Отговори
# 585
зарче, нито съм решила сама за себе си, нито съм се консултирала с доктор до момента.
Но е по-лесно като не знаеш какво точно те чака....
И като видях как и оголиха корема да я режат и си представям процедурата и започва да ме блазни мисълта за нормално с упойка.
Дано не направи и естествено раждане в ефир, тая патка, че съвсем ще ме стресира  Confused

# 586
Ooooх аз се разревах... Много е вълнуващо....

# 587
ОХ и аз го гледам това раждане...Честно казано ми изглежда гадно, повече от нормалното. В нета съм гледала клипчета на живо раждане и определено е по-хубаво....Май ще раждам нормално, ако няма усложнения #Crazy
Все едно аз съм го написала.

А в Тина Киркова, дали изглежда горе-долу така родилната зала? Че поне изглежда супер.

ЛЕЛЕЕЕ - извадиха го.
Малееее, как се разревах - не мога да спра...

# 588
Мале, мале, как я човъркат жената, разбъркаха и червата ужассс, ох дано имам възможност да е нормално и безпроблемно...

# 589
Абе сладуранки защо се надъхвате така! Едно е да го гледаш по ТВто - как брутално цепят някого, друго е да си на масата и да имаш параван пред себе си! Нищо от това няма да видим, а ще си мислим само за бебчетата!Освен това,да гладаш на клипче как жена йажда няма нищо общо с болките които тя изпитва...
 Ох, как само се разплаках като гледах бебчетооо  Cry Хайде, още малко и ние ще гушкаме нашите!!!!  bouquet

# 590
  • Sofia
Ама тази Гала е ненормална - как може да показва такова нещо. Аз съм раждала секцио и мисля, че не е редно да се показва това още повече, че в часово време, в което гледат - ами - хора които не работят активно в офис (демек бременни и пенсионери!).

И да си кажа - секциото все пак е операция и ако някой си мисли, че е по-добре отколкото нормално  Stop Природата ни е създала да си раждаме децата по един начин все пак. Според мен - ако няма обослувани медицински показания за секцио - най-добре нормално.
А това тресене на корема - има да се изкара плацента, да се огледа матката - нормално е Wink. А и ти нищо не виждаш.

# 591
  • София
Мале, мале, как я човъркат жената, разбъркаха и червата ужассс, ох дано имам възможност да е нормално и безпроблемно...
стига деее това с червата  Mr. Green

# 592
Сериозно ли даваха самата операция?  Shocked

# 593
  • София
мен не ме е боляла ама въобще упойката , но като Гала след 2 дена боли много глава ( не всеки - сестра ми не я боля и тя бе пожелание ) ЗАТОВА след операцията се пие много вода за да се изпикае упойката ( така ни казаха в болницата )

# 594
Сериозно ли даваха самата операция?  Shocked

Не бе, показаха само поставянето на упойката и изваждането на бебчето. Беше много вълнуващо-не са показвали страхотии. А и майката си беше контактна през цялото време.
Аз искам нормално раждане без упойка, но след като гледах това тази сутрин съм мноооого по-спокойна-така че.....каквото е такова....само да е живо и здраво бебешорчето.

Целувки на всички!!! newsm51

# 595
Ще приемете ли още една тумба към бандата ви? Термин-16.04.2010;първа бременност; stork-girl мома.

# 596
Ще приемете ли още една тумба към бандата ви? Термин-16.04.2010;първа бременност; stork-girl мома.

Добре дошла миличка! Колкото повече тумбачета, толкова по-весело!!!! Hug

# 597
peti031, добре дошла!

Аз пропуснах да гледам раждането в предаването на Гала и не знам сега дали да съжалявам или да се радвам. Wink Утре ще има запис в сайта на Нова телевизия, та може и да го погледна. Когото бях бременна с Дея, гледах едно секцио правено в Св. София на Мазнейкова. Може би и вие сте го гледали. Тогава бях доста шокирана от начина, по който вадят бебето, видя ми се гадно, но като се замисли човек, няма как иначе да стане. Тъй като разреза е малък, доста силно опъват кожата и вадят бебето някак със сила. Не го обяснявам точно, но горе-долу с такова впечатление останах. Не знам какво съм си представяла, може би че на корема зее огромна дупка и вадят бебето без да дърпат, без да разтягат, ей така като поднесено на тепсия. Но не се оказа така. Няколко месеца след секциото ми, около белега доста ме болеше месото, като натъртено, все едно много силно съм се ударила.

# 598
На всички мами щастливи и спокойни дни до срещата с мъничето.Ще се радвам да съм част от вас. newsm44

# 599
deninenkova - тук съм мила. Чета ви редовно, ама нещо ме е хванал сънливия период и ме мързи да пиша. На всичкото отгоре и хемоглобина ми вместо да се повиши от желязото което пия, взема че падна от 94 на 86 Rolling Eyes . Чувствам се доста отпаднала, ужасна работа Confused.

За течението - искам да ви препоръчам интимен сапун Vagisan. Има го по аптеките в бг. На мен ми го изписа доки за периода на бременност. Да ви кажа честно страхотен е. До сега съм нямала течение или инфекции, от които се оплакват много майчета във форума Flutter.

За раждането - поздравявам майчетата, които са решили да раждат по естествен начин Hug. Аз лично съм против секциото ако няма наложащи причини за това. Много е права arksi. Пририодата ни е създала да си раждаме по естествен начин. Не сме нито първите, нито последните които минаваме по тоя път Crossing Arms. След време болките се забравят и остават само положителните емоции от раждането. Имам чувството, че ако ме срежат и ми го покажат бебето, няма да усетя същата тръпка, която се усеща когато се изстрада появата му на бял свят с болка Wink.
Има и нещо по-грозно в цялата история. Напоследък раждането се е превърнало в бизнес за много лекари Confused. Масово препоръчват секцио защото им е по-лесно. Няма да ги будят посред нощ да израждат, няма да се потят 5 часа в родилна зала, като могат да го извадят за половин час... Много наплашват родилката, че бебето е голямо, че няма да се роди лесно защото е тясна, че може да е при друга родилка когато тя ражда... само и само да се съгласят на операция Twisted Evil. Абеее.... комерсиална цел, какво да кажа повече...грозна история #2gunfire.
Не се плашете момичета, не е чак толкова зле раждането колкото гледате по филмите и по предавания в които са подбрали клинични случаи за да грабнат вниманието на зрителите.

Всичко това е мое лично мнение разбира се. Дано някоя от мамчетата не се убиди. Wink

peti031 - добре дошла сред нас Hug. Радвам се че се увеличаваме мамчетата в очакване. Какво по-хубаво иам на тоя свят от детската невинност, усмивка и ласка? Леко бременеене и живо и здраво бебче на пролет.  bouquet

Лек ден и целувки.

Общи условия

Активация на акаунт