Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 301
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Диде, честито и от мен! Да си жива и здрава и всички около теб да те изпълват с безмерно щастие!

# 76
ДИДЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
newsm51

# 77
Дидка честит рожден ден - много здраве , щастие и късмет !  bouquet

# 78
# 79
  • Добрич
Честит рожден ден, Диде!

# 80
Честит рожден ден Диди! Много здраве, щастие и пълен портфейл!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • Добрич
Благодаря на всички Ви за поздравите момичета  Hug

По случай с  помъдряването ми с още една година Ви черпя с тортичка , мезета и чаша вино

# 82
  • Добрич
Добрич е вече на 4-то място в класацията за детските площадки.

Ако не успеем да се качим с едно място ще отпаднем.

http://mestazaigra.bg/register

# 83
Добре де, нали голям и малък град...Първите три са големите градове...Ние се броим за малък според мен Thinking

# 84
  • TX
за рожденничката, не те познавам, но това не е пречка да пожелая само хубави неща като здраве, щастие, любов и още нещо ,    Mr. Green за площадката от всички мейли гласувах а и моите близки също, дори и тези които са навън, нали ще им идват децата в БГ да играят

# 85
  • Добрич
явно наистина трябва да се гласува от различни IP адреси,от един адрес приемат две регистации,а аз гласувах с поне 7 различни мейли,но те са ми зачели сигурно двата.Не съм сигурна дали е така,но процентите ни бяха 20 и нещо а сега пак са паднали

# 86
Не брои АйПи-то, а мейла...Мен не ми прие от службата гласуването със същия адрес.

Мурка, страшен букет!!! Mr. Green

# 87
  • Добрич
А аз разбрах, че се гледа броят на e-mail-те, но от един IP -адрес, можело в денонощието да се гласува само веднъж. Не зная дали е така в действителност.

А колкото до големите и малките градове - първата колона сме големите градове, а втората колона са  малките градове.

Единствената идея, която ми идва, е че сега можем да гласуваме с e-mail на някой близък, който е от Добрич, за да честно пред съвестта ни.

# 88
А аз разбрах, че се гледа броят на e-mail-те, но от един IP -адрес, можело в денонощието да се гласува само веднъж. Не зная дали е така в действителност.
Може,може LaughingАз преди малко си отворих пощата и гласувах с всички e-mail-те,който видях Laughing,а те бяха 6 Laughing

# 89
И аз гласувах,мамчета можете ли да ми кажете колко струва списание 9 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт