Професионални серии за коса - 10

• 73 457
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
От ибей е най-изгодно иначе ги има и в http://www.feelunique.com

# 181
Аз нямам нужда от обем, но ми даде позната мострички на балсам и шампоан - KMS.  Косата ми стана тройна сигурно. Определено нямам нужда от продукти за обем и не е за мен това нещо, но за всички, които им е проблем - това действа -

http://www.lookfantastic.com/hair/kms-california/gifts-and-packs … ddvolume-duo.html

Мисля, че в БГ ги няма

Вчера поръчах шампоана и лосиона, като пристигнат и ги пробвам ще дам отзиви.

Пристигнаха ми шампоана и лосиона миналата седмица. Наистина са много добри продукти за обем и най-важното не утежняват косъма и косата ми не се омазнява толкова бързо като преди. Слагам лосиона на влажна коса и издухвам с четка и сешоар.

# 182
И стана ли ти тройна косата

# 183
  • София
Някакви отзиви за Ревлон Профешънъл?Не мога да намеря мнения за тази марка newsm78

# 184
И стана ли ти тройна косата

Е чак пък тройна.... но предния който ползвах на лореал за обем няма нищо общо с обема.

# 185
Аз също ползвам на Лореал за обем и нарочно последния път не си суших косата със сешоар. Ами няма никаква разлика с обикновен шампоан. Като свърши, ще пробвам този KMS. Чакаме още отзиви, че ня мен обем ми трябва Simple Smile

# 186
Точно това имах в предвид - няма никаква разлика с обикновен шампоан. Моята коса е рядка и с тънък косъм, но освен след фризьор до сега не съм имала обем. Шампоана в комбинация с лосиона върши страхотна работа. Определено си заслужава цената.

# 187
  • Belgium
Аз нямам нужда от обем, но ми даде позната мострички на балсам и шампоан - KMS.  Косата ми стана тройна сигурно. Определено нямам нужда от продукти за обем и не е за мен това нещо, но за всички, които им е проблем - това действа -

http://www.lookfantastic.com/hair/kms-california/gifts-and-packs … ddvolume-duo.html

Мисля, че в БГ ги няма

Вчера поръчах шампоана и лосиона, като пристигнат и ги пробвам ще дам отзиви.

Пристигнаха ми шампоана и лосиона миналата седмица. Наистина са много добри продукти за обем и най-важното не утежняват косъма и косата ми не се омазнява толкова бързо като преди. Слагам лосиона на влажна коса и издухвам с четка и сешоар.

А откъде ги поръча?

# 188
от тук http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?brand=KMS&produ … ge=&category=

сега гледам че има и нови продукти за обем - бяха само шампоана, балсама и лосиона.

# 189
  • Belgium
Мерси  Hug

# 190
Здравейте,

Искам да попитам някой може ли да ми каже къде във Варна мога да открия гела Selective Curl Styling - Design Curls!? В магазин ми е ясно, че няма да го намеря, но в някой салон!?

Благодаря Ви!   bouquet

# 191
Никога не съм поръчвала от Нета и то сега от не бг сайт хептен,дали ако отида при фризьорка по центъра  и бих могла да ги поръчам от нея? говоря за тази марка KMS

# 192
Ползвам шампоана Force Vector от два месеца.
След първите измивания бях много доволна, понеже прави косата жива.
Но лично аз не бих го купила отново.
Сърби ме скалпа от него, не е много икономичен, слагам по 2 пъти, за разлика от Absolute repair например. Иначе наистина заглажда косъма, косата ми беше много накъсана, сега изобщо не личи да е такава.

# 193
Никога не съм поръчвала от Нета и то сега от не бг сайт хептен,дали ако отида при фризьорка по центъра  и бих могла да ги поръчам от нея? говоря за тази марка KMS

мисля че тази марка не се внася в България.

# 194
Ползвам шампоана Force Vector от два месеца.
След първите измивания бях много доволна, понеже прави косата жива.
Но лично аз не бих го купила отново.
Сърби ме скалпа от него, не е много икономичен, слагам по 2 пъти, за разлика от Absolute repair например. Иначе наистина заглажда косъма, косата ми беше много накъсана, сега изобщо не личи да е такава.

Много си права - и на мен никак не ми се стори икономичен, напротив. Първият път едвам се разпенва и покрива косата, едва вторият път успява. Иначе да, прави косата доста по-гладка и жилава. При теб текстурата на шампоана прозрачна ли е или е оцветена, защото вече чувам две различни мнения?

Общи условия

Активация на акаунт