Жената Овен/6

• 20 002
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Да се отчета пак и аз....)
При нас е уникален студ....щом ми замръзнаха краката в колата, при положение че парното беше до дупка....представете си какво е чудо.

духи, то понеже другаде не може да се засечем, ама тук поне...)
За работата какво да ти кажа, аз от половин година пускам CV почти по всяка обява, като квалификацията си я имам....е до сега са ми се обадили от 3места само....и те за разни застрахователни агенти и от сорта. Много зор напоследък това с работата.
Ако имаш някакви връзки, действай и хич не се замисляй....че без работа кофти.

# 136
  • Varna
Духи Пухи Hug
Ми на снимката трябва да си личи, че съм и наборка бе. Правена е края на лятото.

# 137
Духи Пухи Hug
Ми на снимката трябва да си личи, че съм и наборка бе. Правена е края на лятото.

Ти пък!
Личало си!
Я се виж ква си мома Peace
Аз си знам  че си на супер готина възраст Peace
Жестока си!
Само така!!!

# 138
Момичета,нещо топличко преди сън:

# 139
Тая мацка гони 60,обаче пука ли и?!
Жестока е!

# 140
Ако мога да обобщя по това как се чувствам-една жена е млада, докато е желана, докато мечтае и докато може да изпълнява мечтите си  Grinning
Лека нощ, мацки, гушкайте любимия си-късметлийки сме тези, които сме го срещнали  Heart Eyes

# 141
Духи Пухи Hug
Ти пък  Crazy
Никак даже...   Hug

Уф тая вечер мойто звяр (малкото) ми разби носа  Shocked
Ужас просто..
Аз спя с него.. и по едно време такава глава ми заби.. Сега си имам надут нос и още не мога да си спра кръвта Sad Простооооо  ooooh!
Егати преживяването  Crazy

# 142
  • Варна
Дудрутро стадо ето хороскопа за днеска

27 януари – вторник

Повечето от родените под този
знак ще могат да се похвалят с
успехи в професионалното поприще.
Най–вероятно става въпрос за прего–
вори, които ще доведете до успешен
край след като по–опитни от вас са
се провалили. Вие разчитате на лич–
ния си чар дори и в бизнеса, а това
ще ви донесе успех.

# 143
Добро утро!

# 144
Много си скромна  Mr. Green
И много спиш  Twisted Evil
 Heart Eyes

# 145
Embarassed
В 6.30 съм станала,но докато стигна до тук Joy

# 146
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУ Hug
Хайде по една катма Дружина. Тама обичааааам smile3508

М-даааам Кака ви Шаран Стоун е година по голяма от кака ви ДелтЪтЪъъ. СкорУ и аз шЪ пУдгоня шейсетакааа Joy Хич не ми се вярва момичета. Ама като се чувствам младаааа, кО да правя newsm78незнам.
Младостта, май си мисля аз newsm78 е състояние на духа. Сдухаме ли се, жална ни майка Овнетатааааа. Да не дава Господ, опаче!!!

# 147
Добро утро, ДЕВОЙКИ-И-И  Hug,
аз пак се отдавам на любимия си от два-три дни ритуал - да ви чета  kaffeetrmker_2 и да си блаженствам във вашата виртуална компания  1swing

Леле, Делта, тамАн да питам дали това на  аватара ти си ти и разбрах отговора - егати, ако по някое време /не далечно на практика/ изглеждам като теб, ще съм много-о-о щастлива 4470

Момичета, един не много подходящ за начало на деня леко сериозен въпрос - понеже още не съм изчела предишните теми и може и да сте си споделяли, ама аз не знам и да питам: има ли сред вас дами с някакво собствено бизнес занимание и ако "да", то как издържате психически и финансово на прословутата криза?! Че аз нещо всеки ден съм на кантар - ще затварям, няма да затварям ... Все това ми е в главата и спокойствие не намирам ...
Моля ви, ако ви идва на ум нещо успокоително, вдъхнете ми кураж, че май ще се побъркам   newsm45  newsm17

Хубав ден на всички    bouquet

# 148
Добро утро Simple Smile
Черпя ябълки за закуска за диетуващите Simple Smile
desinkalove, ние имаме семеен бизнес и нещата никак не са розови. Въобще не мога да ти дам кураж. Остава надеждата, че след февруари ще се стабилизират нещата.

# 149
делте, изглеждаш невероятно! Да не си объркала ЕГН  newsm78

Десинка, зая, не може ли по някакъв начин да се измисли нещо, с което да се привлекат клиентите?
Пожелавам ви най-вече късмет и да устоите на тази шибана криза  Tired

Духи пухи  Hug как е носа?
...а настроението

Общи условия

Активация на акаунт