Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 344
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Честит празник!

# 496
  • гр.Добрич
Честит празник!

# 497

Честит 3-ти март

# 498
  • Добрич
Честит Празник !!!

Ако има и друг работещ днес като мен- пожелавам му лек ден!

# 499
  • Добрич
Честит Празник!

# 500
Маса ще запазваме ли за утре?

# 501
  • Добрич
Общата сума от благотворителната продажба на мартеници е: 1445.01 лв.

Ленка, Красито ще запази утре.

# 502
Общата сума от благотворителната продажба на мартеници е: 1445.01 лв.

Браво! Браво! Браво! Hug

..и една стотинка Mr. Green

# 503
Ееей, супер  Party Party Party

Боре, и едната стотинка е много важна  Laughing

# 504
  • Добрич
... и едната стотинка е много важна 

Е как, тя е най-важната!

# 505
Майки от Добрич протестираха срещу забавянето на детските, искат увеличението им

Протестът е организиран чрез интернет форумите, обясниха присъстващите жени. В него се включиха около десетина майки, които споделиха, че са очаквали много по-сериозно присъствие, тъй като такава е била уговорката по форумите.

Винаги съм си мислела, че този форум е единствен по вида си Mr. Green...Къде са се уговаряли тези майки, не знам... newsm78

# 506
Местата са запазени - 10 на брой с възмоност за прибавяне на още столчета. В Сплендид 19,00 часа на обичайната маса . Wink Масата е на мое име резервирана (Красимира Георгиева) Wink 
Майки от Добрич протестираха срещу забавянето на детските, искат увеличението им

Протестът е организиран чрез интернет форумите, обясниха присъстващите жени. В него се включиха около десетина майки, които споделиха, че са очаквали много по-сериозно присъствие, тъй като такава е била уговорката по форумите.

Винаги съм си мислела, че този форум е единствен по вида си Mr. Green...Къде са се уговаряли тези майки, не знам... newsm78

Хммм и аз не знаех за това  newsm78

# 507
  • Добрич
това за протеста го съобщиха още снощи по БТВ новините
Цитат
Винаги съм си мислела, че този форум е единствен по вида си ...Къде са се уговаряли тези майки, не знам...
а относно форума,има друга групичка с майки от Добрич,  които пишат във форума часът на мама  Wink

# 508
това за протеста го съобщиха още снощи по БТВ новините
Цитат
Винаги съм си мислела, че този форум е единствен по вида си ...Къде са се уговаряли тези майки, не знам...
а относно форума,има друга групичка с майки от Добрич,  които пишат във форума часът на мама  Wink
Е, не знаех... Rolling Eyes...приемам този като най-котиран

Хубаво е силите да се обединяват Mr. Green

# 509
Аз зачекнах темата, защото чух, че са недоволни от слабото присъствие на протеста...

Самоцитирам се от друга тема по въпроса....

Ако протестиращите в Добрич са се събрали в тази тема само да им кажа, че има тема за Дч в По градове....и там хабер си нямахме за тез протести, че се готвят Crossing Arms

Не са се събрали тук , а тукhttp://dariknews.bg/view_article_comments.php?article_id=403216& … &&start=0

Тези от Добрич са се събрали във форума на Дарик - Пловдив Thinking...Е как да има кворум Rolling Eyes...Другия път да знаят, че тук в този форум имат повече шанс за подкрепа Peace

Общи условия

Активация на акаунт