Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ани, тази рисунка от аватара ти да не е на Пепи? Много готина!!

# 571
  • Добрич
Ани, тази рисунка от аватара ти да не е на Пепи? Много готина!!
Виж как се досети само. Grinning
Това е последният ми портрет, нарисуван от Пепи в детската градина. Много мило ми стана, като се видях така нарисувана от малкото ми момченце.

# 572
Креми, миналата година бяхте намерили от някъде дървени яйчица...някъде от региона...тази година дали няма да можем да си уредим пак? Wink

# 573
И аз съм в списъка на правещите   Peace

# 574
  • Добрич
Боре, идея си нямам откъде се взеха яйцата. Опитаха се да ми обяснят, но те самите не бяха много наясно и аз отказах да разбера  Crazy Joy

# 575
  • гр.Добрич
Дървените яйца май Мари ги беше намерила.

# 576
  • Добрич
Не, не беше тя, но мисля, че тя знаеше кой ги прави...

# 577
Обичам пролетта, но като почне да идва и с нея и разболяването на децата Close...сега Божана с температура и аз - на ръба на нервна криза Crazy

За успокоение днес 4 часа от следобедното време уползотворих в майсторство Simple Smile...заедно с две приятелки - ентусиастки...

Някаква младежка организация са вербувани да понаправят украси за нашия базар, но не знам подробности кои са... Laughing

Кажете как да залепя шиш към дупката на издухано яйце newsm78

# 578
Обичам пролетта, но като почне да идва и с нея и разболяването на децата Close...сега Божана с температура и аз - на ръба на нервна криза Crazy

За успокоение днес 4 часа от следобедното време уползотворих в майсторство Simple Smile...заедно с две приятелки - ентусиастки...

Някаква младежка организация са вербувани да понаправят украси за нашия базар, но не знам подробности кои са... Laughing

Кажете как да залепя шиш към дупката на издухано яйце newsm78
оф дано бързо се оправи Божана.  Peace Peace
Бори браво на вас- аз днес се отдадох на чистене из къщи ,но утре се захващам здраво с майсторлъка. Peace
Няма значение кои са браво на тях.   bouquet

# 579
  • гр.Добрич
Боре, пробвай с топъл силикон. Все се каня да те питам, онази дъска която куп миналия Великден, дали я ползват или стои за украса. Мисълта ми е ако я ползват в какво състояние е, или за нищо не става.

# 580
Дори, дъската е при мен и общо взето стои за украса, но съм я ползвала за подложка за топло и нищо не и стана. Даже днес я показвах и ахкахме, че е много хубава Wink

# 581
ех не се сещам как изглеждаше тая дъска. newsm78

# 582
Аз съм в творческа криза,нищо немога да измисля за правене. Гледах разни истории из интернет, но нещо мозъка ми е закърнял в отношение на великденска окраса. Надявам се като се позатопли малко да ми се поотпусне и сивото вещество,стига да не  е късно.  newsm78 newsm78 newsm78

# 583
iyaneva разгледа ли снимките които ти пратих?

# 584
Янева, в крокотак са пуснали Великденските идеи...

Общи условия

Активация на акаунт