Естествено уголемяване на бюста- да опитаме?

• 276 597
  • 799
  •   2
Отговори
# 705
сега сложих сантиметъра и о боже! пълна трагедия 75см.,аз като момиче се радвах на 82см. направо как е възможно една браменност да те деформира,не че съжалявам за нея то това си е най -прекрасното нещо на света -да имаш рожба дай боже на всеки му такъв дар
сега с тези размери и мен могат спокойно да ме включат в учебника за анатомия в раздел патология
Те тия с-ми няма как да се изгубят,ами просто "съдържанието" е вече поувиснало. Колкото и да е малко.

# 706
да ама не точно си се стопиха и то когато спрях да кърмя,хем за кратко се е състоял този процес
в един момент просто гърдите ми изчезнаха и то освен съдържанието и формата
 все едно се заличиха,а що се  отнася като килограми съм си все същата 44кг.на 154 см.
е вече годините оказват влияние
 няма го вече онова стегнато дупе
 еластичната кожа не че не съм полагала грижи ,но просто специфика на организма и години
аз каквото се отплеснах...

# 707
благодаря дяволче и аз токущо пуснах поръчката пък ще видим какво ще стане занапред
дано подействат и на мен

Стискам палци,на ръцете,краката...Дано скоро да се похвалиш с добри резултати HugЩе се моля за теб Praynig Praynig Praynig

# 708
сега сложих сантиметъра и о боже! пълна трагедия 75см.,аз като момиче се радвах на 82см. направо как е възможно една браменност да те деформира,не че съжалявам за нея то това си е най -прекрасното нещо на света -да имаш рожба дай боже на всеки му такъв дар
сега с тези размери и мен могат спокойно да ме включат в учебника за анатомия в раздел патология

Споко бе жена,  Mr. Green имай търпение,сичко ше си дойде на мястото Simple Smile )))))))  Joy Peace

# 709
Споко Споко ма аз съм 73 ужас ужас ужас дано има надежда и за ман, че не знам:( отивам още сега да питам в аптеката и да поръчвам  Hug

# 710
аз също искам да разбера дали свободно ги има тези капсули по аптеките
иначе много бързо идва поръчката от вчера за днес просто никакви проблеми

# 711
аз също искам да разбера дали свободно ги има тези капсули по аптеките
иначе много бързо идва поръчката от вчера за днес просто никакви проблеми

За какви капсули говорите,как се казват?

# 712
перфект бюст
я вижте момичета на какво попаднах http://www.get.bg/catalog/product_info.php?cPath=&products_id=43628
ама доста соленичко излиза

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 14:31 от doroti1

# 713
tezi  masaji  trqbvali  da  se  pravqt  s krem  za  ugolemqvane  na  busta?..

# 714
здравей верето
да ако имаш такъв крем или гел за уголемяване използваш него,
но може и с някакво масажно масло да си правиш масажите,
а ако имаш някакъв масажорен уред също го включи
аз например нанасям гела втривам го добре с кръгови движения и после грабвам масажора и си продължавам масажа

# 715
перфект бюст
я вижте момичета на какво попаднах http://www.get.bg/catalog/product_info.php?cPath=&products_id=43628
ама доста соленичко излиза
соленичко е,но в него са събрани абсолютно всички билки,които помагат за уголемяването на бюста.не е пропусната нито една! Grinning

# 716
искам  да  попитам  дали  за  масажа  на  бюста   задължително     трябва   да  се  използва  крем  за  увеличаване  на  бюста? newsm78

# 717
zdravei  doroti 1  a  ima  li  efek?

# 718
a stava  li s  nai-obiknoven  masajn  gel  ot  nqkakvi  bilki?

# 719

Общи условия

Активация на акаунт