Жената Овен/6

• 19 809
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Бе, ти много хубаво си решила.  newsm10

Маргалче- как стават тия работи със фотошоповете бе. Аз не съм съм виждала. Ама както съм у дома все нямам време да бъркам и там. Ама не се е налагало до сега де. Но не ми казвай, че това там на аватара е със фотошоп, щото не вярвам. smile3521

Делте и аз не разбирам от фотошоп,сестра ми е спец,мен все ме мързи да се науча.
Мога да правя това-онова на разни програми,но не е нещо кой знае какво.
Аватарите ми все още не са обработвани,но нали знаеш...."дори една Мадона от Рембранд погледната отблизичко е грозна и целият и гений и талант е в нейната далечна гразциозност" Joy

# 91
Та така значи овенки с луна в скорпион потвърждавате нимфоманията си ,така ли да разбирам?
 Joy
Да се успокоя че не съм само аз hahaha

# 92
Ето ви ме,да видите красавица на какво се казва hahaha hahaha hahaha
Предупреждавам ,не е за хора със слаби нерви Naughty

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs175.snc3/20266_11 … 856_2211778_n.jpg

Я съм у деснУ Joy

# 93
  • забравих си мисълта...
Neri, добре дошла  Hug welcome

# 94
  • Varna
МАРГАРЧЕ Hug
Дори и във тоя шантаФФ вид пак си Убавичка newsm10
ОВЕН- грозен не съм вИделЪ newsm03
Пък как се обработват аватари и аз нИнам. Ама и не се натискам много да науча де Simple Smile

# 95
Хвърли ми едно фото на имейла и ще те барна Joy

# 96
  • Varna
Благодаря Маргалче Hug
Обаче тогава ще стана убийствена Убавица. Така както съм на аватарО да си остана по добрЯ- естественна newsm03

# 97
Ти си хубава бе сестро!!!! Peace
Винаги си ми правила впечатление Peace

# 98
Леле newsm62 1 ден ме няма и не само нова тема, а и стадото порасналоооооо Mr. Green

Добре дошли  bouquet на новичките попълнения-ние растем ,но не стареем newsm10

Какъв празник е днеска че такова оживление е настанало newsm78 smile3501

Опитах по линка на Маргало но вместо АСЦЕНДЕНТ се получи инцидент- като не знам в кой час съм се родила, а и няма вече отдавна кой да попитам Tired FaceТа тогава реших че съм си овен-овен-овен па каквото и да значи това Joy

Приятна вечер на всички Hug

# 99
А за часа аз ходих в общината да питам, че и майка ми не знаеше точно в колко ме е родила, само повтаря че било сутринта между двете смени на докторите. Пообиколих общините, че навремето били по друг ред. Гледаха ме малко странно, но на финала извадиха едни стари тефтери и се разбра Simple Smile Това беше, защото реших да си правя хороскоп при астролог. Simple Smile По принцип с лична карта не би трябвало да отказват да кажат.
Не знам дали е празник, но сигурно заради студа сме се събрали пред компютрите днес. Аз излизах по задачи преди обяд, измръзна ми носа и повече не мръднах. А и с работата ми вече стана историческо, минаха конкурси, всичко ок, сега няма кой да подпише заповедите, та другата седмица.

# 100
 Елиш, да проверя в общината часа на раждането ми е mission impossible  Laughing

След като реших на своя глава че асцедента ми е овен ето какво намерих, а то взе че се оказа много, ама  много верно Joy Joy Joy

Ваш асцендент — овен

Овен — очень сильный асцендент.
Если вы рождены под восходящим овном, вы — первопроходец с авантюрной жилкой.
Вам нравится роль лидера, пусть даже в незначительной области.
Например, в дружеских отношениях вы стараетесь диктовать, где произойдет встреча, в какой ресторан или кинотеатр вы пойдете.
Вы обладаете ярко выраженными симпатиями и антипатиями, о которых заявляете без всякого смущения.
Ваши поступки прямолинейны и честны.
Вы чувствуете себя дискомфортно, сталкиваясь с ложью и изощренным обманом.
Вы всегда стараетесь говорить по существу вопроса, высказывать свою точку зрения без оглядки на реакцию окружающих.
Ваш энтузиазм заразителен.
Вы — человек действия, а не размышлений.
Сердечный, щедрый, оживленный, вы повернуты лицом к людям.
Вы отвергаете старые, традиционные методы и испытываете новые, более смелые и прямолинейные подходы.
Вы ввязываетесь в разрешение проблемы и отдаете ему все силы.
Вам кажется, что препятствия существуют только для того, чтобы отбрасывать их.
Однако если преграда не поддается, вы не станете разбивать о неё голову.
Вы быстро потеряете интерес и отправитесь искать новое испытание, очередную заманчивую идею.

Mr. Green Mr. Green

# 101
Дами - за топлото посрещане едно голямо БЛАГОДАРЯ  и newsm51
Знам си аз, че огнена душа златно сърце носи - може често да е кибритлийско  #2gunfire, но винаги е добро и сърдечно  smile3525

Аз:
слънце в: ОВЕН
асцедент:ДЕВА
луна в: КОЗИРОГ

Това с девата не ме радва особено - малко блудкаво ми звучи /не така гордо като ОВЕН  newsm48 /. Но пък явно е въпрос на мнение - майка, като чуе, че някоя приятелка ще ражда овненце, изразява истинско съчувствие към нея  smile3506
А пък козирогът в луна ... не знам, ама сигурно това е причината да се търпиме с особения козирог-съпруг newsm12

И за протокола -набор '75 - Margalo, това е за възрастовата подредба newsm47 /не-е-е, не си най-старата Naughty Naughty/

Лека нощ, момичета

# 102
Значи при мен:
Асцедент: Риба
Луна в: Овен

Чувствителни, емоционални и състрадателни - никой не се съмнява, че вие сте точно такива. Имате силно въображение, още по-силна интуиция.
Лелеее...

# 103
Що не спите бре Joy
Аз чопля семки и зяпам тука...

Чета ви hahaha

# 104
За класацията по възраст влизам в третата партида  Mr. Green Реколта '67  Grinning
Но сега се чувствам толкова млада и жива, колкото преди 20  години. Даже по едно време забравих да се забавлявам от грижи.

Ми Маргало-след кекс и секс трудно се спи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт