Навън е страшна зима,а в къщи ОКТОМВРИйчета има!

• 22 113
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
seagirl83 ползвам бебешкия Линор и Силан и от двата съм доволна Peace
Сега да ви покажа моя бебок Wink

http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/lyuboven-kolaj.468075.17203623

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 20:34 от -silvana-

# 661
Ей, много хубави бебоци виждам днес.  Hug
seagirl, аз не ползвам омекотител.
За играчките, понякога успява да си ги хваща сам, но в повечето случаи трябва аз да му ги подам. След това задължително се налапват(омръзна ми постоянно да мия дрънкалки и ръце). А главата я държи изправена без проблем от доста време.  Peace

Жени, представям си колко ти липсва малката Габи. Кога ще си я вземеш?

# 662
  • Сф
Миркамче Hug, денс седнах да пиша специален пост за теб и ми спря нета, да ме се навиди!!!???!?!?!!? ooooh!
Стискам палци и се моля всико да е наред при лекаря, да кажеш после непременно!!! Praynig Praynig Praynig
И Анелия ми повръща, кога на фонтан, кога плюе, кога се дави, кога излива и независимо дали е яла, дали се оригва или са минали сто часа....ама съм питала всички лекари, не мисля, че тя се мъчи, но при вас може да е друго! Чакам да пишеш! Hug
Благодаря, че си ме преименувала на първа страничка Hug Heart Eyes

Рони, споки, и аз исках да си го сменя, много добре стана, после ще махан и М-то и ето си бейби Hug
Раде Hug Hug Hug
Абе много хубави деца си имаме, еййййй Hug

Честито на месечинките- да са ни живи и здрави!  bouquet

Жени, честито започване на работа, успехи и да не се преуморяваш!   Hug

# 663
Добър ден и от мен!
Доки прегледа Дара, каза, че няма хрипове вече, но лекарствата да ги пие още 3 дена.Но за сметка на хриповете като легне такива сополи тръгват, че се дави прек 2 минути....и така докато ги изгълта всичките  и после заспива спокойно Confused.Не помагат никакви помпи.А и аз знам, че не трябва да се прекалява с тях.
Пюре има от един зеленчук - морков-на Хип.Днес го видях.Аз също мисля да и готвя, но когато станат селските, домашни зеленчуци.И от колко време се каня да си купя тенджера, която готви на пара, за да и ги правя там...ама има време.
И Дара е дебела, даже такъв и е прякора Laughing.Ето още бузи   http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=242290&id=1792047860 … bid=1119023554422      Но се успокоявам с това, че батковците са били по 8 кила на 3 месеца (раждани са по 4 килца),  а сега са си напълно нормални, та чак слаби като стане лято и побеснеят по улиците.
Честито на рожденичките!!!
Миркам, ще чакаме добри новини за Дидито!
Жени, за колко време я оставихте Габка?Няма ли друга възможност? SadПредполагам, че ти е много мъчно сега, ама се успокоявай с мисълта, че един ден ще драпаш някой да ти я погледа за 1 час поне, та да поседнеш, ама те няма да я искат, щото ще тичка непрекъснато и ще и пипкат ръчичките навсякъде. Wink
Како Доре, разчекна сА  от Одене... Joy

# 664
  • София

Ейййй всички хлапета са жестоки! Hug Heart Eyes Mr. Green

Минавам да почерпя и за вечеря - да видите, че съм ларж  Mr. Green

Утре ще джиткаме ли, ако става за разходка?

# 665
  • гр.София,кв.Овча купел
Честит Рожден Ден на Сииско и на Каки,да сте ни живи и здрави и много щастливи майки и съпруги!Нека всичко,което желаете да ви се случи!!!
Честити месечинки!
Мале,какви хубави бебоци си имаме,пу-пу да не им е уроки,иде ми всички да ги намачкам  love001!Страхотни снимки!!!
Жени,честит първи работен ден,ще се адаптираш бързо сигурна съм Peace Hug.
Омекотител почти не ползвам,, взела съм бебешкия на Сано и съм доволна.
Миркамче,стискам палци всичко да е наред Praynig
Йоана също ми връща веднага след като се наяде и предполагам,че е защото преяжда,нали е лакомийка, понякога и преработено мляко повръща ,но е в малки количества.Играчки рядко хваща,но пък ръцете са и нон-стоп в устата и така настървено ги лапа,направо не смогвам да и ги мия.Главата отдавна си я държи изправена,а как гледа телевизия не е истина hahaha
За косата и на мен много ми пада, подстригах я,но ефекта е нулев,продължава да пада и то доста.
Кака Дора,честити покупки Hug
Сииско,благодаря за вечерята,както съм огладняла, ще се почерпя с удоволствие Peace
Пожелавам на всички болни,скорошно оздравяване Praynig
Айде стига толкова,че стана цял ферман,а и забравих какво друго щях да пиша Embarassed.Лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 666
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Бяхме на лекар и подозренията ми за съжаление се потвърдиха Confused.Мъничката има гастро-езофегален рефлукс(ГЕР).Не е толкова опасно,но трябва да се наблюдава и се иска спазване на определени правила от страна на родителя.
Всъщност физиологичното съзряване на клапичката на стомаха,което при другите бебенца ,става до първия месец,тук го нямаме.

