Тупка ЮЛСКО сърчице на момиченце или момче

• 25 111
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, милички.  Grinning

buggy--> , честити сини гащи.  Hug Много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала.

Момичета, моля ви, заровете томахавките.
Който иска да сподели статия с другите, моля да пусне тук линк и заглавие за какво иде реч.
А който иска ще отвори линка и ще прочете, останалите да го подминат.
Аз обичам да знам всички плюсове и минуси на дадена ситуация. С интерес чета подобни статии и си правя свои си изводи.
Нормално е първескините да се плашат от такава информация. Но това не е причина да си затварят очите и ушите.
С малко повече толерантност една към друга, дружно ще продължим напред.  Joy

ПП: Аз също съм без грам настроение от вчера и успях днес да сръфам здраво милото ми мъжле.  Twisted Evil

# 676
Пума, това да четеш нещо не означава непремено да се психираш от него. Ако някой сметне, че е човек, който се психира от всяко нещо, което му посочва рисковете от нещо, просто спокойно да пропуска всичко, което би му навредило на розовия поглед. Но паралелно с това има и много хора, който не приемат всяка информация като източник на стресиране. И аз мисля, че всеки може да си реши сам дали да чете нещо или не. Никой не кара насила някой да чете нещо, нали? Особено ако е линк, никой не е длъжен да го отваря.

Това, че при някой всичко е протекло без никакви проблеми, било то бременност или нещо друго, съвсем не означава, че при други е било така. Тогава тези които не са имали проблеми спокоино ще си кажат "Всичко ще е наред, не ми трябва да чета нищо". Но какво да кажат другите, които са имали проблеми, имат лош и стресиращ спомен. Те вече знаят какво може да се случи и искат да бъдат инфорирани.

Сетих се нещо: Знаете ли какво е песимист? - Добре информиран оптимист! Simple Smile Това не си спомням къде го бях прочела но има доза истина. Ако не песимист, поне розовите очила, вече нама да са толкова розови. Така, че за всеки истината е различна според това какво е преживял.

Освен това не става дума да си пускаме линкове на тема "колко ужасно може да е раждането през погледа на Еди Кояси", а за съвсем сериозни неща, писани от лекари, педиатри и т.н.

# 677
Пума това- Пума онова.... Не си изписвайте темите с цел да убеждавате някого в собствените си идеи!

Който иска да чете- да го прави където е необходимо - ТУК /припомням/ е място за споделяне на емоции, притеснения, вълнения на бременни.  

Не забравяйте, че този ФОРУМ си има и подфоруми с ИДЕАЛНАТА цел да разгранички темите и всеки да чете и пише където прецени.

Има подфоруми
РИСКОВА БРЕМЕННОСТ
РОДИТЕЛИ ПРЕЖИВЕЛИ ЗАГУБА
ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ
и още милиони в гугъл    
Информирайте се от където искате - нямам против да четете. Всяка една го прави НО го прави избирателно.....

Тук е тема -  Тупка ЮЛСКО сърчице на момиченце или момче.....
и съвсем до скоро ми беше приятно да чета и споделям с Вас!

# 678
Ок, разбирам - явно това е тама в която всички трябва да си говорим само розови неща.
За напред ще се въздържам от писане, а най-вероятно и от четене...

# 679
Не смятам, че е тема в която само "розови" неща се пишат!

Това е отчетна тема, не е тема "Вижте и лошата страна на бременноста си"
Разровете сЕ из другите отчетни да видите какво коментират и намерете една, в която да  се "защитават подобен род АГИТАЦИИ!

В крайна сметка никой - освен медицинско лице,  няма право така категорично да защитава теза, която не му е понятна и да агитира и на всичко отгоре "поддръжници" да очаква!

# 680
buggy--> , мила, прегръщам те за сините гащи, радвам се с теб!  Hug

# 681
Пума, я ми покажи къде точно съм агитирала някой за нещо? Много ми е интересно защо изкривяваш това което съм писала? Къде си видяла пропаганда на нещо?
И защо ми пишеш това  на лична бележки, след акто можеш да го напишеш тук:

Ти с какво смяташ, че негативизма помага на бременноста?
Не сме ли твърде големи за уроци, които не сме искали?
Всеки се притеснява малко или много и се надява всичко да е наред, а трябва ли все за ЛОШОТО да се говори.
Ти мед. лице ли си да апелираш - НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ИЛИ ОНОВА?
Има хора в темата ни по-компетентни от теб и мен и е срамота да се спори за подобни ползи и вреди.
Дали ще пишеш или не - твое право- както всяка една от нас е направила избора си да пише в отчетна тема, а не в тема - 'вижте и лошата страна на бременноста си"

Къде съм агитирала някой с "Не позволявайте това или онова", къде съм искала да кажа "вижте лошата страна на бременността си", къде съм казала, че съм по-компетентна от някой друг"?
Пума..извинявай, но ти наистина не си коректна и се държиш заядливо! Изкривяваш думите на хората за да послужат както ти е угодно. СЪжалявам, че съм така груба, но наистина ми стана много неприятно от всичко това  и особено от личната ти бележка.

И няма нужда да ми пишеш на лични, каквото имаш да казваш, го напиши тук.

