Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 250
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро ! Днес направо е песен в сравнение с вчера като температури. Забравих да ви кажа какво му се случи на мъжа ми към 1.30 часа посред нощ на 26.01. като ставал да припалва колата. Кача се той с още един съсед, сина на съседа, още един човек и мъжът ми в асансьора и засядат между етажите и ни напред ни назад. Обаждат се на домоуправителя, който ни е съсед на етажа и който е отворил входната врата на асансьорния техник. После се обаждат на асансьорния техник и човека идва да ги измъкне посред нощ и им казал как в тези минусови температури са се качили въобще на асансьор. Само салатата и ракията им е липсвала. Били около час и половина в асансьора. И аз вече карам пеша. ... Hug А вчера сутринта от чешмата течеше такава кална вода, че направо да се изумиш на тия от Вик-а.  #2gunfire Вчера вечерта като се прибирах от работа , не мога да сваря да отида до магазина за 10 л минерална вода, защото беше свършила, и я мъкнах по стълбите до вкъщи (ние сме на 1-я  жилищен етаж иначе като височина се пада 3 етаж, но под нас има клуб на входа и магазини - говоря за блока където се намира Райфайзен банк, банка Пиерос и Изотсервиз, площад Тракийски). Направо голям фитнес направих какво да ви кажа. Ами сега се замислям ако живеех на 17-я етаж на кубинките какво щях да правя.. newsm78
iyaneva Много ми харесаха мартениците ти. Аз в интерес на истината не съм от сръчните и ще се включа сигурно като си купя мартеници от тези които сте направили.  Hug
AnGeLcHeTyYy Относно кога ще ти кажат пола на бебето , мисля че след 5-ия, 6 - ия месец ако не се лъжа, но зависи и бебчо как ще се е разположил.  Wink
PEPS87 справихте ли се с проблема с акането на детенцето?
Ами такива работи около нас.
Успешен, весел и по - топъл ден на всички ! newsm10 newsm51

# 46
  • TX
относно асансьорните неволи - нашият асансьор от два дни вие, като че ли от товъдното идва и аз отказах да го ползвам- спортуваме по стълбите , но опасенията не са ми били напразни. Снощи докато децата бяха в банята звъни съседа отсреща ( да поясна, той има фобия от жени и деца и винаги като се е случвало да се разминаваме се крие в ъгъл свит с гръб към нас) и казва с треперещ глас "сина ми е в асансьора" явно го е било страх да се качи до съседите , които държат връзка с асансьорен техник. Е отреагирахме обадихме се тна техника и едно съседче помогна с указания да излезе заседналия Но асансьор ще ползвам като времето стане на + градуси  Joy
Приятно изкарване на концерта!

# 47
Добро утро!
Не съм се замисляла за асансьора...то за кое по-напред в тези минусови темп....децата, колата, газовия котел, тръбите за водата Crazy....От днес каква разлика само, а...от -20 днес е -6...жега Mr. Green

Обаче кога ще понаправя мартеници, незнам Thinking....вчера ме накачулиха помощничките като изкарах топчетата от миналата година Crazy....

# 48
  • гр.Добрич
Гадна работа е това с асансьорите. Майкини нямаха 2 дена асансьор, защото  замръзнал.

Днес нещо ми е повръщащо и за капак и мама се разболяла. Дано децата са кротки, че незнам как ще изкарам.

# 49
Янева,все ще ти казвам и пропущам.Ние правихме по 300 мартеници,но гривни и медалиони.Само нанизваме топченцата Laughing
Сега като правим за закачане не ни спори толкова.
Бори,и в нас е така,но мой те помощници поне вършат работа Laughing

# 50
  • Добрич
Нашият асансьор засега си върви, пу да не му е уроки.

Не се притеснявайте толкова с мартениците - колкото-толкова.

# 51
То и нашия асанасьор в интерес на истина си върви вече, ама нали страх лозе пази и вече ще имам едно наум ако реша да се кача. Малко фитнес по стълбите няма да ми навреди. Май имам нужда.
Спорна работа на всички които правят мартенички. newsm10

# 52
Murka, да не живееш на Строител?

Ето ви малко снимки от снежен Добрич Simple SmileSimple SmileSimple Smile

http://lenkata84.snimka.bg/daily/zimen-dobrich.467515

# 53
# 54

Заради тоя дето го е страх от жени и деца питам, щото преди там съм живяла и имаше един такъв, значи е той Wink

# 55
  • TX
да , значи напълно се е сбъднал неговият среднощен кошмар отсреща му живеят семейство три деца, а те моите не са от кротките ходят и блъскат по вратата им  Joy, както и да е  да Ви почерпя с кафе

# 56
ДОБРИЧ ИМА ШАНС ЗА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА
До края на месеца имаме възможност да изведем града на челно място в класацията на Белла България

Е, браво Peace

# 57
 Здравейте и то мен ! Simple Smile
Ленка Много хубави снимки си направила на снежен Добрич. Само да знаете колко благословии от мен в последните дни всяка сутрин  отнесе кметицата и тия дето отговарят за почистването на града от сняг. Мъжът ми чак се принуди вериги да си сложи на гумите на колата и на места имам чувството че сме някаква шейна. Да не говорим че кофите за боклук са препълнени, само една кола видяхме по бул. ,, Сан Стефано " тази сутрин като водихме малкия на градина. Направо ми иде да ги застрелям тия от Общината. #2gunfire
Относно сайта за детската площадка, аз гласувах с моя мейл, после и дъщеря ми и тя гласува с нейния мейл.
 Боре питам дали може да се гласува по - няколко пъти с един и същи мейл. ?! Извинявайте за глупавия въпрос все пак.  Thinking  Иначе на всички познати съм им казала да гласуват, няма мърдане.  Hug
Лек и успешен ден на всички !   newsm51

# 58
  • Добрич
здравейте,бях чела някъде из правилата на играта за детски площадки,че от един компютър можа най-много две регистрации

Цитат
Повече от 2-3 гласа от едно IP винаги са повод за съмнение, а залогът е твърде голям, за да толерираме нечестната игра.

# 59
Че тя кметицата лети, да не е луда да ходи по улиците..нали вижда в какво състояние са Joy..Майтапа на страна  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт