ви и като последна сламка реших да давам и от тези суперпродукти. Какво е подходящо за него - ЗЕ или АФА? Коластрата я изключвам, тъй като се страхувам от алергизиране / имахме и атопичен дерматит/, притеснена съм и за ЗЕ защото прочетох,че съдържа люцерна, а ние с тест имаме доказана алергия към диворастящи треви и билки. И досега не давам чай , меда го въведохме постепенно! Очаквам съветите ви и ако има дистрибутор за Пловдив моля да ми пише на лични!

gala66, за атопичния дерматит са подходящи ЕМК - есенциални мастни киселини, както и пробиотици няма да са ви излишни. ЕМК ще помогнат на организма да се справя и срещу инфекции, те са подходящи и за честото боледуване при децата.

# 698
  • София
Жaнетка,Mimci, благодаря за отговорите   bouquet

# 699
Атопичният дерматит с хомеопатия го преборихме засега в ремисия е ,интересува ме по-скоро укрепването на имунитета и съществува ли опасност от алергична реакция при взимане на ЗЕ,защото в нея се съдържа люцерна , а детето е предразположено към алергии свързани с диворастящи треви.

# 700
  • Пловдив
Очаквам съветите ви и ако има дистрибутор за Пловдив моля да ми пише на лични!
Писах ти на лични, колкото до съвет - въпреки алергиите бих пробвала с коластра, тя е най-силен имуностимулант от всичките им продукти, но повечето хора я съчетават с още нещо - ЗЕ, АФА или ЕМК.

# 701
Нямам време да изчета всичко написано и за това се извинявам предварително за въпросите, защото най-вероятно вече сте ги обсъждали.
Синът ми е на 3 години и боледува много често.Последните два месеца по два пъти за всеки.Боледуванията ми винаги започват с хрема, след това кашлица и вече няколко пъти се стига до бронхит.
От август започнах да му давам всеки ден по една капсула колктив 3 и септемви се разболя два пъти.Но както и да е.От днес започнах да му давам и зелена енергия по една капсула с колактива.
Искамда попитам първо дали дозата е ОК?
Чела съм някъде, че от зелената енергия децата се зареждат с повече енергия, а малкия е много щур попринцип и се притеснявам да не превърти съвсем.
Пак някъде четох, че продуктите на Аквасорс трчбвало да се пият само с минерална вода, защото хлора в чешмяната вода неутрализирал действието на продукта.Вярно ли е това?

# 702
За минералната вода е така, да.
За дозата, да приемем че е нормална. Ако започне да се разболява, т.е. видиш някакви симптоми - увеличи дозата по 2.

# 703
Благодаря!
Значи пиенето на колактив 3 тези три месеца е било напразно, защото не съм знаела и го пиеше с чешмяна вода.
Зелената енергия май няма да я бъде, защото вчера като я пи каза, че му е гадно, а днес 100 часа не искаше да я глътне и после докато закусваше повърна.
Не съм сигурна, че е от това.Ще го следя през деня- може да е вирус.

# 704
gala66, ако се притесняваш от люцерната в ЗЕ, му вземи чиста АФА. ЕМК задължително (или рибено масло), вече са ти писали за какво са полезни и ако алергията не е към кравето мляко аз бих опитала и Колактив 3. Коластрата е наистина чудесен имуностимулант. Откакто я пием изкарваме болестите от детската градина доста по-леко и за по-кратко време.

Общи условия

Активация на акаунт