# 682
Въй,въй,какви сте ги сътворили ooooh!

Май има липса на секс ...........или някой е  прекалил с шоколад Mr. Green

Лястовичке,стига бе жена,ще те глобявам вече.къде да ги диря сега тея ЧЕРЕШИ.ОБОЖАВАМ ги.С бременноста с Ивон даже си бах замразила,ама пак не става номера Tired

За това дето спорите-всеки си има мнение и нама вариянт да стигне до консесус.
И аз имах една драма в нашата отчетна на Августки,която няма да разправям,(с една мама Мариета,Селма вероятно я знае от готварският),дето всеки път като и се струпаше нещо в повече или цикъла и беше тежък,се дрънкаше с някоя от нас.4 пъти си тръгва от Августки,последният път заради мен и 4 пъти се връща,и за какво...........Смешно е Peace

# 683
nlight писах ти на лични, за да не спамим в темата - щом търсиш Публичен отговор  и искаш да "блеснеш" като обидена-  излиза, че скандалджийката си ти.
Не забравяй, че света не се върти около теб или мен! По-спокойно го карай

# 684
Здравейте ! И аз съм от юлския отбор , ако врабче номер 3 - не реши да ни изненада и да се излюпи юни . Но живот и здраве има още време . Досега бях от четящите , но реших да си включа и от пишештите , провикирхте ме  Wink
Всички знаем кое е най- скъпото и ценно нещо в днешно време , разбира се информацията . Всеки има право да се информира откъдето пожелае , и да си отсее за себе си най-важното и същественно нещо . Тези форуми са за това , за информация . Разбира се , че сме бременелки и дали първескини или четвъртоскини сме еднаква чувствителни .  Но пък всички знаем , че светът е много по-пъстроцветен , не е само черно-бяло . Това му е хубавото , едни сме дебели , други слаби , едни синеоки , други разнооки ... лошо няма .  Прекрасно е че пускате линкове със всякаква информация  Peace, и ми е смешно че се травмирате от елментарна информация която трябва да знаем , защото видиш ли били сме бременни и да не се говори че това е част от живота и се случва . То по тази логика не трявба да се гледа ТВ , да се разхождаме навън да не срещнем някой различен . Айде моля ви прекалено аристократично и снобарско . Вероятно звуча грубо , не желая да засегва никой от пишештите , просто споделям мнение без да се натрапвам

# 685
Пума, не искам да "блесна" като обидена, защото не се чувствам такава, казах, че ми стана неприятно, и то най-вече от личната ти бележка, в която всичко което съм искала да кажа беше тотално изопачено. Колкото до спаменето, виждам, че не си пропуснала да пуснеш подобен пост и в темата, но него не си сметнала за спам Simple Smile

И не се притеснявай за мен, това, че някой който не познавам е написал нещо, вече не може да ме разстрои чак дотам, че да ми наруши спокойствието. Преди време повече се ядоствах на такива неща Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:32 от nlight

# 686
  • Бургас
Момичета,цял ден се каня да пиша и все не мога да го направя заради безсмислените спорове.
Не разбирам защо някой иска да се изкара по прав от другия,
Темата е за всички ни,който ,каквото иска да си пише,никой няма право да забранява или поучава.
evita72 ,добре дошла в отбора на юлките и този на многодетните мами Hug

# 687
   Мисля,че някои форумки прекалено крайно приемат нещата,които четат.

Обратно обаче на молбата на Селма за менютата, продължаваме, явно духа ни на този етап е храната, болежките ни,.............
  Определено духа на едните е доста по-различен от този на другите. Peace
   А пък и за храната,и за болежките има специално отделени места,щом сте толкова решени да разделяте всяка засегната от нас тема на различни форуми..... Rolling Eyes

Ех, спомням си едно време колко се бях натоварила от един форум. Мони проходи на 10-11 месеца, а първите си кратки думички запо4на да казва на годинка.
  Хе-хе!И моят син е проходил много рано,а на 11 месеца вече тичаше.  Laughing Но пък проговори по-късно. Rolling Eyes
   И мен са ме нападали заради това ,че беше овладял азбуката и цифрите,преди да е навършил 2 годинки.Обаче сано им се смеех на нападащите! Mr. Green

Вие какво разбирате под ИНФОРМИРАНОСТ? Я взимайте бързо един учебник по медицина и почвайте да чете за ВСЕКИ един риск по отделно. После ходете по улиците и мислете само
ако това.....ако онова, може би трябва или не трябва така.  
   Не съм сигурна,дали според форумските правила е коректно да пишеш непрекъснато с дебел шрифт.Изглежда все-едно говориш с повишен тон или нещо от сорта.... newsm78
    Можеш просто да се оцветиш в друг цвят,ако искаш твоите постинги да се отличават по някакъв начин.

А за цитираното...Предпочитам да живея според следните креда:Знанието е сила! и още едно руснашко:Век живи - век учись!(Живей 100 години - учи 100 години)
    Вярвам,че  тук сред юлките в това отношение не съм самотна. Peace

# 688
  nlight,всъщност ти постна статията,защото аз те помолих (за тези,които не знаят,линка,който беше дала nlight не се отваряше).
  Нямаше нищо некоректно в действията ти! Peace

# 689
Селма, ти чуваш ли ме като "говоря" удебелено? Ще бъда изумена ако е така  Shocked
Ако модерат сметне, че не  е редно - повече няма да го правя, на мен така по-ми харесва!

Аз изказах мнение, вие защо се засягате? Нали апелирате към свободата на словот, а излиза, че който не е с вас е против вас?
Длъжни ли сме всички да сме на едно мнение?

Момичета, не позволявайте на докторите да предизвикват раждането ви по изкуствен начин!

Тук апелираш nlight
изкривявам ли  думитети ти- черно на бяло си го написала!
Виждам, че е безсмислено обаче да споря, защото не помниш какво си писала!

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:45 от Puma®

Общи условия

Активация на акаунт