Професионални серии за коса - 10

• 71 328
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Джери,мерси много  Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 91
# 92
  • София
аз без да събирам си го взех и честно казано нищо особено не е.Уж трябва да възстановява косата като се активира с пресата,ама аз не виждам нищо подобно,напротив май ми се струва че допуска да ми изгори някой друг косъм.Крайщата ми се попресушиха като че ли.
Преди това имах на Чи и беше много по хубаво.Поне според мен де.А и като го сложиш на косата хубаво мирише,ама като се изправяш с пресата мирише ужасно и оставя кафяви петна по нея.

# 93

Това ли на Чи ?
Него чакам аз от Ягодка.

# 94
  • София
не,пише Iron Guard.Това което си показала е за изправяне и заглаждане на косъма,а това за което аз говоря предпазва от топлината на пресата.Но всичките им продукти са страхотни,а това термо мляко на Лореал направо не си заслужава парите.Чудя се термо олиото на Лореал и то ли е толкова зле като млякото?

# 95

Аз съм много доволна от този продукт.Косата ми е много мекичка и жива,когато си сложа от него. Peace

# 96
  • София

Аз съм много доволна от този продукт.Косата ми е много мекичка и жива,когато си сложа от него. Peace
верно ли?Ти с преса ли се изправяш?На мене хич нещо не ми действа добре на косата.

# 97

верно ли?Ти с преса ли се изправяш?На мене хич нещо не ми действа добре на косата.

Да с преса се изправям и то доста често,при това се и изрусявам. Peace Виж за миризмата съм съгласна като се сложи на косата мирише много по-приятно,отколкото като се мине с пресата.

Хмм...интересно,не знам защо ти не си доволна?! Thinking Явно си е до коса.

# 98
  • София
ти на мокра или на суха коса го слагаш?Аз го слагах на суха и мислех че затова така мирише и ми изгаря косъма,после го сложих на мокра коса и изчаках да изсъхне и тогава да се изправя,но мисля че ефекта беше същия.Крайщата ми станаха хвърчащи и сухи.Мисля да пробвам и термо олиото да видя и то на какъв хал е,може моята коса да не й понася просто това мляко.

# 99

Поръчах скоро половината серия от Риперачетата.Адски съм доволна.А само по веднъж съм ползвала всяко от тях.Крема е страхотен.Млякото оък прави косата коприна с блясък-предвид че моята е руса и е леко умрЕла Crazy
Шампоана и той е муцка...влюбих се в тази серия Crazy

# 100
А някой има ли отзиви за Curl Memory Up Spray на L'Oreal Professionnel? Изглежда така:

Интересува ме дали оформя добре къдриците, без да слепва или утежнява newsm78 Косата ми е гъста и доста чуплива, но за да е добре оформена ми трябва някакъв продукт. Бях много доволна от Round trip на Paul Mitchell, но от около два месеца не мога да го открия, защото имало някакъв проблем с вноса на марката. Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 101
  • Пловдив
Вчера бях в Метро, продават продукти от професионалната серия на Лореал. Наистина много беден асортимент но ги има, нали уж само по фр.салони, и от сайтове ги поръчвахме. Цените бяха като в рибката, дори и малко по-високи. Rolling Eyes

# 102
  • София
я кажи че ми стана интересно,кои неща ги има в Метро от професионалните?Аз скоро бях там и нищо не видях,сигурно тия дни са се обзавели с тях.

# 103
  • Пловдив
я кажи че ми стана интересно,кои неща ги има в Метро от професионалните?Аз скоро бях там и нищо не видях,сигурно тия дни са се обзавели с тях.
Серията за боядисвана коса, интенс рипеар-а, още една нещо за честа употреба, но шампоаните бяха само 500мл., балсами нямаше, маските 250мл. Други екстри от рода на ампули, кристали и т.н нямаше.

# 104
  • София
мн интересно как така ги има в метро при положение че на опаковките пише че се продават само и единствено в салоните и специализираните сайтове Simple Smile Явно вече няма да са толкова професионални,колкото си ги мислиме.Дано не ги развалят сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт