Професионални серии за коса - 10

• 71 322
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
мерси,а само чрез поръчка ли става, ако отида например при една фризьорка в центъра  ,може ли да ми даде мостри първо да го изпробвам,за да знам дали да го купувам..18 лв не са много,но ще ме е яд,ако не даде желания резултат

# 76
  • Пловдив
Здравейте,препоръчайте ми нещо за оформяне на къдрици.
 bouquet
Аз също съм с естествено къдрава, правена на кичури със супра, сега боядисвана с руси цветове и природно ужасно суха коса. След изпробване на почти всичко, което се намира на нашия пазар, се спрях на маската за коса Мил Мил - с червената капачка - с нея много добре ми омеква косата и успявам да я разреша. Имам още едно добро попадение. Скоро си купих  професионална маска на Draw с жожоба и копринени протеини. Доста добре ми се отразява. А за къдриците използвам един крем за коса на Ейвън, но много рядко го срещам в каталога им и затова, когато го има се запасявам, слагам и силкър на Роланд и се старая да я оставя да си изсъхне. И къдриците се получават страхотни - имат и блясък. Но пи мен ефектът е за 2 дни. После винаги "жадната" ми коса е попила всичко и се нуждае от още ... Дано съм била полезна.

# 77
Люлякова, благодаря, сега използвам Интенс, косата ми става много хубава, но май ми е лека, защото слагам доста, за да получа ефект. Косата ми и природно леко суха, не е третирана с нищо, но тук, където живея, водата е ужасно твърда и косата ми се изсушава доста.

# 78
От известно време използвамКерастаз Рефлекшън - шампоан 1 и млякото-балсам,косата е с невероятен блясък,но понеже скалпът ми е склонен към омазняване още на следващия ден вече е клепнала в корените,май ще се върна към Кюрбиция на Рене Фюртерер,въпросът ми е дали ако се комбинира с балсама на Керастаз ще си има същия блясък или да заложа на някой серум или спрей за блясък,много мисля за серума на Абсолют Рипеър на Лореал,замества ли кристалите?Косата ми не бих казала,че е суха в краищата,по-скоро нещо за да не хвърчи и да има блясъм,очаквам съвети  Praynig

# 79
искам да попитам тези спрейове за обем в корените вредни ли са с нещо.смисъл по ли са добре от пяните
аз имам това последното http://www.rollandhairtrends.ca/volume.html ,но разлика честно казано не виждам..слагам го след маските,че мирише хубаво  Laughing

# 80

Аз също съм с естествено къдрава, правена на кичури със супра, сега боядисвана с руси цветове и природно ужасно суха коса. След изпробване на почти всичко, което се намира на нашия пазар, се спрях на маската за коса Мил Мил - с червената капачка - с нея много добре ми омеква косата и успявам да я разреша. Имам още едно добро попадение. Скоро си купих  професионална маска на Draw с жожоба и копринени протеини. Доста добре ми се отразява. А за къдриците използвам един крем за коса на Ейвън, но много рядко го срещам в каталога им и затова, когато го има се запасявам, слагам и силкър на Роланд и се старая да я оставя да си изсъхне. И къдриците се получават страхотни - имат и блясък. Но пи мен ефектът е за 2 дни. После винаги "жадната" ми коса е попила всичко и се нуждае от още ... Дано съм била полезна.
Аз използвах Ice cream-double control на Inebrya,но  не знам от къде мога да си го купя в България.
Иначе е страхотен,в началото има мокър ефект,но после стои естествено.
http://www.inebrya.es/
жълтата серия

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 11:08 от steluka

# 81
  • София
Сега разглеждах темичката и тъй като ми е омръзнало от продукти,постоянно рекламирани като Нивея,Пантен ,които не са за всяка коса,та искам да попитам някои ползвал ли е това http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=32/&pro … a2002b03660b7d17c ,тъй като косата ми е много мазна на следващия ден..преди ползвах Клоран,но ефекта е слаб,а ми трябва нещо нистина добро,на което досега не съм попадала  Wink 

Аз в края на краищата си взех точно този шампоан. Препоръчаха ми го в два салона. Оказа се, че нито Интенз, нито Абсолют рипеър са подходящи за омазняващи се коси. Е, моята не бих казала, че е много мазна. За сега съм доволна (ползвам го сравнително от скоро) и не съм си чувствала косата премита.

# 82
  • София
да на мен ми казаха че серума за обема от същата серия дори удължава срока за миене на косата,ама доколко е така не знам.Някой ако го е ползвал да каже.