Аз дори трябваше много по-рано да я заведа,а не само да слушам,как всеки ми говори,че било нормално бебетата да повръщат(но тя и много почна да повръща напоследък,вместо да се наблюдава обратната тенденция)

Сега 6 месеца трябва да приемаме едни прахчета преди всяко хранене,които би трябвало да ограничат повръщането,храненето да е на 3,5 часа и да е повдигнат матрака.

Отделно се оказа,че има уголемени бебречни легенчета.Точно на горната граница са,затова сега трябва и урината да изследвам,за да се отхвърли уринарна инфекция.

Отделно и  обиколката на главата и била малка,този път сме малко под долната граница-37.8 см е границата, а пък нейната е 37.5 см.Ще идем за всеки случай и на невролог,макар че според мен си е чисто козметично това,тя си се роди с по-малка главичка,дори се шегуваме вкъщи и и викаме "Крушка",защото главицата и е  мънинка,но вече си наваксва.

Та сега ми е едно смотано Confused,но ще ги изчистим тези работи,няма да се даваме Naughty

Много ви благодаря ,милички.Много сте ми ценни и съм ви признателна за подкрепата и стиснатите палчета.

# 667
манолия ми е интересно да се отчете колко е станало дълго бебето, че нали стартираха с 10 см преднина  Mr. Green

Жени, добре дошла в отбора на работохоличките-хухавелки.

Снимки не съм разглеждала, че съм на стационарния комп и като отворя втори прозорец и всичко се скапва. Плаче за преинсталаци милия, та се нетрае.... Или за нов... Утре ще вида хубавите ни бебчета как са

Ева вече се изправя сама до седнало като се държи за 2 мои пръста. Явно я кефи много, защото се напъва. Ей, стана си човече

Забравих кой питаше за главата. Ева си я държи изправена от първия ден, но иван беше егати макарона и му висеше до късно. До дете си е.

Ронка,  Hug

Миркам, незнам какво да ти кажа, освен горе главата и чистете на проблемите един по един.  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 19:32 от Ger4o

# 668
миркамче, ще се оправи душичката малка Hug израстват го този гаден рефлукс Peace ти си спазвай каквото са ти казали и скоро да се похвалите, че вече е отминало Praynig силна гушканка от мен....това са майките, само да се притесняваме за нещо.

# 669
Миpкам,  Hug
и моя младеж беше така 7-8-9 месеца, точно както описваш. на фонтан яко.
после се опpави. неговата лекаpка ме успокояваше, че е доста типично за много бебета, и се оказа пpава. после изобщо не е повpъщал. пожелавам ти много сили да го издъpжиш  Hug

Сис,  Heart Eyes честит pожден ден.

И Каки   bouquet

# 670
Мира, много ми е мъчно за Дианка. И силно се надявам съвсем бързо да се оправи.  PraynigИ Габи се роди с по-малка главичка. Всъщност така си вървеше през цялата бременност.
Герчо, добре заварили.  Simple SmileДнес ми беше странно, натовариха ме от първия час. Влязах набързо в час.
Мон,  yana_ya Габка ще стои 2 седмици при баба и дядо и ще си я вземем.След това пак съм вкъщи, но много припират да се връщам. Та съм в голяма дилема.Знам,че тези мигове няма да се върнат с бебчовците и не си заслужава няколко месеца на работа, но все пак .Ще умувам още ,но приемам съвети Blush
Дани, пробвай маската с триватаминол. Няма да навреди,може само да помогне. Hug
Мон, Силве целувам ви сладките бебоци. Много са хубави Hug
Меги, колко си права.Майчиново сърце все тревоги събира.

# 671
Мирка Hug мисли позитивно и изчиствай проблемите,за да се похвалиш скоро,че всичко е отминало Peace
Вижте какво сътвори братовчедка ми:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=121260&id=100000501193676

# 672
  • София
Mirkam бързо да се оправя детенце Praynig Hug Hug Hug
Женка  Hug честит ти първи работен ден  bouquet  Hug Hug Hug
-silvana- не се отваря фейсбукската страница Rolling Eyes
да ви поздравя с нашия номер! ей така изглежда Ого буден и в добро настроение от снощи! личи си колко се гордее с постигнатото Joy Joy Joy

# 673
Mirkam  Hug бързо да се оправя детенцето силни прегръдки за него и теб  Hug Hug Hug
*Jeny* ,браво на теб...няма да им се даваш я  Peace Hug
-silvana- ,наистина не може да се отвори страницата...  Simple Smile
Лека и спокойна нощ момичета,да нагушкате всички сладки бебоци  Hug

Редактирам..
-silvana- супер е Силванче  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 21:17 от merydit

# 674
Аааа защо така бе newsm78 качих я и нея за колажа,но после ще я махна едната,за да не се бъркат правещите...само да видите newsm78
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/lyuboven-kolaj.468075.17208802

Общи условия

Активация на акаунт