Професионални серии за коса - 10

• 73 416
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Някой да знае къде се продават продуктите на Чи? Thinking
една моя позната го има в салона си и аз си взех серум за блясък и защото ползвам често преса.е много съм доволна. Hug

# 316
една моя позната го има в салона си и аз си взех серум за блясък и защото ползвам често преса.е много съм доволна. Hug

Може ли да кажеш къде е салонът?  bouquet
На мен много ми трябва коприната за коса,уникално добре ми действаше. Blush

# 317

Ето в тук откривам CHI - http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=55

# 318
Знам сайта,но ми се ще да не поръчвам ,а на място да си я купя. Simple Smile

# 319
Знам сайта,но ми се ще да не поръчвам ,а на място да си я купя. Simple Smile
Аз мисля утре да им се обадя да ги питам дали може на място направо да се купи. А ти коприната CHI Silk infusion само като ползваш преса /или маша/ ли я ползваш? Може ли да се ползва коприната без да се ползва преса след това или не става, просто така като кристали или балсам без отмиване да си сложи човек?

# 320
Ами аз лично я слагах на влажна коа и пасле си я изсущавах със сешоар и евентуално преса. Peace
Много добре се отрази на косата ми,но аз лично не мисля,че предпазва много от топлината на пресата.

# 321
Ами аз лично я слагах на влажна коа и пасле си я изсущавах със сешоар и евентуално преса. Peace
Много добре се отрази на косата ми,но аз лично не мисля,че предпазва много от топлината на пресата.
  bouquet Благодаря ти. Аз се колебая между нея и някакви кристали, много я ползват и много я хвалят като гледам клипове в you tube, но наистина и аз предпочитам ако ще я купувам, да си я купя на място ако може.
А от нея не ти кльопва косата, нали? В смисъл не искам да става супер мека и полепнала. По принцип се къдря с термо ролки и затова не би било добре ако спомага за по-изправяне на косата Rolling Eyes

# 322
Мне,не съм забелязала. Peace
Аз се сетих откъде си бях взела моята,но все пак ще съм много благодарна,ако някой сподели къде в центъра или Борово или околните квартали може да я има.Купих я от един салон точно срещу НПМГ в Лозенец.

# 323

да ще кажа само че незнам дали е уместно да го напиша така.ако искате може на лични или ако предпочитате тук.както кажете

# 324
  bouquet Благодаря ти. Аз се колебая между нея и някакви кристали, много я ползват и много я хвалят като гледам клипове в you tube, но наистина и аз предпочитам ако ще я купувам, да си я купя на място ако може.
А от нея не ти кльопва косата, нали? В смисъл не искам да става супер мека и полепнала. По принцип се къдря с термо ролки и затова не би било добре ако спомага за по-изправяне на косата Rolling Eyes
аз я слагам на суха или влажна коса и ми действа супер.

# 325

да ще кажа само че незнам дали е уместно да го напиша така.ако искате може на лични или ако предпочитате тук.както кажете
за салона става въпрос де.ама и аз каква съм Laughing

# 326
Дай тук направо,че едва ли дамо аз се интересувам. Hug

# 327
Дай тук направо,че едва ли дамо аз се интересувам. Hug
ок.салона се намира в дианабад а самата фирма е в лозенец.сега се обадих на момичето и утре сутрин ще ми даде точния адрес и веднага ще го напиша.

# 328
Мелиса , soledad , мерси и на двете Simple Smile

# 329
Амра,азд си я взех в супер малка разфасовка първоначално,но ми стигна за месец,доста е икономична.

Общи условия

Активация на акаунт