* SportsDirect - 9 *

• 58 194
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
На мен за 2 път ми отказват поръчка до английски адрес , с мотива че нещата са се изчерпали , а те са си там newsm78,случвало ли се е на някой Rolling Eyes

# 76
На мен за 2 път ми отказват поръчка до английски адрес , с мотива че нещата са се изчерпали , а те са си там newsm78,случвало ли се е на някой Rolling Eyes

да - най-вероятно ще искат да им пратиш лична карта. Те не го пишат винаги - просто отказват поръчката и толкова.

# 77
Предишната поръчка пристигна в Унгария в петък. Аз я получих в сряда вечерта.
Мисля, че заради снега се бавят повече от обичайното.

За сандали вижте и амазон. Имаше много хубави Timberland за 15 лири.

# 78

И на мен 2 пъти ми отказаха, май защото на Billing Address трябва да се посочи адреса, на който е регистрирана картата, а не UK адрес. Третия път след 1 ден получих мейл, че един артикул е отказан, а останалите са Awaiting Dispatch. Сега чакам 2 дни мейл, че са ги пратили, за да се успокоя най-накрая.

# 79
Здравейте. Поръчах си обувки, но се оказаха доста малки за мен. Пише, че за 37 номер, но са доста по-малки. Мерих им стелката 23.5 см. Ако някой има интерес и ги иска нека да ми пише. Simple Smile Нямам снимки на този компютър, затова пускам този линк да ги видите. http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=873895&cat=500
Сега не ги намирам в сайта на Спортсдирект, изглежда са свършили, струваха 8 паунда.

# 80
брей,и нова тема имало,а аз спя  Mr. Green

влизам да ви се радвам  Hug

# 81

И на мен 2 пъти ми отказаха, май защото на Billing Address трябва да се посочи адреса, на който е регистрирана картата, а не UK адрес. Третия път след 1 ден получих мейл, че един артикул е отказан, а останалите са Awaiting Dispatch. Сега чакам 2 дни мейл, че са ги пратили, за да се успокоя най-накрая.

Дали е заради това ? Аз дадох адреса на Емпреса, и ми писаха, че били мошеници и за това ми отказали поръчката, аз им обясних нещата как стоят..... но ме съмнява да ги пратят на тях, сега търся други фирми посредници и попаднах на тази Give Transport  някой чувал ли я за нея и работил ли е с тях, да знам поне дали от sportsdirect.com ще карат на тяхния адрес.. и последно на Billing Address какво да пишем адреса на картата в БГ ли ? И тези които правят поръчки днеска някой ще прави ли ? И как се заплаща при вас, след като ми изпратите нещата по куриер с наложен ли ? Или нещо предварително ?? Чакам отговори  hahaha  Peace

# 82
  • Хасково
Моля, ако някой си е поръчвал ето тези маратонки http://www.sportsdirect.com/fila-parma-junior-058001 да ми каже колко см е стелката на 4 или 5!
Водят се junior.
Аз си поръчах от същите само, че в дамския раздел и 5=38.5! ето ги http://www.sportsdirect.com/fila-parma-ladies-272047

# 83
алексова1, благодаря, че ми отговори!   bouquet

# 84

Дали е заради това ? Аз дадох адреса на Емпреса, и ми писаха, че били мошеници и за това ми отказали поръчката, аз им обясних нещата как стоят..... но ме съмнява да ги пратят на тях, сега търся други фирми посредници и попаднах на тази Give Transport  някой чувал ли я за нея и работил ли е с тях, да знам поне дали от sportsdirect.com ще карат на тяхния адрес.. и последно на Billing Address какво да пишем адреса на картата в БГ ли ? И тези които правят поръчки днеска някой ще прави ли ? И как се заплаща при вас, след като ми изпратите нещата по куриер с наложен ли ? Или нещо предварително ?? Чакам отговори  hahaha  Peace
Прочети първа страница,във блога има кой кога ще пуска Peace

# 85
Проверих, жалко, че днеска няма никой да пуска поръчка  Naughty

# 86
Ели,Благодаря  bouquet,ще взема 3 път да поръчам и между другото ще им пратя личната ми карта сканирана Rolling Eyes

# 87
Ели,Благодаря  bouquet,ще взема 3 път да поръчам и между другото ще им пратя личната ми карта сканирана Rolling Eyes

По-добре преди да поръчаш им пиши защо са ти отказали поръчката, като нещата ги има още в сайта. те ще ти отговорят да си изпратиш личната карта и тн.

Скрий номера на личната карта. Другото им е достатъчно.

# 88
Включвам се да кажа че поръчката е  тръгнала от Унгария  Peace

# 89
Включвам се да кажа че поръчката е  тръгнала от Унгария  Peace
нашите явно ще вървят заедно

Общи условия

Активация на акаунт