Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Влизам само да кажа едно "Здравей те" Laughing
Вече сме си в къщи,но ми трябва малко време да вляза в час.

# 601
Ленка - да поръчах си като твоите яйца. Peace
В новините чух, че на децата са им давани някакви противогвипни сиропчета!!! на едномесечни бебета!!! И с ваксината реално са се предозирали и от там интоксикация...И това ако не е лекарска грешка Twisted Evil...Възмутително! ..ако е вярно
В новините чух, че на децата са им давани някакви противогвипни сиропчета!!! на едномесечни бебета!!! И с ваксината реално са се предозирали и от там интоксикация...И това ако не е лекарска грешка Twisted Evil...Възмутително! ..ако е вярно

ooooh!  Shocked

# 602
Аз чета по- малко назад и сега стигнах до яйцата Laughing,че да питам Laughing
Искаме ли дървени яйца?Ще моля мъж ми да звъни да пита на какви пари са и ще ви кажа.

# 603
Мари, радвам се да те видя Hug...Как е Ивка? А ти как си?

Относно яйчицата...аз нямам против да вземем, стига да има време да се нарисуват или там каквото...10 дена има до базара, а дори още не сме говорили с попа /за утре се каним, но дали ще го намерим по обяд newsm78/..Мари, твоята връзка с попа надеждна ли е?

# 604
  • гр.Добрич
Mari, добре дошли. Разкажи как е Ивка?

Мари, твоята връзка с попа надеждна ли е?
Mr. Green

# 605

Joy Изобщо не се замислих как би прозвучало Crazy

# 606
Бори,не знам колко е надеждна  LaughingПознаваме  се,но не сме близки.
Проблема при мен е ,че ми е много трудно с излизането,поне за сега.Мога да опитам в петък,но не обещавам.

Ивка е добре!Няма болки,но е гипсирана много SadЦелия таз и целия ляв крак.Не много да я събера в никакво превозно средство ще пазим къщата,освен ако не измисля нещо.
Лежи само по гръб и можем да я  обръщаме по корем ,не може да сяда.Тово чудо ще цели два месеца Sad
Но резултата ще е добър Praynig

А,аз май съм жива,но още не съм сигурна Mr. GreenЩе оцелея и този път!

Тези дни ще разказвам повече и ще къча снимки от Париж.

# 607
  • Добрич
Mari, добре сте дошли!   bouquet

# 608
Ох, Мари, тежки моменти сте преживели Hug..Пожелавам бързо да минат тези месеци на легло Hug , а за попа не се тревожи, надявам се да уредим нещата с него...

Прегръщам те!  bouquet

# 609

hahaha hahaha hahaha

Прегръщам те!  bouquet

И аз! Hug Hug HugМари, ето това е най-важното:

Но резултата ще е добър Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig

Момичета,аз май ще идвам в Добрич.......Предложение за количка? И къде има памперси в Добрич, а по-специално дали има Evy baby?

# 610
  • Добрич
Mari, добре дошли  Hug  и всичко да е наред Praynig

Цоци, Веселушка имаше зимна количка, която се опитваше да продаде и доколкото не ми е стара информацията все още е у нея.
Аз имам, но не я предлагам, че може да те остави някъде по пътя.  Laughing 

# 611
Цоцоланке, нито количка имам нито съм чувала за тези памперси..нали сме вече големи ...пръц

# 612
Аз имам, но не я предлагам, че може да те остави някъде по пътя.  Laughing 

Кеми, съвсем сериозно.....Взимам я.....Аз по принцип като си дойда в Добрич повече си седя в къщи и не излизам много. Просто разходки и тук има. Гледам да прекарвам повече време с нашите, плюс това баща ми има  здравословни проблеми, а и като прибавим,че го дават дъждовно.......Вярвам,че за 2-3 разходки ще ни издържи количката????? newsm78

нали сме вече големи ...пръц

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 613
  • гр.Добрич
Цоци, има ги тези памперси, споко. Аз лично не съм ги позвала, но съм ги виждала. Ако ги няма на Ансамбъла, ще ги има на Оазиса.

# 614
Момичета,благодаря ви за подкрепата  bouquet

В края на седмицата ще имаме 50 дървени яйца.Аз мисля ,че ще мога да украся 20 бр.Имали желаещи за останалите?Ако има желаещи за декопаж или за рисуване да свиркат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт