Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 327
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Добрич
Другото такова е Фризопеп на Фризо, но Баева засега настоява за това мляко, ще видим.

# 556
Дааа, времето е  типично мартенско.  Sad

при нас ново 20. Близнаците са с АБКМ и трябва да пият специално мляко, но Дамян категорично отказва. Направо ми идва да се хвърля в първата пряспа. Wink

Ако това ще ви успокои - такова ще бъде времето през целия март, а и април не се очертава хубав......Ние смятахме да идваме към Добрич пролетната ваканция, ама......май ще отложим идването - въпреки,че все още мухата ми е в главата......

Това с алергията е гадно. Дано си намерите по-бързо млякото, което е за вас....Като ще се хвърляш в първата пряспа - ела вземи и мен......Че вкупом децата барабар с баща им са се наговорили да ме правят луда и да вляза в лудницата без приемен изпит......На този етап не им се давам, удържам положението, но знае ли се до кога ще е така.......

Поздрави на всички!

# 557
Ох, много разпространени станаха тези алергии..Дори, как се разбра, че точно това имат?

И аз съм детегледачка..... Confused

# 558
  • Добрич
Spinki, Цоци, бъдете силни момичета  Hug Hug
Труден и скапан живот живеем - на един едно, на друг - друго ... Едва ли остана нормален човек вече, всички превъртяхме.

Бори, а при вас какво излезе?

# 559
Бори, а при вас какво излезе?
Температура, червено гърло....

# 560
  • Добрич
Ох,направо не ми се говори за болести... много зла е тази зима. Sad
Вчера половината си ден прекарах в спешното с майка ми (слава богу добре е!!!), за капак вечерта ни спряха тока и от страх да не останем на студено цяла нощ, ходихме да спим на топло при баба и дядо. Wink Гаден, гаден ден беше вчера...

спинки, съжалявам за малките. С какъв тест се доказва тази алергия? И как се проявяваше- с разстройство ли? Дано намерите най- правилното мляко за двамата малчугана!

Бори, дано се оправите по- бързо!  Hug

Цоци, смелост, мила!!!

# 561
  • гр.Добрич
Цоци, ще ннаправим масово хвърляне на многодетни майки. Mr. Green

Миналата седмица започнаха да акат едно течно и лигаво, със слуз. Пуснахме изследвания на акото, защото Баева се съмни в непоносимост към Лактозата, но се оказа, че не такова. Сега предполагаме, че е АБКМ и минахме на специално мляко. Засега няма ефект, но може би бавно става. Ще пускаме и кръвни изследвания, но в това време как ще става незнам.

# 562
  • Paradisе City
И аз днес съм детегледачка, че на никой не му се ходеше до детската градина. От къде дойде този сняг за отрицателно време  #Cussing out

# 563

Сакън, не мой! Ще станем главна новина по медиите! После няма да има от нас раждаемост!

Едно време на 1 стр. на многодетната тема(което ме подсеща,че ти още не си писала там) пишеше - Не е нужно да си луд за да си многодетен, но помога....Та викам - първо да минем през лудницата, пък после да видим ще се Фърляме ли или да.....

Оф...трудно е, вярно! Особено, когато дечицата са болни. Често се заразяват едно от друго и понякога къщата заприличва на лазарет....Но като отраснат малко е толкова хубаво с повече деца около теб.....Не ти дават време да си поемеш дъх, да мислиш за глупости и да имаш време за депресии и отчаяние.......Ще мине и този период, трябва време и да стискаме зъби - стига само от много стискане да не останем без зъби........

Е сега у нас - всеки кой как се прибере и се нахвърли на бебето.....То е основна тема за разговор. Всичко се върти в къщи около Сами. Всеки пита - спал ли е, акал ли е, всеки му прави маймунджалъци, всеки иска да го бута с количката навън, всеки го целува....Парадокса е,че и големия батко дето цяла бременност ме гледаше на въпреки заради новия член - сега му е пръв гледач и то по негово, собствено желание. А и се очертава двамата най-много да си приличат външно - така че......

Болните дечица да се оправят бързо, че да се успокоят и майките им!Кеми, Синеочке, Анушке, Спинки Hug

# 564
  • TX

и аз се присъедивявам, нещо са разкашлени и отпуснати итримата
Фризосой преди време пак Баева със същата сивптоматика беше писала и с подходяща диетка за около 2 месеца се оправи детенце, всичко беше станало след настинка ............дълга тема, много нерви строшени , но е минало , споко и при вас ще се оправи. Ама терапията с преспите не е лоша да си поиграете с батето, поне смях ще има

# 565
  • гр.Добрич
Аааа не. Хвърлянето в преспите е само за отчаяни майки, което ме подсеща, че няма такъв сериал. Моят мъж казва, че като гледал Малкълм и се успокоявал. Mr. Green

Къде сте всички? Как са дечицата, имат ли подобрение?

# 566
Поръчката пристигна в нас е всичко. Peace Peace 
Айде сега на лични кой кога и откъде ще си вземе нещата . Laughing

# 567
И аз се присъединявам към групичката с болни дечица,само че ще съм детегледачка за по- дълго време- док. препоръчада не ходи на ясла поне до края на зимата, или по- точно до края на април
 #2gunfire  #2gunfire   #2gunfire на всички болести

П.С.- пишете ме и мен за преспите, но да изчакаме до утре, че се очаква да стават по- големи

# 568
  • Добрич
iyaneva, ти ще се включваш ли във Великденския базар? Питам, за да знаем колко човека работим. И още нещо - въртележките са в къщи, когато искаш да ги прибереш, можеш да ми звъннеш.

# 569
iyaneva, ти ще се включваш ли във Великденския базар? Питам, за да знаем колко човека работим. И още нещо - въртележките са в къщи, когато искаш да ги прибереш, можеш да ми звъннеш.

Този път май ще съм пас за базара-никакви идеи нямам какво се прави, но ако някой може да пусне снимки на неща от предишни базари да се светна малко може и да се пробвам. А за въртележките бях забравила, ако искаш, когато ти  е удобно ги остави при Стефка на аптеката или да останат и за великденския и тогава ще ги прибирам, не са ми толкова спешни.

Общи условия

Активация на акаунт