Професионални серии за коса - 10

• 71 423
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Люлякова, за 50лв тоя шампоан чудеса трябва да прави!  Simple Smile  Използвам случая да похваля моя PAUL MITCHELL PLATINUM BLONDE SHAMPOO, 30лв. е и той лилавее, мирише страхотно, матира много добре.

# 151
Бихте ли ми препоръчали изпитан шампоан за мазна коса или такъв който да контролира омазняването

Омазняването на косата зависи от активността на мастните жлези на кожата на главата, която на свой ред се явява строго индивидуална и се обуславя генетически. До известна степен количеството на изработената кожна мазнина зависи и от типа на храненето и количеството на приеманите с храната въглехидрати (на първо място) и мазнини. Причини за омазняването на косата има много: хормонални смущения по време на пубертета,стрес,неподходящ шампоан, различни заболявания- стомашно-чревни, нарушения в обмяната на веществата, липсата на витамините А, Д, Е и F, нервни депресии и др. Почти невъзможно е да контролираш отделянето на себум от мастните жлези само с шампоан. Той е само първата ти стъпка към справяне с проблема.
Добре е поне за известно време да преминеш на бедна на сол, мазнини и въглехидрати храна, без пикантни и възбуждащи подправки. Покрай сестра ми съм запозната с проблема ти и мисля, че мога да ти помогна! Пиши ми на ЛС.

# 152
Здравейте,

Не знам дали в тази тема е мястото да попитам, но нали се коментират професионални продукти  Simple Smile
Тази пролет има специална оферта от Лореал - боядисване на преференциална цена с безамонячните Richesse и Hi.Richesse

Повече инфо:

http://www.monitor.bg/article?id=233361

http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=384470

Да сте виждали плаката в някой салон?
Бих искала да се възползвам но не знам къде  Rolling Eyes

Предварително благодаря   bouquet 

Ее, звучи супер! Моля, ако откриете такива салони споделете! Аз не съм видяла  newsm78

# 153
  • София
Имам въпросче за Керастаз.. не знам какъв шампоан да си взема- косата ми е по-скоро суха, защото я третирам с преса, освен това е боядисана и на кичури. Не е изтощена, защото са ме правили с проф Лореал бои и изсветлител, но все пак... Rolling Eyes Според вас коя серия е за моята коса?

# 154
Имам въпросче за Керастаз.. не знам какъв шампоан да си взема- косата ми е по-скоро суха, защото я третирам с преса, освен това е боядисана и на кичури. Не е изтощена, защото са ме правили с проф Лореал бои и изсветлител, но все пак... Rolling Eyes Според вас коя серия е за моята коса?

оранжевата Peace
там има за нормална към суха, за суха и много суха коса

# 155
А имате ли наблюдения от лилавата серия за Liss Ultime на Лореал Проф. за изправяне на коса?
Един фризьор горещо ми препоръча шампоана, страхотна реклама му направи - дефинирал косата, изправял чудесно, ала бала.
Само, че аз имам опасения, че от това изправяне няма да имам и капка обем, а той ме увери, че не е така.
Някакви лични впечатления?

Става дума за това:

http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=101

# 156
  • София

оранжевата Peace
там има за нормална към суха, за суха и много суха коса

Мерси, Bain Satin 2 май ще взема Hug

# 157
  • Belgium
illy аз ползвам Bain Satin 1 и съм доволна, с нормална коса съм  Laughing

Момичета да ми препоръчате маска за коса за фин косъм, нормална коса, леко хвърчаща?

И да похваля спрея за коса на Tigi Bed Head - много добра фиксация без да утежнява.

# 158
Да похваля серумът от серията Абсолют рипеър. Heart Eyes

И отново да питам за термичното мляко.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829

Аз го хвалех това, но си суша косата със сешоар, слагам много малко количество, мирише си приятно, определено го предпочитам пред цимента, защото от него косата ми се заплита. След сешоара и аз минавам с преса, но не така директно. Ако ще минавам с преса без сешоар, което се случва рядко предпочитам да използвам олио.

