* SportsDirect - 9 *

• 58 196
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
От тези сандалки 5 на кой номер отговаря  http://www.sportsdirect.com/golddigga-gladiator-sand-ladies-223037?colcode=22303705  ?

На 38.5  Peace

Цитат
Доста почетох,но ако някой знае,да ми каже- за колко време пристигат нещата?
Ако са пуснати на 12.02. например?

Аз имам от понеделник 15.02 ами до момента нищо не са ми писали, обикновено след 2 дни ми пращат поне мейл с някои сторнирани артикули, а сега нищо, чакам си  Peace

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 10:58 от DeCuTa

# 706
Доста почетох,но ако някой знае,да ми каже- за колко време пристигат нещата?
Ако са пуснати на 12.02. например?

# 707
До сега имам 3 поръчки, които са на стойност над 600 паунда и НИКОГА не е имало безплатна доставка! Наистина има девойчета дето всяват смут, но катос е отварят толкова много, то на фактурата си пише колко е доставката!
Ми на тези девойчета им кажи,да си поръчват сами и да си разчитат фактурките.Да видим тогава какъв смут ще всяват.Не стига им правиш поръчки и не се занимават с нищо,че и претенции.Не искат ли и подаръчета вътре да получат

# 708
И на мен ми е писнало от тарикати  #Cussing out Искат да им поръчаш,да го опаковаш да ходиш по пощи да пращаш за 1лв.,ако може Mr. Green Деси не обръщай внимание,аз също съм поръчвала на теб и знам,че си коректна Hug А на въпросната особа да кажа,че такова нещо като безплатна доставка нямааааа Naughty

# 709

С изключение на първите поръчки с кода, във всички други си начисляват доставка. Вече не помня колко са, но са над 20. Този, на който не са му начислили е имал страхотен късмет.

Някакъв временен код ли е имало, или има код за първа поръчка? Предстои ми да пускам такава за над 300 лири, та се интересувам дали няма някаква далаверка Embarassed

И още веднъж да попитам, ако някой може да ми помогне, от бебешките маратонки за възраст 0 - 3 м, С0 ли се поръчва?

# 710
Момичета нещо немога да се ориентирам за бельото и по точно за сутиените. Видях че някой беше публикувал този линк http://www.85b.org/bra_calc.php, но според него размерите излизат за 42 Е , че то няма по голям номер в SportsDirect от 36. Помогнете ми къде е грешката?

[С изключение на първите поръчки с кода, във всички други си начисляват доставка. Вече не помня колко са, но са над 20. Този, на който не са му начислили е имал страхотен късмет.

Някакъв временен код ли е имало, или има код за първа поръчка? Предстои ми да пускам такава за над 300 лири, та се интересувам дали няма някаква далаверка Embarassed
[/quote]

Нашите поръчки винаги са над 600 лири (събираме се много колеги) и никога ама никога за 1 година не сме имали БД - а правим всеки месец поръчка. Пращали са по 1 чаша подарък или 2 чанти, календари - това е.

# 711
Аз по този се смятам http://www.85b.org/bra_conv.php  Peace

# 712
  • Варна

С изключение на първите поръчки с кода, във всички други си начисляват доставка. Вече не помня колко са, но са над 20. Този, на който не са му начислили е имал страхотен късмет.

И още веднъж да попитам, ако някой може да ми помогне, от бебешките маратонки за възраст 0 - 3 м, С0 ли се поръчва?

Миналата година на два пъти се объркаха и пуснаха кодове, които даваха право на БД и до България. Повече не се е повтаряло! Peace

Според мен С0 е много малко, по-добре, дори и за 0-3 мес. да се поръчва С1.

# 713
Благодаря ти. Пак излиза същото. Значи няма за нас сутиени в директа.  Laughing

# 714
RNR, chockolina, много благодаря за бързите отговори и консултацията  bouquet

# 715
  • София
Decuta е много коректна дама. Поръчвала съм чрез нея и й правя евалата, защото това е много голям ангажимент. На мен дори ми изпраща по куриер пакета до София, което е още по-голяма разправия, защото веднъж го приема, после го носи до куриера, а й е с малко дете. Разбира се, че ще се искат парите предварително, този въпрос дори не би трябвало да бъде обсъждан.  Peace

# 716
  • pomorie
И на мен ми е писнало от тарикати  #Cussing out Искат да им поръчаш,да го опаковаш да ходиш по пощи да пращаш за 1лв.,ако може Mr. Green Деси не обръщай внимание,аз също съм поръчвала на теб и знам,че си коректна Hug А на въпросната особа да кажа,че такова нещо като безплатна доставка нямааааа Naughty
мноооооого си права аз и за това спрях да се занимавам мнооого главоболие и никаква благодарност пък да не говорим че чак и недоволни а всъщност им правиш услуга сега си поръчвам с който пуска поръчка и ми е мирна главата  Mr. Greenимаше едно момче иска да поръчва а майка му-как щяла да даде пари напред ами кой аз ли да ги дам и после като не си вземе нещата аз супа ще ги правя....уффф хора всякакви има

# 717
Аз незнам защо изобщо го обсъждате това  Rage  Нахални хора има и винаги ще има. Как може да ти мине през главата, че някой непознат, който ти прави услуга ще се ангажира с твоята поръчка и ще си чака парите "някога". Според мене трябва да и се каже името на тази "особа" за да и е за урок и никой да не се занимава с нея, сама да си поръчва като е толкова отворена. Две страници се изписват с глупости, заради нахалството и невъспитанието на някоя си  Shocked

# 718
ДеСиТа е много коректно момиче.Аз съм поръчвала и пак ще поръчвам чрез нея.
Деси, я и тегли една...... на тази и хич не си го слагай на сърце Laughing

# 719
Ммдаааа,прекалено много внимание се обърна на особата...
Деската е супер точна и коректна и достатъчно интелигентна за да не се товари излишно с глупостта на глупци...
Деси  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт