Професионални серии за коса - 10

• 71 266
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Някой да знае къде се продават кърпички за чистене на боята от кожата след боядисването? Боядисвам се в червената гама и е много неприятно след боядисване да ми остават следи по кожата и се питам къде могат да се открият тези кърпички за чистене на боята, такива с които ни чистят по фризьорските салони след боядисване?

Кърпички и аз съм търсила но без успех. Tired
Тук във форума бях чела да си мажа лицето с нещо мазно за да не попие боята в кожата.
Ето какво правя аз - намазвам си цялото лице с крем с какаово масло за масаж на лице и тяло на Лавена (доста е мазно) и след това започвам да се боядисвам.Аз се правя с черно-синя боя и познай какво става ако се мацнеш някъде а то просто не става защото съм с дълга коса .Мажа също и ушите че и тях ги мацвам редовно  Laughing.
Пробвай ще видиш че върши работа .После измивам лицето с ексфолиант за лице за да се измие добре мазното.
Успех!!!
Пиши да кажеш дали действа при теб.
  bouquet

# 61
  • Пловдив
Женя Иванова, предполагам, че Абсолют рипер на Лореал ще ти свърши работа.
Подкрепям! Аз съм аналогичен на твоя случей, с тази разлика, че след като се потъмних, си поисках пак русото Sunglasses. Много съм доволна от този шампоан.

# 62
  • Belgium
Момичета имате ли отзиви за  Your Highness Shampoo на Tigi?

# 63
Здравейте,препоръчайте ми нещо за оформяне на къдрици.
 bouquet

# 64
  • Стара Загора
много благодаря за отговорите   bouquet
само че тези продукти на керастаз има ли ги по салоните в българия?аз лично не съм ги виждала

# 65
  • София
http://oth.strawberrynet.com/haircare/chi/straight-guard-smoothi … ing/96398/#DETAIL
Това на CHI ползвал ли го е някой ?И аз за термозащита си търся нащо ново.

това е много хубаво,а и Iron Guard на CHI също ми е от фаворитите.Сега в момента ползвам термо млякото на Лореал обаче не е толкова добро като Iron Guard-а.Онзи ден в един магазин си пръснах и от продукта на Тиги за защита от топлина и според мене е със същия ефект като това на CHI.
някой ползвал ли е това?В един салон ми казаха че давало супер обем,освен това било много хубаво за мазни коси,з-то отлагало миенето с ден два.

# 66
Досега съм ползвала само продукти на Лореал и ми трябва мнение - TIGI или Loreal е по-добра марка?  newsm78

# 67
Аз ползвам тиги и съм много доволна Simple Smile

# 68
Здравейте искам да похваля термичното олио на лореал
 .
 Косата ми е страхотна с него и изглежда все едно сешоара ми е правен в салон. Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Мога да се изкажа само положително за маската и шампоан от серията source re-naitre на Лореал професионел

Маската ми наподобява абсолют рипер, може би не толкова тежка, но действа в дълбочина и косата е разкош след нея. Шампоанът някак си се топи много приятно и въобще съм изненадана в добрия смисъл от тази серия. Мнението ми е, че е подходяща, ако косата е наистина изтощена, иначе може да дойде тежка.

# 70
Сега разглеждах темичката и тъй като ми е омръзнало от продукти,постоянно рекламирани като Нивея,Пантен ,които не са за всяка коса,та искам да попитам някои ползвал ли е това http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=32/&pro … a2002b03660b7d17c ,тъй като косата ми е много мазна на следващия ден..преди ползвах Клоран,но ефекта е слаб,а ми трябва нещо нистина добро,на което досега не съм попадала  Wink 

# 71
  • Belgium
искам да попитам някои ползвал ли е това http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=32/&pro … a2002b03660b7d17c ,тъй като косата ми е много мазна на следващия ден..преди ползвах Клоран,но ефекта е слаб,а ми трябва нещо нистина добро,на което досега не съм попадала  Wink 

Ползвала съм го, на мен ми дойде твърде премиващ, но щом ти е много мазна косата, мисля че ще ти се отрази добре. Мирише на крема за бръснене Каро от едно време, аз я харесвам тази миризма  Wink

Ако не си доволна от него ти препоръчвам шампоана за мазна коса на Керастарс - това е страшно силен продукт.

# 72
Люлякова, дали маската ще е тежка за коса, която не е изтощена, а е просто е суха?

# 73
ако е много силен ще се откажа, аз доста време вече не си купувам шампоани за мазна коса, именно защото разбрах,че ако са много силни ще преизсушан скалпа и ще се омазни още повече..чудя се какъв да си взема,че моят шампоан свърши.. препоръчайте нещо добро например за обем,за плътност ,но на разумни цени,че видях сега тези  на TIGI са скъпички  Laughing

# 74
Люлякова, дали маската ще е тежка за коса, която не е изтощена, а е просто е суха?

Моята е  изрусена и чуплива, природно суха коса. Мисля, че това е основната разлика с Абсолют рипер - че не става така тежко на косата, но пак си я реша лесно с нея и изглежда по-здрава косата. Мирише много приятно, но доста специфично

Виктория, колежката ми се мие с този Волюм експанд, но тя е с доста редичка коса, мазна в корените. Нямам лични впечатления, но на нея като че ли се отразява добре, но ползва и доста стилизиращи продукти

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=125&products_id=621

Общи условия

Активация на акаунт