не е лошо млякото,аз го оплюх преди няколко страници,но понеже не искам да го изхвърлям го ползвам редовно и да кажа че косата не ми е изгоряла още,а се изправям на 230 градуса,но мирише отвратително като минеш с пресата през косата.Определено има и по добри продукти,но и този става,но не си заслужава парите поне според мен.Има обаче много момичета особено в тази тема които много го харесват.Така че май е най добре да пробваш Simple Smile

Пробвай с по-малко количество. Уж е термо, но може би само за сешоар става  Hug

Люлякова, за 50лв тоя шампоан чудеса трябва да прави!  Simple Smile  Използвам случая да похваля моя PAUL MITCHELL PLATINUM BLONDE SHAMPOO, 30лв. е и той лилавее, мирише страхотно, матира много добре.

Да, не бих го купила отново, и то само заради цената, но пък се изкушавах от доста време  Grinning

А имате ли наблюдения от лилавата серия за Liss Ultime на Лореал Проф. за изправяне на коса?
Един фризьор горещо ми препоръча шампоана, страхотна реклама му направи - дефинирал косата, изправял чудесно, ала бала.
Само, че аз имам опасения, че от това изправяне няма да имам и капка обем, а той ме увери, че не е така.
Някакви лични впечатления?

Става дума за това:

http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=101

Доста тежка серия. Аз съм ползвала шампоана, но нямам нужда от никакъв обем, по-скоро от приглаждане. Ако косата ти е права и се омазнява бързо, може би не е най-подходящия, за моята бухнала коса е идеален

Ще пиша после за Joico и Pureology, които пробвах тези дни.

# 159
Люлякова, косата ми е леко чуплива, но не се омазнява бързо, даже напротив- адски суха е, но все пак не ми се ще да изгубвам обема си.

Значи да разбирам, че си върши работата шампоанчето. Simple Smile

# 160
Да, Силви, в такъв случай ще ти върши работа, моята е също чуплива, но и доста безформена и аз все гледам да я приглаждам  Grinning

# 161
Момичета, бихте ли ми казали, дали виждате осезателна разлика в косата си като ползвате професионални продукти за коса? Предполагам, че все някога сте използвали и масови.... Аз досега не съм използвала професионални, като изключим един термозащитен спрей на CHI  Iron Guard, от който съм много доволна. Та се чудя има ли смисъл да давам пари за проф. продукти. Моята коса е тънка, без обем, бързо се омазнява... За да изглежда добре винаги я изсушавам със сешоар и четка и казано честно няма голямо значение какъв шампоан и балсам/маска съм ползвала, ефектът си е добър. Ще съм благодарна и ако ми препоръчате конкретни продукти Hug

# 162
  • при него
..........................

Ще пиша после за Joico и Pureology, които пробвах тези дни.

Люлякова и аз се интересувам от тези две марки, доколкото знам доста скъпи, а все още не ги внасят официално в България. Моля те разкажи какво пробва и какви са ти впечатленията. Благодаря предварително  Hug

# 163
  • София
Момичета, бихте ли ми казали, дали виждате осезателна разлика в косата си като ползвате професионални продукти за коса? Предполагам, че все някога сте използвали и масови.... Аз досега не съм използвала професионални, като изключим един термозащитен спрей на CHI  Iron Guard, от който съм много доволна. Та се чудя има ли смисъл да давам пари за проф. продукти. Моята коса е тънка, без обем, бързо се омазнява... За да изглежда добре винаги я изсушавам със сешоар и четка и казано честно няма голямо значение какъв шампоан и балсам/маска съм ползвала, ефектът си е добър. Ще съм благодарна и ако ми препоръчате конкретни продукти Hug

Моята коса се промени до неузнаваемост откак използвам професионални продукти. Може би си е до коса, или до проблеми с нея, но специално при мен - резултата беше много голям. Преди косата ми беше без блясък, цъфтяща, изтощена (независимо дали я подстригвах и независимо какви маски ползвах, не се изрусявам, боядисвам се с Кастинг). Сега косата ми е с блясък, гладък косам, не цъфти, хлъзгава и жива. И не знам дали от проф. продукти, но расте много по-бързо от преди. Може би защото е по-здрава.

# 164
Има разлика определено.
Можеш да си вземеш серията Суперстар на Тиджи добра е за обем виж на по-мазна коса как ще действа не знам.
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Superstar-Tween-Shampo … oner-2x750ml.html

Общи условия

Активация на акаунт