# 83
Взех си на Рене Фюртерер Кюрбисия..дадоха и едно като каталогче с техните продукти--мисля да се обзаведа с тях..тъй като знам,че трябва да се сменят шампоаните щом свършат,защото привиква косата,а ако а на една и съща марка,защото си мисля да си взема от същата сериа за ежедневна грижа,а този точно за омазняването да го ползвам 1 път в седмицата..някои с наблюдения върху марката да сподели опит и как ги ползва,че ме е страх,че може да има ефект,но от честата употреба да преизсуши скалпа  Wink

# 84
  • София
мн са им хубави продуктите,аз и тия серумите без отмиване съм им ползвала и съм доволна.Имам наблюдения за мазната коса че е добре да се мие със шампоан за честа употреба,аз ъм с по мазна коса и благодарение на шампоана за честа употреба я мия вече на 4 дена.Веднъж седмично си позволявам да ползвам шампоан за мазна коса,но аз ползвам на друга марка,която страшно добре ми влияе на косата и не е професионална.

# 85
/благодаря ти за отговора,значи ще си взема и за ежедневната грижа,една маска и мисля сухия шампоан..а майка ми снощи го ползва първа и каза,че косата и е станала по-обемна и твърда..настиниа се надявам да има ефект.. Hug

# 86
От два месеца ползвам маската и шампоана за обем http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=125 много съм доволна , и ще ми е интересно да чуя мнения за въпросния серум за супер обем и дали с него мога да оформям косата си на букли и има ли стилизиращ ефект , защото сега ползвам един гел със силна фиксация и съм много доволна от него , но е на измислена марка и доста ми се сплита косата от него  на втория ден след миене !

Темата е страхотна   bouquet

# 87
За Кюрбицията - отначало поне месец те съветвам да миеш само с нея ,после шампоана с мек измиващ ефект,който е за честа употреба е Натурия - също бях много доволна - обем,блясък и мекота,може да се редува веднъж Кюрбиция,веднъж Натурия,а и лятото по принцип по-бързо се омазнява скалпа и по-често се мие.Използвала съм също и концентрата с Карите за сухи краища,особено лятото е чудесен,ако косата е по-дългичка Peace Сухите шампоани действат на принципа като на много фин талк,който се впръсква в корените,изчаква се 5-10мин да абсорбира излишния себум и после със ситен гребен се изчетква косата - незаменим за ситуации,в които инцидентно ти спрат водата или  спешно ти се налага да излезеш и нямаш време да я миеш,но за честа редовна употреба не е много удачен вариант - използвала съм такъв на Клоран с овес,после знам,че пуснаха спецялно за по-мазен скалп с коприва,но нямам наблюдения,както и за този на Рене.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:20 от jerry

# 88
Джери, в смисъл 1 месец да ползвам само него и чак след това за честата употреба или през този един месец да ползвам и двата .. или няма значение Laughing

# 89
Отначало за да свикне и самия скалп и да има и лечен ефект - да се поуспокоят мастните жлези на скалпа е по-добре да миеш единствено с Кюрбиция поне месец - после веднъж Кюрбиция,веднъж някой мек измиващ шампоан (напр.Натурия).При мен лично нямаше ефект на преизсушаване с Кюрбицията,т.е. не е скалпа да съм го чувствала добре,а косата твърда и безжизнена,но и аз почнах редуването с Натурията лятото,защото след плажа всеки ден я миех и Кюрбицията щеше да ми дойде твърде силничка за чак толкова честа употреба.Между другото съм използвала и маската на Кюрбиция,която се слага в корените за лекуване на възпалените серумни жлези при по-тежки случаи на омазняване,просто от интерес я взех,не че чак такъв сериозен проблем съм имала,но ми беше доста неприятна за употреба - като лечебна кал с билки и трябваше поне 15мин мисля да се изчака намазана с нея,тя позасъхна,пък после зор да се отмие  Mr. Green За ефекта не мога да кажа,не се престраших да се мажа още с нея  hahaha

П.П. Да си побутна питането,за косата по дължина - да е мека,с блясък и да се "хлъзга" някакви други идеи освен серума Абсолют Рипеър?От известно време обмислям и драстично да я клъцна,така че събирам съвети и за моделиращи гуми за коса (както ми обясниха - не толкова мазно като ваксата и не така слепващо като гела)  newsm78

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:34 от jerry

Общи условия

Активация на акаунт