FarmVille 13-та тема

• 36 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Здравеите имьм един въпрос на 1ва стр. видях че наи изгодния начин за изкарвани на ХР е сеене на боб и триене някои може ли да ми каже каде е тоя боб и как се трие

# 212
Здравеите имьм един въпрос на 1ва стр. видях че наи изгодния начин за изкарвани на ХР е сеене на боб и триене някои може ли да ми каже каде е тоя боб и как се трие
сееш боб и после го изтриваш (delete)

# 213
  • London
Да ама не боб , а соя.
Трети или четвърти артикул от магазина е.

# 214
# 215

Не става ли въпрос за Peas - 3 ХР все пак.

# 216
  • London

Става, но е доста скъпо удоволствие. Laughing

# 217

може - не съм правила сметка - останах с такова впечатление  newsm78

# 218
  • София

Чудех се дали дане го направя, докато сеех бялата пшеница. 10 пари за 3 хр. Ама ме домързя.

# 219
  • Бургас
Момичета, няколко поста по нагоре споменахте, че можете да си направите съседите на групи, кка става?

# 220
  • Варна
tasi   сигурно е.Но не става въпрос само за подаръците от мистери боксовете,а по принцип за подаръци пратени от приятели,просто трябвада са различни-животно,дърво,оградка и т.н.
Това за което ти ми обяснаваш е за медала за гифтовете,май newsm78,а аз питам за медала за мистери бокс.
Сега отворих 2 кутии и не ги вадя от гифт бокса,но не ми отчита първия медал за които трябват 2 мистери бокс.

Поправете ме ако греша Blush
Медали от мистериозните кутии от безплатните подаръци НЕ ДАВА. Независимо дали ги вадиш от бокса или не.

# 221
Момичета, няколко поста по нагоре споменахте, че можете да си направите съседите на групи, кка става?
пишеш на едно листче от кои до кои си пратила подаръци за днес и утре продължаваш със следващите

# 222
tasi   сигурно е.Но не става въпрос само за подаръците от мистери боксовете,а по принцип за подаръци пратени от приятели,просто трябвада са различни-животно,дърво,оградка и т.н.
Това за което ти ми обяснаваш е за медала за гифтовете,май newsm78,а аз питам за медала за мистери бокс.
Сега отворих 2 кутии и не ги вадя от гифт бокса,но не ми отчита първия медал за които трябват 2 мистери бокс.

Поправете ме ако греша Blush
Медали от мистериозните кутии от безплатните подаръци НЕ ДАВА. Независимо дали ги вадиш от бокса или не.

Да и аз така знам.

# 223
Момичета, съжалявам за въпроса, но патиците само от изгубените животни ли могат да се вземат?

# 224
Момичета, съжалявам за въпроса, но патиците само от изгубените животни ли могат да се вземат?

патици само от подарък...помоли съседите да ти пратят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт