* SportsDirect - 9 *

• 58 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, може ли някоя от вас да ми каже, какъв е английския еквивалент на размер 80В? Hug

# 676
Ани, пробвай с мреките от този сайт:
http://www.figleaves.com/uk/fitting_room.asp?cat=236&cookied … /02/2010%20091427(
и ако не се лъжа и тук има англ варианти: http://www.85b.org/bra_calc.php като си въведеш мерките.  Mr. Green

# 677
Моята поръчка която дойде във вторник беше за 380 паунда и си ми начислиха доставка и подарък не ми дадоха  smile3518

# 678
Много благодаря, Ани! Hug

# 679
Знам,че не е за тук,но ако някой ми помогне  Praynig
Спешно ми трябва цял бански,размер 110/114
Поръчала съм на 3 места, но ще се забавят доста,а детенце вече
няма търпение да ходи на тренировки с нов бански Simple Smile
Та ако някоя мама има грешен размер,веднага бих го взела
Благодаря!

# 680
МОМИЧЕТА,
спешно моля за помощ - ако някоя от вас има мобилен телефон на desita1234, нека ми пише на лични!   bouquet

ПП Тази сутреин трябваше да преведа едни пари по сметката й, но съм я изтрила по невнимание, а не искам да я карам да ме чака!  Peace  Значм, че е контактувала с доста от вас, затова пиша тук. Спешно ми е, чувствам се адски неудобно  Embarassed

ПП БЛАГОДАРЯ ГОРЕЩО на всички, които се отзоваха, успях да се свържа с нея, вече всичко е наред!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 15:50 от Merlinski

# 681
здравейте,
с помощта на Деси и аз имам някой неща от сайта.. записвам се да следя отзивите ви

# 682
  • София
моля, за съдействие момичета, за първи път ще поръчвам и съвсем се обърках с размерите, за всяка марка и в различните сайотве са различни; на кой номер от SportDirect отговарят следните размери (дължина в сантиметри):

детски момче 5 год - 18 см
дамски - 25 см
мъжки  - 28 см

# 683
  • Хасково
моля, за съдействие момичета, за първи път ще поръчвам и съвсем се обърках с размерите, за всяка марка и в различните сайотве са различни; на кой номер от SportDirect отговарят следните размери (дължина в сантиметри):

детски момче 5 год - 18 см размер С11-С12 но при различните марки има малки различия
дамски - 25 см Дамските 6
мъжки  - 28 см за мъжките не съм сигурна това е май по БГ 44 т.е UK10

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 16:22 от NadiaNGX

# 684
  • София
много благодаря за бързия отговор

# 685
Здравейте, вероятно е обсъждано, но не го открих в това, което успях да преровя, та въпроса ми е за бебешките маратонки адидас. Интересува ме дали С0 отговаря приблизително за възраст от 0 - 3 м, а С1 от 3 - 6 м? Предварително благодаря!

# 686
Здравейте,
Случайно някой да е обжалвал транзакция, ако има нещо което не е изпратено, а са му взети пари?
Че при мен случаят е такъв и мисля да го направя, но питам за съвети!
Ще съм благодарна на всеки отговор!

# 687
Момичета,моля ви ако някой поръчва утре да ми вземе от тези http://www.sportsdirect.com/karrimor-k2-sandal-222323 в бяло,номер 6  Hug аз още сутринта ще преведа пари

# 688
Здравейте искам да поръчам и аз някой неща от Sportdirect ,ако има някой от Пловдив който ще поръ4ва да пи6е мерси предварително Simple Smile

# 689
Ако някой ще прави поръчка тези дни - Събота, Неделя 20-21.02 и е от Варна искам да поръчам нещо максимум до 30 паунда?

За контакти пишете на ЛС и ще се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт