Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
iyaneva разгледа ли снимките които ти пратих?
Разгледах снимките, и започнах да правя едни кошнички за по 1 яйце, обаче мъжа ми като ги видя заяви, че туй нещо никой не би го купил  Sad  Cry  Sad

пускам снимка на кошничките ми и чакам коментар

# 586
  • Добрич
iyaneva на мен лично ми харесват.Аз няма да направя нищо,и за такива като мен,твоите работи са чудесни,ще дойда и ще си купя от базара най-различни ваши красоти.

# 587
Ето това успях да направя днес с помощта на майка ми и сестра ми.
http://gabriel2.snimka.bg/hobby/velikdenski-bazar-2010.482732

# 588
Краси, супер са нещата  Hug
Някой да каже как най-лесно се пъха панделка през дупките на продухано яйце Crazy....само се чудя как да вкарам яйца в готвенето за да ги издухвам Laughing...специализирах се, но после какво ще ги правя newsm78...ще пробвам със силикон да залепя към шишове..

# 589
  • гр.Добрич
Краси, много са хубави нещата.

iyaneva, моето мнение е че хартиените изделия са много трудоемки, но малко хора биха ги оценили и купили.

Да ви се оплача, че нашия дрисък още не е минал. Пробвахме и с друго лечебно мляко, но няма ефект. Май ще излезе някакъв вирус, но пак ще чакам 3 дена за да разберем резултатите. Корема ми  е свит на топка. Цяла седмица чакахме едни кръвни изследвания и накрая се оказа че не са направени както трябва, а изрично казах на лаборантката. Само дето бодахме пак децата.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 20:30 от spinki

# 590
Краси, дано успея на живо да си купя нещо от твоите неща......

Момичета, тези дни ще стане ясно ще идваме ли в Добрич пролетната ваканция или ще си останем тук. Така ми се идва......Ако дойда - нали си знаете - искам да ви видя, ама ако може в по-човешки час, пък вие ще си продължите и в нечовешките........

И друга молба имам....Не че сме тръгнали, но....Ако евентуално дойдем дали ще има някоя от вас, която да ми услужи с бебешка зимна количка за около 10-ина дни - не съм претенциозна ни за цвят, ни за модел!. Че ние нашата няма да я взимаме - то остана и количка да помъкна по влака.

Спинки Hug Hug HugДано се оправят дечковците.....Че е крайно неприятно.....Сами напр. има кашлица....Поразреди я малко, дано се оправи по-бързо......А и това време - едно никакво....Ама въпреки времето съм решила да дойда в Добрич........

# 591
  • Добрич
ООО Цоци  Hug здравей

Естествено, че ако си дойдеш ще се видим, но за количка не мога да ти помогна, тъй като съм ги махнала вече нашите.

Красиии, страхотни работи сте направили Peace Hug

# 592
Благодаря ви момичета.  bouquet  bouquet
Цоци имам само лятна количка и тя е в седнало положение само - няма да ти свърши работа. Confused
Ще се радвам да се видим. Peace
Спинки , Цоци , Бори - да ви се оправят бързо децата. Hug

# 593
  • Добрич
Цоци, и аз нямам вече зимна количка, за да ти услужа. Но съм сигурна, че ще се изнамери някоя.

Много хубави неща творите. Браво!
Болничките да се оправят бързо- бързо!
То и моето момченце болничко, но ще се оправи. Simple Smile

Спинки, ако е било вирусче.. насочи вниманието си за евентуална дисбактериоза. Пепи имаше навремето такъв проблем и много време го мъчи.

# 594
Боре, с губерка няма ли да стане  newsm78
Аз да ви кажа няма кой да ми помогне, но има едно девойче дет само ми пречи  Laughing
Имам само три-четири рамки и нз колко ще направя още. Краси ти тез яйца отделно ли ги поръча или бяха като моите? Замислих се за тия яйца какво мога да им сложа, мина ми нещо ама ще видим Simple Smile
Много хубави неща сте направили  Heart Eyes
Болните дечица бързо да се оправят  Hug

# 595
# 596
  • Добрич
Леле, Боре, откъде я намери тази информация... егати ужаса.  Shocked

Доколкото разбрах, май всички бебоци са били ваксиниране в един и същи кабинет, или греша? Кой е лекаря, защо мълчат?

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:48 от анушка

# 597
Не цитират лекаря наистина..дали не е използвал изтекли ваксини Cry...и естествено след дъжд качулка им започват проверките...Добре, че са ги изписали малчовците вече... Tired

# 598
# 599
В новините чух, че на децата са им давани някакви противогвипни сиропчета!!! на едномесечни бебета!!! И с ваксината реално са се предозирали и от там интоксикация...И това ако не е лекарска грешка Twisted Evil...Възмутително! ..ако е вярно

Общи условия

Активация на акаунт