Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 416
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Във Фейсбук прочетох, че броят e-mail-те Simple Smile
Мари, браво на тебе, не се бях сетила така да направя Simple SmileSimple SmileSimple Smile Сега отварям пощата и атакувам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Боре, чак ме накара да върна да видя "букета"  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 91
  • Добрич
Давайте момичета, изкачихме се на трето място само с 4 стотни преднина!

Трябва да направим пълна мобилизация!

http://mestazaigra.bg/register

Ленка, това ще е след твоята атака.  Laughing

# 92
Гласувах сигурно с 10 мейла,колегите също,дано да успеем:)
Момичета,някоя от вас има ли информация за провеждащи се курсове за бременни тук,йога или нещо от сорта?Благодаря предварително  bouquet

# 93
Сайтът не се отваря..да не са го блокирали вече Thinking...имаше ли някакъв срок?

# 94
  • TX

успешна неделя

# 95
 и аз се бях сетила за гласуването с чужди имейли, но те въпросните, нама ли да получат отгивор след гласуването, аз не си спомням дали ми върна нещо на пощата, и затова негласувах, а срока май беше 31.01

# 96
  • Добрич
Нищо не пращат на e-mail. А срокът беше до днес? Преди да блокира снощи сайтът Добрич беше на трето място, с много малка преднина. Дали е случайно, че точно последния ден е затворен сайта?

# 97
  • Добрич
току що при мен се отвори,все още сме на трето място

# 98
И аз пак гласувах....Ама сме на трето място, т.е. по регламента влизаме в тройката...засега...Може да са го отворили, за да ни мине Пв Joy..Крайно банално обаче, ако първите три града по големина запазят класацията...Можеха да си построят там площадки и без да ни замазват очите колко сме важни с гласуването си...На първо място това е реклама, не забравяйте... Crossing Arms

# 99
  • TX
Вие вече сте гласували с този E-mail 
и така 4 пъти  Sad

# 100
  • Добрич
така е МамиБлю,изобщо няма смисъл да се състезаваме с ПЛОВДИВ,ВАРНА И СОФИЯ,май наистина е замазване на очите ни

# 101
  • гр.Добрич
Вече ни изпревариха.

# 102
Вече ни изпревариха.
Да,докато гласувах с още 7 мейла Sad

# 103
  • Добрич
Явно са отворили сайта за малко само, колкото Пловдив да влезе в тройката, защото пак е блокиран. А снощи, когато видяха,  че Добрич набира преднина за по- сигурно затвориха сайта.

# 104
Да са живи и здрави.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт