Навън е страшна зима,а в къщи ОКТОМВРИйчета има!

• 22 116
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден!
Честит рожден ден на Каки и Силвето! Бъдете щастливи!  

Благодаря ви за съветите! Личната ми каза да давам на Катерина преварена оризова водичка.
Миркам, сподели с личната? Друг съвет не мога да ти дам, но те  Hug!
Сега да се похваля и аз малко:
Купих си хлебопекарна и миксер и сега съм истинска фурия!
За Катето - вече си хваща играчките, които дрънчат, гледа ги с интерес, октри и двете си ръце, но май още не осъзнава, че са част от нея Laughing. Занимава се близо час само с тях!
Вече се обърна два пъти от гръб по корем и винаги напъва с едното краче когато е по гръб да са превърти. Ходихме на ортопед миналата седмица и той каза, че се развива много добре.
Честито но всички месечинки!  bouquet
За тези килограми-вече съм си екстра, но една кожа се люлее. А талията сама си се смалява. Но съм далеч от предишните 60см./сега е 64см, но мисля че няма накъде повече/  Нямам и амбицията да ги връщам. Просто искам да си тръгна на фитнес, за да се постегна. Вече се убедих, че с кг.положението е до ген. Аз така отслабнах, че чак колабирах а не полагам усилия. Крайностите са винаги кофти.
Деси, Сашето и голям пич! Peace

# 646
nanito аз откакто се е родил Теодор съм с Нивеа и съм много доволна Peace дори и мокрите кърпи им ползвам за дупето абе всичко за бебето ми е на тази марка!!!
Аз пък ся един тъпунгерски въпрос ама не ми е ясно много сега -всяка нова храна ли ще въвеждам с по една лъжица newsm78?Ще започвам с картоф и после морков или тиква зависи какво има в търговската верига и какво ще намеря ама този втория зеленчук не ми е ясно пак ли така постепенно ще го въвеждам...
Sisko*-Честит рожден ден и на теб!!!

# 647
Здравейте,мами!
Първо да честитя на рожденичките Каки и Сиско.Да сте живи и здрави,безумно обичани и безкрайно щстливи с малките ангелчета в къщи!!!  bdbaloni
  Миркам, много хубаво,че си качила схемата за захранване на първа страница.Сега й хвърлих един поглед,но е доста обширна,така че ще има с какво да се занимавам.
  Деси, адашчето е голям сладур.И аз на моя Сашко му викам Бузи някой път.
  Кака Дора,  страхотна шопинг терапия си си спретнала.Аз много добре се чувствам в такива моменти.
 За играчките- хваща ги,ако му ги сложа съвсем близо до ръчичките,държи ги определено време,като ги насочва към устата и пуска.Но определено не са му много координирани движенията.Много си гледа ръцете.
  Сега качих снимка за новия колаж.Като разгледах снимките,забелязах че има бебчета,които доста добре си държат главичките вдигнати(Петърчо на ginbay и Георгия на buba katinka),а нашата в това отношение е доста кашкавалена.Явно позата лежане по корем не е от най-любимите на Саши.Повече от 5 минути не стои в нея.Той започва да рита с крачета,аха да пропълзи,но главата хич я няма  Confused Confused Confused Дали е нормално това  newsm78 newsm78 newsm78 Как са другите бебчета?
   И в заключение-много са сладки пусите му бебоци   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 648
Добър ден и от мен!
Честит Рожден Ден на Каки и Силвето! Нека мечтите ви се превърнат в реалност!
Миркам  силно стиснати палци и от мен. Дано всичко е наред.
Деси Саши е прекрасен! Да му нацелуваш бузките!
Иначе и Мартин си е доста голям - на контролния преглед на 4 месеца беше 7800 и дълъг 68см. Но да ми е жив и здрав - папка си момчето само кърма, така, че не се притеснявам.
За заиграването с играчки... Има едни слончета над леглото, които са захванати с велкро. Радва им се дърпа ги и съответно ги откъсва всички и надува гайдата след това, защото ги няма. Аз отивам, слагам ги отново. Следва 5-10 минути борба със слонове и пак рев, защото ги няма. Абе пълна е лудницата. Crazy
Герчо, надявам се вече да си по-добре.  bouquet
Да не забравя - Честити месечинки на родените на тази дата!
Лек ден за сега от мен!

# 649
Силве- да точно така- всяка нова храна се въвежда с по една две лъжички Peace

Ето ми е моето мишле от преди малко
http://www.facebook.com/album.php?aid=15920&id=1812812423&am … amp;id=1812812423

# 650
Мами, моят Коко гледа сапунки и се вживява-кара се на героите, смее им се, абе изобщо-влиза във филма, много е смешен!
Не сме ви казали как Гуголин "ступа" Коко  Mr. Green
Нашият си получи първия братовчедски тупаник, Плами има снимки, може да пусне. Обаче да ви кажа 1 месец си е от голямо значение. Гуги си изглежда и се държи като батко на Коко. Много по-коордиран е, хваща си добре играчките, опитва се да седне като му подадеш ръчички. Така, че не се притеснявайте ако още не си хващат играчките или не си държат стабилно главичките, все още растат с часове.

Деси, много "пуфкаф" тоя Саши, бе,пу-пу-пу, все тъй да си хапва и да е бузанко, ама си е майчичко от всякъде, само цвета на очичките не знам на кого е. Heart Eyes
Меги, много е нежна малката Дея, красавица! Heart Eyes

пп: Не бях съобразила, че е пълнолуние, снощи баткото се събужда 4 пъти през нощта, а Коко ми направи ядене и в 3 и в 6ч.( от месец не ми се е будил в 3ч.), може да има връзка... newsm78

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 14:59 от kaki

# 651
Здравейте и от мен!
Да се запиша тая година newsm53
Не съм писала скоро, моля за извинение. Някой може ли да ми каже как се публикуват снимки в новия колаж в снимка.бг.Аз ли съм толкова загубена  smile3538 , но наистина не го ползвам този сайт.Поздрави на всички.

# 652
Здравейте Милички! Днес не ми остана време да се включа. Оставихме Габи на Шумен при нашите.Те са седмото небе, само я гушат и целуват, а дядо и прави компания по цял .ден Доста ми е мъчно, но съм на работа за първи ден и съм се подлудила.Много работа, голямо чудо. Как ще се смогва, а имам малко процес на адаптация Simple Smile
Честити месечинки на всички бебоци!
Почерпете се и за моята малка Габи Simple Smile

Деска, Саши е прекрасен бузанчо Heart Eyes
Доре, много хубаво нещо си е шопинг терапията Simple Smile
Мира, стискам палци силно Praynig
Миленда, моята Габка обожава позата по коремче, но тя свикна от ужасните колики.Само така и минаваше. Rolling Eyes
Честито от мен на Каки и Сиско.Бъдете здрави и много обичани  bouquet

# 653
  • благоевград
здравейте , минах и аз да ви мерна какво правите  Peace
Гледам за захранване говорите аз мисля сама да му готвя пюренцата имам домашни картофи и тиква  Simple Smile само да питам задължително ли да ги разреждам с кърма  newsm78 понеже моето гладни4е си изпапква всичко капка не оставя за изцеждане  : Naughty

ей ви го да го видите с нов тоалет от кръстницата му - http://marenceto2.snimka.bg/baby/az-i-bebeto.372995.17201082

забравих да кажа на Деси че Саши е само за ма4кане ве4е виждам как вси4ки лелки и баби ще го ловят за бузките Simple Smile)))

# 654
  • Sofia
Здравейте и от мен за тази година. Честит рожден ден на Силвето и Каки и на всички,които имат празник. Нека бъдат винаги усмихнати и щастливи.Относно захранването - смятам да го направя след 6-ти навършен месец с Оризова каша или картофено пюре, тъй като сме изцяло на кърма(за сега).  Понеже все не успявах да кача снимки в колажите (не знам паролата), ето няколко снимки и от нас:
 http://sashy69.на.GB/baby/ар-2010.468983.17200733

# 655
megs много е сладка Дейка Heart Eyesи благодаря за разяснението!!!
И Теодор не се заиграва с играчки не ги дарпа не ги и хваща ако аз не му ги дам ама определено е още неориентиран от към движението на ръцете само ги лапа и то яко.За сметка но това пък сложа ли го по корем - главата стой стабилно изправена Peace

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:36 от -silvana-

# 656
# 657
Силве, каки- мерси  Hug
Ина мария, много сте пораснали  Grinning
Sashy голяма сладуранка е! Peace

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:03 от megs

# 658
Здравейте мили майчета,

Ама прекрасни бебчета-Деска, Мегс, Саши, Ина Мария...и спирам с изброяването поименно, защото така рискувам да пропусна някое майче със сладурско бебче, мн са порастнали сладурчетата, да са мн здравички и все така прекрасни Heart Eyes
Честит Рожден ден на Каки и Сиско  bouquet
Честити месечинки на днес празнуващите ни бебчета Hug
Герчо, не се давай на настинката, скоро да се оправяш Hug
Мира, стискам палци и аз Peace
Ние с Алекс сме добре, само дето аз ходя като разбит хиликоптер-няма спане за мен, от мн време насам вече Алекс се буди да яде на 3 часа нощем и аз не мога никак да си почина, денем не иска да спи никак и е станал доста по-капризен от преди-преди се заиграваше на гимнастиката или другаде поне за малко, сега почти веднага след като се нахрани, иска да го носим и да го държим постоянно, не знам какво му става на това дете, но не иска да остане сам за минута даже, а като цяло е весел, мн се смее и гука, не мисля, че нещо го боли и притеснява, но ако не го вземем когато иска се започват неистови ревове и писъци, дано мине този етап newsm78
Момичета, извинявайте, че ще се повторя, но може ли да ми кажете дали ползвате омекотител за дрешките на мъничетата и ако да-какъв. Мн ви благодаря предварително Hug
Ейй, ама къде се загуби Адри

# 659
  • Лавал-Пловдив
Много са сладки всички бебоци които видях днес  Heart Eyes Hug
И Саши, и Дейка, и Теодор на Ина Мария, и момиченцето на Саши ( Саши родени сме на една и съща дата 4 юли Simple Smile ) ми иде да ги нащипам хубаво навсякъде
Жени - честит първи работен ден, леко ти завиждам, на мен взе да ми омръзва вкъщи  ooooh!
Мира - стискам палци прегледа да мине ок и да се оправи малката.
Омекотител - използам такъв за сушилня ( едни кърпички ароматизирани ), но само когато пускам сушилня, а то не е често. Иначе - не. Марка няма смисъл да казвам, тук са други.
Тази нощ Сами спа от 10 до 5:30 - няма такъв кеф, в 9 се събуди пак да яде и сега си бърбори на въртележката в леглото.
Абе наистина къде изчезна Аддри??? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт